Aile Sağlık Merkezi

Aile Sağlık Merkezi

Son dakika Aile Sağlık Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aile Sağlık Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aile Sağlık Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Sağlık Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile sağlık merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.449 aile sağlık merkezi haberi bulunmuştur. Tüm aile sağlık merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi? Aile sağlığı elemanı olarak nitelendirilen Aile hekimliği bünyesinde çalışan hemşire, ebe, sağlık memuru (toplum sağlığı) ve acil tıp teknisyenleri kadro bekliyor. Kamu bünyesinde sözleşmeli olarak hizmet veren ASM çalışanları sık sık kadro isteklerini dile getiriyor. Peki, ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
28.04.2023 Çalışan Hakları
Evlilik teklifini reddedince vurulmuştu! Emine hemşireden kahreden haber geldi
Evlilik teklifini reddedince vurulmuştu! Emine hemşireden kahreden haber geldi Karaman'da evlilik teklifini reddettiği için kuzeni Hüseyin Bağrıaçık'ın tabanca ile vurduğu hemşire Emine Ay, yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
13.04.2023 Yaşam
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de deprem olduğu haberini aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğanı saat 03.45-03.50 gibi aradığını belirterek, Kendileri, 'Giderseniz iyi olur' dedi. 'Milletimiz, çocuklar ürkmüştür. Bu vesileyle orada devletin bulunmasında fayda vardır' dedi. Biz de, 1 saat içerisinde oraya intikal ettik dedi.
4.11.2022 Gündem
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti Karaman'da 28 yaşındaki Hüseyin B., 26 yaşındaki hemşire Emine A.'yı çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurup, aynı silahla intihara kalkışmıştı. Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Hüseyin B.'nin platonik aşk beslediği öne sürülen ve teyzesinin kızı olan Emine A.'nın iş yerine elinde çiçekle gidip evlenme teklifi ettiği, reddedilince ayrıldığı, sonra tekrar gelip silahla saldırdığı belirlendi. Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti. Ayrıca Hüseyin B.'nin, Emine A.'nın adının baş harfini omzuna kesici aletle yazıp sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.10.2022 Yaşam
Bakan Bozdağ: Türkiye'de darbeler devri kapanmıştır
Bakan Bozdağ: Türkiye'de darbeler devri kapanmıştır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "15 Temmuz'da bu milletin verdiği mücadele, sadece FETÖ'cülere karşı değil, onları destekleyen, yularını elinde tutan ülkelere ve güçlere karşı bir mücadeledir. Bu ülkede darbe teşebbüsü ya da muhtıra rüyası görenler veya böyle rüya peşinde koşanlar bilmelidir ki artık Türkiye'de darbeler muhtıralar devri kapanmıştır" dedi.
13.07.2022 Siyaset
Kan grubu kartı nasıl alınır? Kan grubu kartı nereden alınabilir?
Kan grubu kartı nasıl alınır? Kan grubu kartı nereden alınabilir? Kişinin kan grubunun ne olduğunu bilmesi konusunda bir kurum tarafından kişiye verilen resmi ve aynı zamanda bilgi içerikli karta kan grubu kartı denilmektedir. Bu kart üzerinde kişinin adres bilgileri ve kimlik bilgileri ile birlikte kan grubu bilgileri de yer almaktadır. Ehliyet, pasaport, iş başvuruları gibi yerlerde kan grubu kartı istenilmektedir. Peki, Kan grubu kartı nasıl alınır? Kan grubu nasıl öğrenilir? Kan grubu kartı nereden alınabilir? İşte kan grubu belgesi almak için yapmanız gerekenler…
22.05.2022 Sağlık
Sağlık ocakları pazar günü açık mı? Aile Sağlık Merkezi çalışma saatleri nedir, Aile hekimliği hafta sonu çalışıyor mu?
