AK Parti'nin 48 ildeki belediye başkan adayları belli oldu
AK Parti'nin 48 ildeki belediye başkan adayları belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını daha açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Turgut Altınok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Hamza Dağ olduğunu duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul’dan aday olma şerefine eriştik. Bu bir şereftir, çünkü İstanbul’a hizmet etmek, medeniyetimize, tarihimize hizmettir; topyekûn insanlık âlemine hizmettir” dedi.
10.04.2023 Gündem
AK Parti'nin Antalya adayı belli oldu
AK Parti'nin Antalya adayı belli oldu AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının mevcut başkan Menderes Türel olduğunu açıkladı.
21.11.2018 Siyaset
AK Parti'de başvurular bugün başlıyor! Onlar başvuru yapamayacak
AK Parti'de başvurular bugün başlıyor! Onlar başvuru yapamayacak AK Parti'de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aday olmak isteyenlerin internet üzerinden başvuru yapması yetecek. Ayrıca genel merkez, halen görev yapan 800 AK Partili belediye başkanından kimleri aday göstereceğine karar verecek. Bu başkanlar adaylık başvurusu yapmayacak.
5.11.2018 Siyaset