Ak Deniz

Ak Deniz

Son dakika ak deniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ak deniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ak deniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Deniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak deniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 784 ak deniz haberi bulunmuştur. Tüm ak deniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan-Rum ikilisi AB'den beklediğini bulamadı
Yunan-Rum ikilisi AB'den beklediğini bulamadı AB Dış İlişkiler Konseyi toplantısında Doğu Akdeniz konusunda Türkiye'ye kınama isteyen Yunanistan ve Rum Kesimi, başta Almanya olmak üzere birçok ülkeden destek göremedi.
14.08.2020 Dünya
Pompeo, Yunan mevkidaşı ile Doğu Akdeniz'deki gelişmeleri görüştü
Pompeo, Yunan mevkidaşı ile Doğu Akdeniz'deki gelişmeleri görüştü ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile Yunan mevkidaşı Nikos Dendias arasında Viyana'da yapılan görüşmede Doğu Akdeniz'deki tansiyonun düşürülmesi gerektiği vurgusu yapıldı.
14.08.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz açıklaması! En ufak saldırıyı cevapsız bırakmayız...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz açıklaması! En ufak saldırıyı cevapsız bırakmayız... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Cuma namazı çıkışında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bizim sismik araştırma yapan gemilerimiz, sondaj gemilerimiz bu bölgede dolaşıyor. Sivil gemilerimize karşı yapılabilecek en ufak bir saldırıyı cevapsız bırakamayız." dedi.
14.08.2020 Siyaset
Olası bir çılgınlık tüm adaları kapsar
Olası bir çılgınlık tüm adaları kapsar Yunanistan, Mısır ile yaptığı anlaşmayla Doğu Akdeniz’deki saldırganlığını yeni bir boyuta taşıdı. Aslında buna tam anlamıyla kendi akıllarınca yeni bir Yunan oldu bitti hesabı ya da kalleşliği demek daha doğru. Çünkü o bölge Türkiye’nin deniz yetki alanı ve Türkiye’nin kıta sahanlığı...
13.08.2020 Gündem
Yunan basını: Savaş olmadan bile Türkiye istediğini kazanıyor
Yunan basını: Savaş olmadan bile Türkiye istediğini kazanıyor Savaşta değerini kanıtlamak isteyen Türkiye'nin, barış zamanında da siyasi ve stratejik sonuçlar elde etmek girişimlerde bulunduğunu belirten Yunan basını, "Türkiye'den öğreneceklerimiz var" dedi.
3.07.2020 Dünya
Eskişehirspor, 4 gollü maçta Ümraniyespor ile yenişemedi
Eskişehirspor, 4 gollü maçta Ümraniyespor ile yenişemedi Spor Toto 1. Lig'in 13'üncü haftasında Eskişehirspor, sahasında Ümraniyespor ile 2-2 berabere kaldı.
24.11.2018 TFF 1.Lig
Sıcaklar kavuracak!
Sıcaklar kavuracak! İşte bölge bölge hava durumu...
23.06.2013 Yaşam
Tarihe geçecek defile
Tarihe geçecek defile Vural Gökçaylı önceki akşam Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir defileye imza attı
5.04.2003 Magazin
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
3391 kilometre filmi bilet fiyatları ne kadar? 3391 kilometre hangi şehirlerde vizyona girecek, 3391 kilometre filmi yaş sınırı var mı?
3391 kilometre filmi bilet fiyatları ne kadar? 3391 kilometre hangi şehirlerde vizyona girecek, 3391 kilometre filmi yaş sınırı var mı? Birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu alan 3391 kilometre filmi 12 Ocak’ta vizyona girecek. Peki, 3391 kilometre filmi hangi şehirde, hangi sinemalarda vizyona girecek? 3391 kilometre bilet fiyatı ne kadar, öğrenci bilet fiyatı kaç TL?
10.01.2024 Kültür Sanat
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş”
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınladığı videoları eleştirerek, “Her gün çıkıyor video yayınlayıp konuşuyor. Psikolojisi de bozulmuş, agresifleşmiş. Biz ona sakin diyoruz, sakin” dedi.
27.05.2023 Gündem
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu!
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu! Pazar akşamları ekrana gelen rekortmen dizi Yargı 58'inci bölümüyle ekrana geldi. Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Pars karakterinin diziye vedası da bu bölümle kesinleşti. Pars'ın cesedini bulan savcı Derya, sahnede adeta devleşti.