Sağlık ocakları pazar günü açık mı? Aile Sağlık Merkezi çalışma saatleri nedir, Aile hekimliği hafta sonu çalışıyor mu? Sağlık ocağı hizmetlerinden faydalanmak isteyenler hafta sonu aile hekimliklerinin çalışıp çalışmadığını Aile Sağlık Merkezlerinin açık olup olmadığını sorguluyor. Ufak sağlık sorunları, ilaç yazdırma ve ya da aşı uygulamaları gibi durumlar kolaylıkla Sağlık Ocaklarında hallediliyor. Peki, aile hekimliği hafta sonu açık mı, sağlık ocağı cumartesi Pazar çalışıyor mu? İşte Sağlık ocakları çalışma saatleri…
22.01.2022 Gündem
Hastanede rezalet! Annesine ilaç yazmayan doktora saldırdı
Hastanede rezalet! Annesine ilaç yazmayan doktora saldırdı Erzincan'ın Tercan ilçesinde 3 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli aile hekimi Dr. Çağrı Eren, annesine ilaç yazmayan Yakup A.'nın saldırısına uğradı. İkili arasında çıkan arbede güvenlik kamerasına da yansırken, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.
19.01.2022 Gündem
Üsküdar'da sağlık merkezinde saldırıya uğrayan doktor o anları anlattı
Üsküdar'da sağlık merkezinde saldırıya uğrayan doktor o anları anlattı Üsküdar'da aile sağlık merkezine gelen bir çift iddiaya göre sağlık raporu vermediği gerekçesiyle aile hekimine saldırdı. Doktor  Alparslan Kılıç, yaşanan olayı anlattı.
8.01.2022 Gündem
Yere düşen engelli oğluna tekme atan babaya gözaltı
Yere düşen engelli oğluna tekme atan babaya gözaltı Ankara'da, yere düşen engelli oğlunu tekmelerken güvenlik kamerasına yansıyan baba Mesut C., polis tarafından gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.
28.12.2021 Yaşam
Aşı karşıtı aile hekimi, koronavirüsten öldü
Aşı karşıtı aile hekimi, koronavirüsten öldü Bursa’da, Ulubatlı Hasan Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi ve eski İlçe Sağlık Müdürü Kutsal Altıntaş (57), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Altıntaş'ın aşı karşıtı olduğu öğrenildi.
14.12.2021 Yaşam
Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi nedir, özellikleri nelerdir?
Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi nedir, özellikleri nelerdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Darülacezenin daha kaliteli hizmet sunabilmesi için hayata geçirilecek "Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi" bugün açılacak. Darülaceze Yurdu ve Kültürel Tesisi nedir, özellikleri nelerdir?
25.09.2021 Gündem
Aile Sağlık Merkezleri’nde geçen haftadaki görüntüden eser yok
Aile Sağlık Merkezleri’nde geçen haftadaki görüntüden eser yok Aile Sağlık Merkezleri’nde (ASM) randevu cetvelinin hekimlere bırakılması, geçtiğimiz haftaki aşı kuyruğu ve yoğunluğunu büyük ölçüde azalttı. Hem poliklinik hizmetleri hem de aşılamanın neden olduğu kalabalığın önüne geçildi. Aile hekimleri de rahat nefes aldı.
28.02.2021 Gündem
Karantina kararı! 'Vakalar endişe verici'
Karantina kararı! 'Vakalar endişe verici' Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, kentteki koronavirüs vakalarında beklentinin üstünde bir artış yaşandığına dikkat çekerek, "Vaka sayılarımız, daha önceki ikinci dalgaya başlayış seviyemizden daha yüksek seviyelerde. Bizi asıl ürküten, tedirgin eden taraf bu. Daha fazla artmasından endişe duyuyoruz" dedi.
11.02.2021 Gündem
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Flaş gelişme
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Flaş gelişme Avcılar'daki 7 No'lu Aile Sağlık Merkezi'ne maskesiz gelen kadın, kendisini uyaran Dr. Yağmur Turan'a hakaret ederek ona saldırdıktan sonra kaçan kadın, yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
5.12.2020 Gündem
İstanbul'da aile sağlık merkezinde corona alarmı!
