Ahmet Eyüp Türkaslan

Ahmet Eyüp Türkaslan

Son dakika Ahmet Eyüp Türkaslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Eyüp Türkaslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Eyüp Türkaslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Eyüp Türkaslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet eyüp türkaslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 ahmet eyüp türkaslan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet eyüp türkaslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki: Büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini feshettiler
Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki: Büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini feshettiler Yeni Malatyaspor Kulübü, iki oyuncunun büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu.
15.02.2023 TFF 1.Lig
Yeni Malatyaspor TFF'ye resmen bildirdi: Ligden çekilme talebimizi ilettik
Yeni Malatyaspor TFF'ye resmen bildirdi: Ligden çekilme talebimizi ilettik Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor yaşanan deprem felaketlerinin ardından ligden çekilme talebini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.
11.02.2023 TFF 1.Lig
Mauro Icardi'den depremzede Kadir'e olumlu yanıt!
Mauro Icardi'den depremzede Kadir'e olumlu yanıt! Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, kendisinin büyük bir hayranı olan depremzedeye müjdeyi kendi sosyal medya hesabından verdi. Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın paylaşımı da duygulandırdı.
10.02.2023 Galatasaray
'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı!
'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı! 2 yaşında ailesini kaybedip 16 yıl yetiştirme yurdunda kalan Hakan Doğan, 7 numaralı forması ve attığı gollerden sonra yaptığı Cristiano Ronaldo sevinciyle taraftarın gönlünde taht kurdu. İstiklalspor 15 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik ile en yakın rakibinin 7 puan önünde yer alırken, bu sezon 7 golü bulunan Hakan 6. şampiyonluğuna doğru da emin adımlarla ilerliyordu.
10.02.2023 Yeni Malatya Spor
Yakup Alkan'ın depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan ile son telefon görüşmesi yürekleri dağladı!
Yakup Alkan'ın depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan ile son telefon görüşmesi yürekleri dağladı! Depremden saatler önce Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini feshederek şehirden ayrılan futbolcu Yakup Alkan, konuştu. Alkan'ın depremde hayatını kaybeden yakın arkadaşı kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile gerçekleştirdiği son telefon görüşmesi yürekleri dağladı.
10.02.2023 Yeni Malatya Spor
Yılmaz Vural resmen açıkladı: Bu yarışa devam edecek durumda değiliz
Yılmaz Vural resmen açıkladı: Bu yarışa devam edecek durumda değiliz Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen takımlardan birisi Yeni Malatyaspor oldu. Teknik direktör Yılmaz Vural kulübün geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
10.02.2023 TFF 1.Lig
Atilla Gökçe: Yılmaz Vural kötü haberi aldıktan sonra hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor
Atilla Gökçe: Yılmaz Vural kötü haberi aldıktan sonra hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Malatya'da 28 yaşındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın naaşına ulaşılmasının ardından usta yazarlardan Atilla Gökçe'nin 'Yılmaz Vural hala uyuyamıyor hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor' yazısı okuyucuları derinden üzdü.
9.02.2023 Futbol
Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü? Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? İşte son durum
Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü? Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? İşte son durum Ahmet Eyüp Türkaslan Yeni Malatyaspor kalecisidir. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası enkaz altında kalmıştır. Ahmet Eyüp Türkaslan'nın son durumu teknik direktör Yılmaz Vural paylaştı. Peki Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, öldü mü?
7.02.2023 Futbol
Yeni Malatyaspor kalecisi Eyüp Ahmet Türkaslan depremde hayatını kaybetti
Yeni Malatyaspor kalecisi Eyüp Ahmet Türkaslan depremde hayatını kaybetti Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Yeni malatyaspor’un kalecisi Eyüp Ahmet Türkaslan, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde hayatını kaybetti.
7.02.2023 TFF 1.Lig
Depremi hisseder hissetmez balkondan atladı Barış Başdaş hastaneye kaldırıldı
Depremi hisseder hissetmez balkondan atladı Barış Başdaş hastaneye kaldırıldı Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde depremde balkondan atlayan Barış Başdaş ciddi bir şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırdı.
7.02.2023 TFF 1.Lig
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu Türkiye’yi yasa boğan depremler sporcuları da vurdu. Hataysporlu Atsu’nun yanı sıra sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan enkaz altında kaldı. Malatyasporlu kaleci Ahmet Eyüp’e tüm çabalara rağmen ulaşılamadı. Malatya’da 11’i voleybolcu, 4’ü ampute futbolcu toplam 15 sporcuyu kurtarmak için ekipler seferber oldu.
7.02.2023 Süper Lig
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü, yaşıyor mu? Yeni Malatyaspor’un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın akıbeti vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yeni Malatyaspor futbol takımı kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depremde enkaz altında kaldığının durulmasının ardından vatandaşlar sevinçli haberin gelmesini bekliyor. Peki, Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtuldu mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, nereli Yeni Malatyaspor Kalecisinin sağlık durumu nasıl?
7.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Malatyaspor kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altından kurtarıldı mı?
Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Malatyaspor kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altından kurtarıldı mı? Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı açıklandı. Peki, Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? Enkaz altında kalan Y. Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kurtarıldı mı?
6.02.2023 Şampiy10
Yeni Malatyaspor'dan açıklama: Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan yıkılan binada bulunmaktadır
Yeni Malatyaspor'dan açıklama: Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan yıkılan binada bulunmaktadır TFF 1.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor tecrübeli kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın depremde hasar görerek yıkılan binada bulunduğunu açıkladı.
6.02.2023 TFF 1.Lig
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
21.10.2020 İddaa
Eskişehirspor, tek golle kazandı
Eskişehirspor, tek golle kazandı Spor Toto 1. Lig'in 11'inci haftasında Eskişehirspor, sahasında Osmanlıspor'u 1-0 mağlup etti.
4.11.2018 TFF 1.Lig
Gol düellosunda kazanan Osmanlıspor
Gol düellosunda kazanan Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’in 7. hafta mücadelesinde Osmanlıspor, deplasmanda Gazişehir Gaziantep'i 3-2 mağlup etti.
1.10.2018 TFF 1.Lig
Akhisar galibiyetle kapattı!
Akhisar galibiyetle kapattı! Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında Türkiye Kupası sahibi Teleset Mobilya Akhisarspor ligden düşmesi kesinleşen Osmanlıspor'u 2-1 mağlup etti.
18.05.2018 Futbol
Osmanlıspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları
Osmanlıspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 11 Eylül Pazar günü Trabzonspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
9.09.2016 Futbol
2. ve 3. Lig'de Milli Takım heyecanı
2. ve 3. Lig'de Milli Takım heyecanı Futbolda Milli Takımlar İzleme Heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 2. ve 3. Lig karması açıklandı.
4.04.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Eyüp Türkaslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet eyüp türkaslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.