Gazete Vatan Logo
Magazin Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl?

Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl?

Cüneyt Arkın ile 1970 yılında evlenen Betül Cüreklibatır, Arkın’ın vefat etmesinin ardından gündeme geldi. Peki, Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl?

Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Betül Cüreklibatır yaşıyor mu, gençliği nasıl?

Cüneyt Arkın kalp durması nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cüneyt Arkın’ın eşi bugün ünlü oyuncunun vefat haberinin ardından gündeme geldi. 

Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Cüreklibatır kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Betül Cüreklibatır 1 Ocak 1947 tarihinde İstanbul'da doğdu. Fransız Kız Lisesi mezunu olan Betül Cüreklibatır, üniversiteden sonra Air France sınavını kazanarak hostes olmuştur.

Betül Cüreklibatır ve Cüneyt Arkın çiftinin Kaan Cüreklibatır ve Murat Cüreklibatır adında iki oğlu bulunuyor. Betül Cüreklibatır, yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı Önce Hayaller Ölür, Vatandaş Rıza ve Şişeler Sinema filminde de rol almıştır.

Betül Cüreklibatır dizi ve filmleri

1981 Önce Hayaller Ölür Sinema Filmi

1979 Vatandaş Rıza Sinema Filmi

1978 Şişeler Sinema Filmi