İstanbul'da aile sağlık merkezinde corona alarmı! İstanbul Sultangazi'de bir aile sağlık merkezi çalışanında corona virüs tespit edilince merkez önünde çalışanlardan da test için örnek alındı.
10.04.2020 Corona Virüsü
Rapor yazmayan doktorlara dehşeti yaşattı!
Rapor yazmayan doktorlara dehşeti yaşattı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde, denetimli serbestlik kapsamında bulunan, sağlık ocağına gidip rapor almak isteyen Birkan Y., olumsuz yanıt alınca aile hekimlerinden Alper Durmuş Sönmez'e yumruk attı, Mahide Agara'ya da bilgisayar klavyesi fırlattı. Kalbinde pil takılı olan Dr. Alper Durmuş Sönmez, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Sönmez, "Bir kadın hasta, kendisini siper edip daha fazla dayak yememizi önledi" dedi.
11.07.2019 Yaşam
Bakan Koca'dan flaş atama açıklaması! Bin 400 kişi atanacak
Bakan Koca'dan flaş atama açıklaması! Bin 400 kişi atanacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık personeli atamasıyla ilgili, "25 bine yakın stratejik personelin atamasının ilk adımı olarak ilan duyurusu yapıldı. 28 Şubat'ta noter huzurunda çekilişi yapılacak. Burada toplam 1480 kişinin ataması yapılacak." dedi.
16.02.2019 Gündem
İlkokul öğrencisi okulda dövüldü, anne şikayetçi oldu
İlkokul öğrencisi okulda dövüldü, anne şikayetçi oldu Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Yeliz B., ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi oğlunun okulda başka çocuklar tarafından dövüldüğü iddiasıyla şikayetçi oldu. Anne, "Çocuğumu okulda kimin darbettiği belli değil ancak diğer öğrenciler tarafından darbedildiği belli. Sağ yanağında morluklar ve vücudunda darbe izleri var" dedi.
18.12.2018 Yaşam
AK Parti milletvekilinin acı günü
AK Parti milletvekilinin acı günü Giresun’daki evinde ölü bulunan AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal'ın doktor kardeşi Ahmet Kartal için görev yaptığı Aile Sağlık Merkezi'nin önünde tören düzenledi.
3.12.2018 Siyaset
'Çocuğunu aşıya getir' diyen doktorlara sinirlenip, terör estirdi
'Çocuğunu aşıya getir' diyen doktorlara sinirlenip, terör estirdi Bitlis'te, kendisini telefonla arayıp "Çocuğunu aşıya getir" diyen sağlık personeline sinirlenen tesisatçı E.U., elindeki bıçakla Aile Sağlık Merkezi'ni bastı.
4.07.2017 Yaşam
Azmettirici!
Azmettirici! Aksaray’da, hemşire eşinin kovulmasından sorumlu tuttuğu 30 yaşındaki doktor Hüseyin Ağır’ı öldürdükten sonra intihar eden emekli polis Necmi Sarı’nın eşi 40 yaşındaki Şener Sarı, ‘azmettirmek’ten gözaltına alındı
30.03.2017 Yaşam
Doktoru vurup intihar etti
Doktoru vurup intihar etti Eşinin görevden alınmasından sorumlu tuttuğu doktoru tabancayla yaraladı, intihar etti. Yaralanan doktor tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
29.03.2017 Yaşam
FETÖ'cü kadının kardeşi PKK'lı çıktı
FETÖ'cü kadının kardeşi PKK'lı çıktı FETÖ'den yakalanan kadın araştırma görevlisinin kardeşi, PKKlı terörist çıktı
29.09.2021 Gündem
Devlet aşıya çağırdı anne bebek katili çıktı
Devlet aşıya çağırdı anne bebek katili çıktı Bafra’da aşı zamanı gelen bebek hastaneye çağırıldı. Annesi bebeğin öldüğünü söyledi. Altından cinayet çıktı
7.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Aile Sağlık Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile sağlık merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.