Gazete Vatan Logo
Galatasaray Mauro Icardi'den depremzede Kadir'e olumlu yanıt!

Mauro Icardi'den depremzede Kadir'e olumlu yanıt!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, kendisinin büyük bir hayranı olan depremzedeye müjdeyi kendi sosyal medya hesabından verdi. Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın paylaşımı da duygulandırdı.

Mauro Icardi'den depremzede Kadir'e olumlu yanıt!

Kahramanmaraş'ta art arda yaşanan deprem felaketleri tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Mucizevi kurtuluşların yanında büyük trajediler de yaşanıyor. Enkaz altından çıkarak, adeta yeniden hayata dönen Galatasaray taraftarı Kadir, hastanede tedavi gördüğü sırada Mauro Icardi sevinciyle mutluluğunu paylaştı. Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın da paylaşımı duygulandırdı. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde 87 saat enkaz altında kalan ve sağ olarak çıkan Kadir'e hastanede yatarken, Mauro Icardi'den mesaj geldi. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticileriyle konu hakkında görüşen Icardi, Kadir ile kısa bir süre sonra görüşmek istediğini bildirdi.

ICARDI'DEN ANLAMLI HAREKET

Türkiye'yi derinden etkiyen deprem felaketinden 87 saat sonra enkazdan çıkarılan Galatasaraylı depremzede, hastanede Mauro Icardi sevinci yaparak Arjantinli yıldızın formasını istedi. Icardi, bu isteğe kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından Galatasaraylı depremzedeyi mutlu edecek haberi paylaştı.

Mauro Icardi, sosyal medyada yayımladığı gönderide şu sözlere yer verdi:

Haberin Devamı

"Küçük Kadir umarım yakında görüşürüz böylece formamı sana hediye edebilirim ve sana kocaman sarılabilirim"

WANDA NARA'DAN EMOJİLİ YANIT

Mauro Icardi'nin Galatasaraylı depremzede Kadir için yaptığı duygusal paylaşım Wanda Nara'yı da etkiledi. Arjantinli güzel Icardi'nin paylaşımının altına 'mutluluktan ağlayan göz ve kalp' emojisi koydu.

Fenerbahçeli, Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu taraftarların yanı sıra uluslarlarası birçok isim Mauro Icardi'nin Kadir'e gönderdiği paylaşıma yorum yaptı. Icardi'nun bu hareketi takdir topladı.

MERT HAKAN YANDAŞ DA PAYLAŞTI

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu 10 ilde kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürerken bölgede arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor. Yaşanan büyük felakete sessiz kalmayan ve afet bölgesine tırlarla yardımlarını göndermeyi sürdüren spor camiasından da paylaşımlar peş peşe geliyor. Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu ve depremin ilk günlerinden itibaren Ülker Stadyumu'nda çalışan Mert Hakan Yandaş'ın Instagram'dan yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı.

Haberin Devamı

Enkaz altından çıkarılan minik Efe ile görüntülü olarak görüşen milli futbolcu, paylaşımında "Efemiz çok iyi. En kısa zamanda yanımıza, İstanbul'a gelecek. O artık bana, bize emanet" ifadelerini kullandı.

Mert Hakan Yandaş'ın bu paylaşımı, kısa süre içerisinde sosyal medyada geniş yer buldu.