Gazete Vatan Logo

Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan kimdir, yaşıyor mu? Güler Mocan kaç yaşında ve kaç çocuğu var?

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın vefat etmesi sonrası hayatı hakkındaki ayrıntılar gündeme geldi. Ünlü sanatçının vefat haberinin ardından ilk eşi doktor Güler Mocan'ın hayatı gündeme geldi. Ruh ve sinir Hastalıkları Uzmanı olan Güler Mocan 1964 yılında Cüneyt Arkın ile nikah masasına oturdu. Peki, Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan kimdir, yaşıyor mu? Güler Mocan kaç yaşında ve kaç çocuğu var? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan'ın hayatı...

Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan kimdir, yaşıyor mu? Güler Mocan kaç yaşında ve kaç çocuğu var?

Cüneyt Arkın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Arkın’ın ölüm haberinin ardından ilk eşi Güler Mocan'ın hayatı gündeme geldi. Cüneyt Arkın'ın uzun yıllardır görüşmediği kızı Filiz'in annesi Güler Mocan hakkında araştırmalar arttı. İşte, Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan'ın hayatı...

GÜLER MOCAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, YAŞIYOR MU?

80'li yaşlarında olan Güler Mocan Denizli'de dünyaya geldi. 1975 yılında Erenköy Kız Lisesi'nde eğitimini tamamlayarak İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

İstanbul Üniversitesi'nde uzmanlığını yapan Mocan, Psikiyatri bölümüne yoğunluk veren Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan Ruh ve Sinir Hastalıkları uzmanlığı yapmaktadır.

Güler Mocan, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde sınıf arkadaşı olan Cüneyt Arkın ile 1964 yılında dünya evine girdi. Cüneyt Arkın ve Güler Mocan'ın Filiz adında bir kız çocukları bulunuyor.