Aile Dizisi Oyuncuları

Aile Dizisi Oyuncuları

Son dakika aile dizisi oyuncuları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aile dizisi oyuncuları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aile dizisi oyuncuları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Dizisi Oyuncuları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile dizisi oyuncuları gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 aile dizisi oyuncuları haberi bulunmuştur. Tüm aile dizisi oyuncuları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aile dizisi hangi kanalda? Aile dizisi hangi gün?
Aile dizisi hangi kanalda? Aile dizisi hangi gün? Aile dizisi yayın günü belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Aile dizisi deprem nedeniyle yayın tarihini ertelemişti. İşte Aile dizinin yayın günü ve detaylar...
28.03.2023 Televizyon
Aile dizisi Leyla'yı kim oynuyor? Aile Leyla kimdir?
Aile dizisi Leyla'yı kim oynuyor? Aile Leyla kimdir? Aile dizisi Leyla kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisinde yer alan Leyla karakterini Canan Ergüder canlandırıyor. Peki Aile leyla kimdir? Canan Ergüder hangi dizilerde oynadı?
14.03.2023 Televizyon
Gerçek hikayeden uyarlanan Aile dizisi oyuncuları kimler? Aile dizisi Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi?
Gerçek hikayeden uyarlanan Aile dizisi oyuncuları kimler? Aile dizisi Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Aile dizisi oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son dönemde ekrana gelen yapımlar gerçek hikayelere dayanıyor. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Camdaki Kız, Veda Mektubu gibi diziler konularını hayattan alıyor. Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Aile dizisinde de Gülseren Budayıcıoğlu'nun parmağı olduğu düşünülüyor. Peki Aile dizisinin konusu ne?
14.03.2023 Televizyon
Aile dizisi Seher kimdir? Aile dizisinde Seher'in hastalığı ne? Emel Göksu oynadığı diziler...
Aile dizisi Seher kimdir? Aile dizisinde Seher'in hastalığı ne? Emel Göksu oynadığı diziler... Aile dizisinde Seher karakterini oynayan Emel Göksu izleyicinin merak konusu oldu. Aile Seher demans hastasıdır. Aile dizisi oyuncuları arasında yer alan Emel Göksu hangi dizilerde oynadı?
7.03.2023 Televizyon
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber!
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber! Aile dizisi bu akşam başlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisi oyuncuları arasında Nejat İşler, Levent Ülgen, Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Ecem Simge Yurdatapan yer alıyor. Ancak Aile dizisiyle ilgili gelen son haber Kıvanç ve Serenay hayranlarını adeta depresyona sokacak cinsten.
7.03.2023 Televizyon
Aile dizisi konusu nedir? Aile dizisi oyuncuları kimler?
Aile dizisi konusu nedir? Aile dizisi oyuncuları kimler? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisi yakında başlıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanacak Ay Yapım imzalı Aile dizisinin oyuncuları ve konusu da merakla araştırılmaya başlandı. Peki Aile dizisi konusu nedir? Aile dizisi oyuncuları kimler?
27.01.2023 Televizyon
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları Sandık Kokusu Show TV’de başladı. Çarşamba günleri ekranlara gelecek ve başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye dair ayrıntılar merak ediliyor.
6.12.2023 Televizyon
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı?
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı? Aile dizisi yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler'in yer aldığı The Sopranos uyarlaması Aile 2. sezonuyla bu akşam başlıyor. İlk sezon Aslan ve Devin arasındaki dikkat çeken hikaye yeni sezonda da ilgi toplayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise değişiklikler var. Peki Aile 2. sezonda hangi oyuncular katıldı? İşte detaylar...
3.10.2023 Televizyon
Özgün Karaman Kraliçe'nin kariyerindeki farkını anlattı!
Özgün Karaman Kraliçe'nin kariyerindeki farkını anlattı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Dizide Ali karakterine hayat verecek olan oyuncu Özgün Karaman Kraliçe’nin kendisi için çok farklı olduğuna değindi.
15.03.2023 Televizyon
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Yönetmenliğini Emre Kavuk'un üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Mükemmel Eşleşme dizisi, 16 Temmuz Cumartesi akşamı yayın hayatına başlıyor. Romantik komedi türündeki dizinin konusu ve oyuncu kadrosu için araştırmalar hızlandı. İşte TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu…
16.07.2022 Televizyon
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Adı Sevgi oyuncularının isimleri ne, Adı Sevgi'nin konusu nedir? Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, Sarpça hangi semte bağlı?
