Air France

Air France

Son dakika air france haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan air france ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını air france haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Air France

haberleri sayfasında son dakika yaşanan air france gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 air france haberi bulunmuştur. Tüm air france haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rodos’taki orman yangını 6 gündür devam ediyor: 19 bin kişi tahliye edildi
Rodos’taki orman yangını 6 gündür devam ediyor: 19 bin kişi tahliye edildi Yunanistan’ın Rodos Adası’nda 6 gündür devam eden orman yangını nedeniyle toplam 19 bin kişi tahliye edildi.
23.07.2023 Dünya
THY, 21 Fransa seferini iptal etti
THY, 21 Fransa seferini iptal etti Türk Hava Yolları (THY), Fransa’daki hava trafik kontrolörlerinin grevi nedeniyle bugün planladığı toplam 21 seferini iptal etti.
16.09.2022 Ekonomi
Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl?
Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl? Cüneyt Arkın ile 1970 yılında evlenen Betül Cüreklibatır, Arkın’ın vefat etmesinin ardından gündeme geldi. Peki, Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl?
30.06.2022 Magazin
Fransa'dan, vatandaşlarına Rusya ve Belarus'tan ayrılma çağrısı
Fransa'dan, vatandaşlarına Rusya ve Belarus'tan ayrılma çağrısı Fransa Dışişleri Bakanlığı, Fransa vatandaşlarını Rusya'dan ve Belarus'tan ayrılmaları konusunda uyardı ve Belarus'a seyahat etmemelerini tavsiye etti.
28.02.2022 Dünya
THY 3 stratejik adımla dünya devlerine fark attı
THY 3 stratejik adımla dünya devlerine fark attı Dünyada herkesten daha hızlı toparlandık" diyen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 735 milyon dolarlık net kârla pandemi öncesi dönemin dahi önüne geçtiklerini söyledi. Aycı, bunun sırrını 3 başlıkta sıraladı: 1-Yolcuya güven verdik, kimseyi mağdur etmedik. 2-Kargo ve yolcuyu bir arada taşıdık. 3-Ankara'nın desteğini aldık.
5.11.2021 Ekonomi
Türk Hava Yolları, Avrupa'da ikinci sırada!
Türk Hava Yolları, Avrupa'da ikinci sırada! Türk Hava Yolları (THY), günlük 1144 seferle Avrupa'da en çok uçuş icra eden 2. havayolu oldu. 493 seferle Pegasus da listede 8. sırada yer aldı.
8.07.2021 Ekonomi
Türk Hava Yolları, Avrupa'da yine zirvede!
Türk Hava Yolları, Avrupa'da yine zirvede! Türk Hava Yolları (THY), günlük ortalama 448 uçuş ile Avrupa'daki liderliğini sürdürdü.
12.05.2021 Ekonomi
THY günlük ortalama 779 uçuşla Avrupa'da liderliği bırakmadı
THY günlük ortalama 779 uçuşla Avrupa'da liderliği bırakmadı Türk Hava Yolları (THY), günlük ortalama 779 uçuşla Avrupa'daki liderliğini sürdürdü.
12.04.2021 Ekonomi
THY günlük ortalama 755 uçuşla Avrupa'da liderliğini sürdürüyor
THY günlük ortalama 755 uçuşla Avrupa'da liderliğini sürdürüyor Türk Hava Yolları (THY), günlük ortalama 755 uçuşla Avrupa'da liderliğini korudu.
1.04.2021 Ekonomi
THY günlük 554 uçuşla Avrupalı rakiplerini geride bıraktı!
THY günlük 554 uçuşla Avrupalı rakiplerini geride bıraktı! Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) dünkü uçuş trafiği raporunu göre THY, günlük ortalama 554 uçuşla Avrupalı rakiplerini geride bıraktı.
3.03.2021 Ekonomi
THY günlük 596 uçuşla Avrupa zirvesindeki yerini bırakmadı
THY günlük 596 uçuşla Avrupa zirvesindeki yerini bırakmadı Türk Hava Yolları (THY), 15-21 Şubat tarihlerinde günlük ortalama 596 uçuşla Avrupa zirvesindeki yerini korudu.
22.02.2021 Ekonomi
THY günlük 590 uçuşla Avrupa zirvesindeki yerini korudu
THY günlük 590 uçuşla Avrupa zirvesindeki yerini korudu Türk Hava Yolları (THY), 11-17 Şubat tarihlerinde günlük ortalama 590 uçuşla Avrupa zirvesindeki yerini korudu.
18.02.2021 Ekonomi
THY, günlük 592 uçuşla Avrupa'nın zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı
THY, günlük 592 uçuşla Avrupa'nın zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı Türk Hava Yolları (THY), geçen hafta günlük ortalama 592 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde yer almayı sürdürdü.
16.02.2021 Ekonomi
THY birinci sıraya yükseldi
THY birinci sıraya yükseldi Türk Hava Yolları, Avrupa Hava seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol) trafik verilerine göre, dün gerçekleştirdiği 649 uçuşla ilk sırada yer aldı.
