Ahmet Kural İnstagram

Ahmet Kural İnstagram

Son dakika Ahmet Kural instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Kural instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Kural instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Kural İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet kural instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 ahmet kural instagram haberi bulunmuştur. Tüm ahmet kural instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Takipçilerinin gözünden kaçmadı!
Takipçilerinin gözünden kaçmadı! Düğün Dernek filmiyle milyonları kırıp geçiren Ahmet Kural, instagram hesabından paylaştığı selfie pozlarıyla takipçilerini kahkahaya boğdu.
4.09.2018 Magazin
Ahmet Kural korkuttu! Omzunda taşıyarak hastaneye götürdü...
Ahmet Kural korkuttu! Omzunda taşıyarak hastaneye götürdü... Kısa bir süre önce sevgilisi Sıla'dan ayrılan oyuncu Ahmet Kural, sosyal medyada yayılan hastane fotoğraflarıyla takipçilerini korkuttu.
17.01.2018 Magazin
Ahmet Kural da Sıla'yı sildi!
Ahmet Kural da Sıla'yı sildi! Ahmet Kural, Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile fotoğrafı çıkmasının ardından harekete geçti. Kural, Sıla'yı sosyal medyadan sildi.
16.01.2018 Magazin
Ahmet Kural-Sıla aşkında bir ilk!
Ahmet Kural-Sıla aşkında bir ilk! Oyuncu Ahmet Kural, sevgilisi Sıla Gençoğlu ile fotoğrafını paylaştı.
22.09.2017 Magazin
Sıla ve Ahmet Kural çok fena yakalandı!
Sıla ve Ahmet Kural çok fena yakalandı! Ahmet Kural ile Sıla, geçtiğimiz mart ayında aşk yaşamaya başlamış, yaz başında Bodrum'da tatil yapmışlardı.
2.09.2017 Magazin
İşte yeni filmleri! Ahmet Kural paylaştı...
İşte yeni filmleri! Ahmet Kural paylaştı... Ahmet Kural, Murat Cemcir'le birlikte başrolde yer alacağı 'Ailecek Şaşkınız' filminin senaryo taslağını Instagram'da paylaştı.
29.06.2017 Kültür Sanat
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak Oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Temmuz 2023'te Bodrum'da nikah masasına oturmuştu. Çiftten güzel haber geçtiğimiz aylarda geldi.
3.02.2024 Magazin
Ahmet Kural baba oluyor!
Ahmet Kural baba oluyor! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat eşi Çağla Gizem Şahin'den hayranlarını sevindiren haber geldi.
17.11.2023 Magazin
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi! Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.05.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı! Bir dönem Sıla ile ilişkisi olaylı bir şekilde sona eren ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir süredir avukat Çağla Gizem Şahin ile birlikte. Nikah masasına oturmaları beklenen çift, geçtiğimiz ay İtalya’ya gitmişti. Ahmet Kural, sevgilisiyle İtalya’da olduğu kareyi Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Magazin
Tanıktan şok ifadeler: 'Seni öldürürüm, dayak istiyorsun' diyordu
Tanıktan şok ifadeler: 'Seni öldürürüm, dayak istiyorsun' diyordu Ahmet Kural'ın avukatlarının olay yerinde keşif yapılması talebi reddedildi.
2.07.2021 Magazin
İkinci yıl kutlaması
İkinci yıl kutlaması ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisinin sezon finalinden sonra ABD’ye giden Ahmet Kural, sevgilisi Çağla Gizem Şahin’le ikinci yılını kutladı.
28.06.2021 Magazin
Günde ortalama 7 saat 29 dakika internette geçiyor
Günde ortalama 7 saat 29 dakika internette geçiyor Bilgi Güvenliği Derneği Başkanı Ahmet Hamdi Atalay, internette geçirilen sürenin dünya ortalamasının günlük 6 saat 43 dakika, Türkiye'de ise bu sürenin 7 saat 29 dakika olduğunu söyledi.
4.07.2020 Bilim ve Teknoloji
"Beşiktaş'a kalleşlik, hainlik yapıldı"
"Beşiktaş'a kalleşlik, hainlik yapıldı" Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'nin mali sorunlara çözüm bulacağına inandığını söyledi.
18.04.2020 Beşiktaş
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Sıla aşka geldi
Sıla aşka geldi Şarkıcı Sıla Gençoğlu, 7 aydır aşk yaşadığı Hazer Amani ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak herkesi şaşırttı.
4.11.2019 Magazin
Ahmet Kural kendini spora verdi!
Ahmet Kural kendini spora verdi! Oyuncu Ahmet Kural, spor salonundan paylaştığı fotoğraf ile kaslarını sergiledi.
24.05.2019 Magazin
Ahmet Kural'dan Ayhan Işık imajı
Ahmet Kural'dan Ayhan Işık imajı Oyuncu Ahmet Kural, sosyal medyadan yeni imajını paylaştı.
23.05.2019 Magazin
Ahmet Kural'ın 5 yıl hapsi isteniyor!
Ahmet Kural'ın 5 yıl hapsi isteniyor! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan darp olayına ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, oyuncu Ahmet Kural hakkında 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından iddianame düzenledi. İddianamede, oyuncu Ahmet Kural'ın 5 yıla kadar hapsi istendi.
19.12.2018 Magazin
Darp iddiaları sonrası Sıla'dan ilk paylaşım
Darp iddiaları sonrası Sıla'dan ilk paylaşım Oyuncu Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Sıla, günler sonra ilk paylaşımını Atatürk'ü anmak için yaptı.
10.11.2018 Magazin
Tuğba Ekinci'den yine olay yaratacak Ahmet Kural paylaşımı!
Tuğba Ekinci'den yine olay yaratacak Ahmet Kural paylaşımı! Ahmet Kural'ın şarkıcı sevgilisi Sıla'yı darp ettiği iddiaları sonrası ünlü oyuncuya sahip çıkan açıklamalar yapan Tuğba Ekinci, çok konuşulacak bir paylaşıma daha imza attı.
5.11.2018 Magazin
Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem konuştu
Ahmet Kural'ın eski sevgilisi Naz Çekem konuştu Ahmet Kural'ın barda tartıştığı arkadaşı Naz Çekem’in parmağını kırdığı iddia edilmişti. Çekem, iddiayı doğrulamış ve ‘Çok üzgünüm. Canımı yaktı. Ona dava açıyorum’ demişti. Naz Çekem Sıla'nın da şiddet görmesinin ardından olayın detaylarını anlattı.
2.11.2018 Magazin
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural, kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi.
1.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Kural İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet kural instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.