26.03.2023 Televizyon
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu Trabzonspor’un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda Ertuğrul Doğan, 1129 geçerli olgun 919’unu alarak kulübün 18. başkanı seçildi. Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası başkanlık adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan, Olağanüstü Genel Kurulu'da seçime tek aday olarak girmişti.
26.03.2023 Trabzonspor
Yargı'da kıskançlık rüzgarı esiyor! Ceylin'in elindeki silah Özge'nin mi?
Yargı'da kıskançlık rüzgarı esiyor! Ceylin'in elindeki silah Özge'nin mi? Pazar akşamlarının en çok izlenen dizis Yargı 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ilgaz'ın Ceylin'i, "O oğlanla temas etmeyeceksin, tehlikeli bir tip o" diyerek Ömer'den uzaklaştırmasının yanısıra Ceylin'in bir silahı deniz attığı sahne çok konuşuldu. İşte Yargı yeni bölüm fragmanı...
9.03.2023 Televizyon
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi…
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi… Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle halka arzı iki defa ertelenen Göknur Gıda’da talep toplama sona erdi. Borsa İstanbul’da yerini almak için gün sayan Göknur Gıda’nın işlem tarihi merak konusu oldu. Peki, Göknur Gıda ne zaman işlem görecek?
7.03.2023 Ekonomi
Yargı dizisi yine zirveye yerleşti!
Yargı dizisi yine zirveye yerleşti! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 55’inci bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 7,25 reyting, 19,53 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 7,63 reyting, 17,70 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
6.03.2023 Televizyon
Yargı'nın Pars Savcısı Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık açıklaması!
Yargı'nın Pars Savcısı Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık açıklaması! Mehmet Yılmaz Ak, Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinden sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığını açıkladı.
6.03.2023 Magazin
Mehmet Yılmaz Ak hastalığı nedir, Yargı’dan ayrıldı mı? Savcı Pars öldü mü, neden neden ayrılıyor?
Mehmet Yılmaz Ak hastalığı nedir, Yargı’dan ayrıldı mı? Savcı Pars öldü mü, neden neden ayrılıyor? Mehmet Yılmaz Ak Yargı’dan ayrılıyor mu, Yargı Savcı Pars diziden ayrıldı mı? Mehmet Yılmaz Ak, ilk bölümden bu yana başrolünü oynadığı Yargı dizisinden ayrılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan yapım şirketi, Ak'ın sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle diziden ayrıldığını duyurdu. Peki, Mehmet Yılmaz Ak Yargı dizisinden neden ayrılıyor, neyi var?
4.03.2023 Televizyon
Yargı’da gerginlik dorukta! Yeni bölümden ilk tanıtım
Yargı’da gerginlik dorukta! Yeni bölümden ilk tanıtım Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da nefesler tutuldu. Yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtımda Defne’yi bir türlü bulamayan ve zamanı daralan Ilgaz acıdan çıldırırken, diğer taraftan Ceylin’le boşanma davasında neler olacağı ise büyük merak konusu oluyor.
2.03.2023 Televizyon
Yargı'da travmatik bölüm! 'Defne'yi kurtarmak için son 40 dakika!'
Yargı'da travmatik bölüm! 'Defne'yi kurtarmak için son 40 dakika!' Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı gibi önemli isimlerin yer aldığı Yargı sezonun en travmatik bölümüyle ekranlara geldi. Pazar akşamlarının izlenme rekorları kıran dizinin yeni bölümünde; sevdiğine evlenme teklifi edemeden vurularak öldürülen Rıdvan'ın yanısıra Ilgaz Savcı'ya gelen mesaj yer aldı.
27.02.2023 Televizyon
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu!
Pazar’ın galibi yine Yargı oldu! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 54’üncü bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 8.02 reyting, 20.83 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.60 reyting, 17.42 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
27.02.2023 Televizyon
Yargı 54. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceylin ne gördü?
Yargı 54. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceylin ne gördü? Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 54. bölüm fragmanıyla heyecan yarattı. Kahramanmaraş depremi nedeniyle ara veren dizinin yeni bölüm fragmanında Ilgaz'ın suçlu gördüğü kişiyi istemeyerek de olsa serbes bırakmasına sahne oldu. İşte Yargı yeni bölüm fragmanı...
24.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ak Deniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak deniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.