Adı Sevgi oyuncularının isimleri ne, Adı Sevgi'nin konusu nedir? Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor, Sarpça hangi semte bağlı? ATV'nin yeni dizisi Adı Sevgi, bugün izleyiciyle buluşacak. 13 Mart Pazar akşamı saat 20.00'de ATV'de ekran yolculuğuna başlayacak olan Adı Sevgi dişinin oyuncu kadrosu, karakterleri, konusu ve nerede çekileceği merak ediliyor. Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen'in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldığı dizi ATV ekranlarında pazar akşamları yayınlanacak. Peki, Adı Sevgi oyuncularının isimleri ne, Adı Sevgi konusu nedir? Adı Sevgi oyuncuları ve konusu…
13.03.2022 Televizyon
Yayınlanan ilk bölüm, izleyiciden tam not aldı!
Yayınlanan ilk bölüm, izleyiciden tam not aldı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Üç Kız Kardeş, 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi.  
23.02.2022 Televizyon
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri!
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri! Baba dizisi nihayet izleyiciyle buluşuyor. Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Baba dizisi bu akşam başlıyor. Usta isimleri kadrosunda buluşturan Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Ay Yapım Baba dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? imzalı iddialı projeye dair detaylar merak ediliyor. Peki, Baba dizisi oyuncuları kimler? İşte Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede?
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede? Baba dizisi bu akşam izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümü ile Show TV ekranlarında olacak dizinin oyuncu, kadrosundan konusuna çekildiği yere kadar detaylar sorgulanmaya başlandı. Bir Anadolu hikayesi sloganıyla yayın hayatına başlayacak Baba dizisi nerede çekiliyor, Reşat Paşa Konağı nerede?
15.02.2022 Televizyon
Yargı'nın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi!
Yargı'nın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi! Kanal D'nin, yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan dizisi Yargı’nın oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Dizi, izleyicilere aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak.
23.08.2021 Televizyon
Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezon hangi tarihte?
Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezon hangi tarihte? Son Yaz dizisinin ikinci sezonu için meraklı bekleyiş devam ediyor. İlk sezonunda oldukça iyi bir çıkış yakalayan Son Yaz dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı diziseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Son Yaz'ın 2. sezonunun ne zaman? Son Yaz ne zaman başlıyor? Son Yaz dizisi 2. sezonu ile ilgili detaylar...
18.08.2021 Gündem
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı Kanal D'nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
18.08.2021 Televizyon
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda?
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? Ekranlara yeni bir dizi merhaba diyor. Kağıt Ev yakında seyirci karşısına çıkacak. Kağıt Ev, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu da netleşti. Peki, Kağıt Ev dizisi ne zaman başlıyor? Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu!
21.03.2021 Gündem
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağlamayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıkıyor. Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst edecek. Peki, Masumlar Apartmanı 11. bölümde neler olacak? Safiye eski sevgilisi Naci'ye karşı koyabilecek mi? Masumlar Apartmanı Safiye'nin sevgilisi kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve detayları...
24.11.2020 Gündem
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler!
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın başrol oyuncuları Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu, dizinin müziğini seslendirmek için stüdyoya girdi.
10.11.2020 Televizyon
Sadakatsiz tekrarı ne zaman? Sadakatsiz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Sadakatsiz son bölüm izle!
Sadakatsiz tekrarı ne zaman? Sadakatsiz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Sadakatsiz son bölüm izle! Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam puan aldı. BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisinin yayınlanan ilk bölümü reytingde ilk sıralarda yer aldı. Peki, Sadakatsiz tekrarı ne zaman? Sadakatsiz tekrarı saat kaçta? Sadakatsiz dizisi konusu ne? Sadakatsiz dizisi oyuncuları kim? İşte Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilenler...
15.10.2020 Gündem
Sadakatsiz dizisi konusu ne? Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz dizisi yayın tarihi belli oldu!
Sadakatsiz dizisi konusu ne? Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz dizisi yayın tarihi belli oldu! Oyuncu kadrosu ve konusu ile tanıtımının yayınlandığı ilk günden dizi takipçilerinin dikkatini çekmeyi başaran Sadakatsiz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ekranlara gelecek. Peki, Sadakatsiz dizisi konusu ne? Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz dizisi ne zaman başlıyor? İşte Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosu...
6.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aile Dizisi Oyuncuları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile dizisi oyuncuları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.