23.10.2020 Ekonomi
Hava yolu şirketleri güzergahlarını değiştirdi! İran ve Irak...
Hava yolu şirketleri güzergahlarını değiştirdi! İran ve Irak... ABD ile İran arasında Orta Doğu'da yükselen gerilim nedeniyle bazı ticari hava yolu şirketleri, İran ile Irak hava sahasından geçen uçuşlarının güzergahlarını değiştirme kararı aldı.
8.01.2020 Dünya
Gerginlik devam ediyor! Ülke ikiye bölündü
Gerginlik devam ediyor! Ülke ikiye bölündü Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetiminin emeklilik reformuna karşı başlatılan grevler sürerken, halk ikiye bölünmüş durumda. Paris’te sağlık, kamu, ulaşım ve eğitim sektörü ciddi anlamda durmuş vaziyette. Greve destek verenler ‘seneye iki Noel birden yaşarız, devam edeceğiz’ derken, diğer bir grup ise artık zorlandıklarını ifade ediyor.
20.12.2019 Dünya
Fransa'da Macron karşıtları sokağa döküldü
Fransa'da Macron karşıtları sokağa döküldü Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetiminin emeklilik reformu, başta Paris olmak üzere birçok kentte protesto edildi.
10.12.2019 Dünya
Fransa'da hayat durdu! Çatışma haberleri geliyor
Fransa'da hayat durdu! Çatışma haberleri geliyor Fransa'da ülkenin dört bir yanına yayılan ve on binlerce göstericinin katıldığı emeklilik reformu protestolarında yer yer şiddet olayları yaşanıyor.
5.12.2019 Dünya
İstanbul Havalimanı’nda yeni bölüm hizmete girdi!
İstanbul Havalimanı’nda yeni bölüm hizmete girdi! Bünyesinde 19 havayolu şirketini barındıran havayolu ittifakı SkyTeam, dünyanın en önemli aktarma merkezlerinden biri olan İstanbul Havalimanı’nda, yeni özel yolcu salonunu hizmete açtı.
5.12.2019 Ekonomi
Fransa'da hayat duracak! Halk tepki için hazırlanıyor
Fransa'da hayat duracak! Halk tepki için hazırlanıyor Fransa, Paris başta olmak üzere ülkede hayatı durduracak bir greve hazırlanıyor. Fransa'da halk Cumhurbaşkanı Macron yönetiminin hazırladığı emeklilik reformuna tepki göstermek amacıyla grev yapacak.
4.12.2019 Dünya
Uçağın iniş takımından erkek cesedi evin bahçesine düştü
Uçağın iniş takımından erkek cesedi evin bahçesine düştü Kenya Havayolları'nın Nairobi-Londra seferini yapan Boeing 787-8 tipi uçağının iniş takımına gizlenerek 8 saat 50 dakika uçan erkek bir kaçak yolcunun cansız bedeni Londra Clapham bölgesindeki bir evin bahçesine düştü.
2.07.2019 Dünya
THY New York hattında 542 bin yolcu taşıdı
THY New York hattında 542 bin yolcu taşıdı Türk Hava Yolları (THY), New York hattında 12 aylık dönemde 542 bin yolcu taşıdı.
27.06.2019 Ekonomi
Küresel hava yolu şirketleri Hürmüz Boğazı üzerinde uçmayacak
Küresel hava yolu şirketleri Hürmüz Boğazı üzerinde uçmayacak ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), İran'ın ABD'ye ait bir insansız hava aracını (İHA) düşürmesinin ardından Basra Körfezi ve Umman Körfezinin İran kontrolündeki hava sahasında Amerikan havacılık firmalarının uçuşlarına yasak getirdiğini açıkladı. Küresel hava yolu şirketleri de Hürmüz Boğazı üzerinde uçmayacaklarını duyurdu.
21.06.2019 Dünya
AB, İran yaptırımlarına karşı mekanizma geliştiriyor
AB, İran yaptırımlarına karşı mekanizma geliştiriyor Avrupa Birliği, kuracağı yeni bir ticari mekanizmayla ABD`nin İran'a uygulamaya başlayacağı yaptırımları bertaraf etmeye hazırlanırken, yeni ödeme sisteminin zaten gergin olan transatlantik ilişkileri daha da zora sokması bekleniyor.
28.09.2018 Ekonomi
Avrupalılar gidiyor! Türk şirketler için büyük fırsat
Avrupalılar gidiyor! Türk şirketler için büyük fırsat Avrupalı büyük hava yolu şirketlerinin ticari gerekçeyle Tahran seferlerini Eylül ayından itibaren askıya alacaklarını açıklaması, Türk hava yolu şirketlerinin İran pazarında yolcu sayısının artmasının da önünü açtı. Batılı şirketlerin askıya alma kararı faaliyete girdiğinde, Tahrandan İstanbul bağlantılı dünyanın birçok noktasına uçuşlar yapan Türk şirketlerin İran pazarında yolcu sayısını yaklaşık yüzde 20 artırması öngörülüyor.
24.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Air France ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki air france haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.