Ahmet Demircan

Ahmet Demircan

Son dakika Ahmet Demircan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Demircan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Demircan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Demircan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet demircan gelişmeleri de dahil olmak üzere 520 ahmet demircan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet demircan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama
Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, vatandaşların enflasyonun üzerinde bir gelir seviyesine kavuşması için mücadele edeceklerini söyledi. Kurtulmuş, "Başta asgari ücret ve emeklilerin durumu olmak üzere 3600 ek gösterge olmak üzere Türkiye’nin gündeminde olan çalışan dar gelirlileri yakinen ilgilendiren konularda hakkaniyete uygun ve yurttaşlarımızı hiçbir şekilde enflasyonist baskılara ezdirmeyecek kararları hükümetimizin alacağına yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
27.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarımla ilgili müjdeleri Trakya çiftçisini  sevindirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarımla ilgili müjdeleri Trakya çiftçisini sevindirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni destek paketleri, Trakya'daki çiftçilerin yüzünü güldürdü.
17.05.2021 Gündem
Bakan Pakdemirli duyurdu: Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık
Bakan Pakdemirli duyurdu: Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdık Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bugünlerde pandemi belirsizliğinin üzerine Güney Amerika'da kuraklık, Karadeniz'de kuraklık ve iki büyük ülkenin, Hindistan ve Çin'in emtialara hücum etmesini yaşıyoruz. Bundan dolayı dünyadaki emtia fiyatlarında bir miktar artış var ama özellikle bu yılın ikinci yarısında emtia fiyatlarında da göreceli olarak iyileşme olacağını düşünüyoruz." dedi.
5.02.2021 Ekonomi
Ahmet Demircan kimdir? Koronavirüsüne yakalanan Prof. Dr. Ahmet Demircan’ın biyografisi
Ahmet Demircan kimdir? Koronavirüsüne yakalanan Prof. Dr. Ahmet Demircan’ın biyografisi Türkiye Acil Tıp Derneği, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ahmet Demircan'ın corona virüsüne yakalandığını duyurdu. Peki, Prof. Dr. Ahmet Demircan kimdir?
21.09.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Demircan: Tek kullanımlık servis ürünlerini öneriyoruz
Bilim Kurulu Üyesi Demircan: Tek kullanımlık servis ürünlerini öneriyoruz Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ahmet Demircan, 1 Haziran'da faaliyete geçecek kafe, lokanta ve restoranlarda alınacak önlemlere ilişkin, "Servis ürünlerinden virüs bulaşma olasılığı pek yok. 60 derecenin üzerinde yıkanmalı. Uygun yüzey, uygun maddeyse klorlu sularla temizlenmeli. Riski azaltmak için tek kullanımlık servis ürünlerini öneriyoruz" dedi.
30.05.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesinden 'D vitamini' iddiasına yanıt geldi
Bilim Kurulu Üyesinden 'D vitamini' iddiasına yanıt geldi Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ahmet Demircan, D vitamini düşük olanlarda corona virüsten kaynaklı ölüm olasılığının arttığı iddiasına ilişkin, "'D vitamini aldık corona virüs kesilecek' diye bir şeye kapılmayalım. D vitaminine bir anda yüklenip bilinçsizce tüketmenin manası yok, bazı vitaminler vücutta birikip yan etki yapar" dedi.
15.05.2020 Corona Virüsü
Bilim Kurulu Üyesi Demircan 'Anlamı yok' dedi ve uyardı
Bilim Kurulu Üyesi Demircan 'Anlamı yok' dedi ve uyardı Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu Prof. Dr. Ahmet Demircan, alışveriş merkezlerinin (AVM) önlerinde oluşan kuyruklara ilişkin, "Buna amaçsızca yüklenmenin, gidip oraları dolaşmanın anlamı yok. AVM önündeki kuyruk akıl alır gibi değil. Varsa bir ihtiyacımız, illa oradaysa bunu planlayıp, nokta atışı olarak o mağazaya girip, alıp çıkmaktır bunun doğru olanı" dedi.
14.05.2020 Gündem
Türkiye'de tedavisi süren corona virüs hastalarıyla ilgili flaş açıklama!
Türkiye'de tedavisi süren corona virüs hastalarıyla ilgili flaş açıklama! Corona virüs Bilim Kurulu üyesi Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Ahmet Demircan, Milliyet'in Türkiye’de tedavisi süren hastaların durumuna, iyileşme görülüp görülmediğine ilişkin sorusuna cevap verdi.
22.03.2020 Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Şehit Binbaşı Zafer Akkuş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Binbaşı Zafer Akkuş son yolculuğuna uğurlandı Bitlis'te, korucu aracıyla üs bölgesine intikal ederken PKK terör örgütü tarafından önceden yerleştirilmiş el yapımı patlayıcının (EYP) infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Zafer Akkuş, memleketi Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı.
20.07.2019 Gündem
Uluslararası Hasta Ofisi açıldı
Uluslararası Hasta Ofisi açıldı Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan, 2017'de hastanelerine 9 bin 665 uluslararası hasta geldiğini, 2019'un ilk 6 ayında yaklaşık yüzde 100'lük bir artışla bu sayının 10 bin 939'a ulaştığını söyledi.
1.07.2019 Sağlık
ALS, SMA, MS ve DMD hastalarına müjde
ALS, SMA, MS ve DMD hastalarına müjde TBMM Genel Kurulunda, Amyotrofik Lateral Skleroz (ALS), Spinal Müsküler Atrofi (SMA), Multipl Skleroz (MS) ve Duchenne Musküler Distrofi (DMD) ile kesin tedavisi bilinmeyen diğer hastalıkların, tedavi ve bakımlarında karşılaşılan zorluklar ile bu hastalıklara sahip kişiler ve yakınlarının yaşadıkları soruların çözümü amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kurulması kabul edildi.
5.02.2019 Gündem
Ruslar geldi! Bu kez tatil için değil
Ruslar geldi! Bu kez tatil için değil Sağlık potansiyelini görmek için Türkiye'ye gelen Rus heyeti karşılayan Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Demircan, ''Türkiye'deki ilk uluslararası hasta kabul eden ve bu sertifikayı alan üniversite hastanesiyiz'' dedi.
22.11.2018 Sağlık
O soruyu yanıtlayan doktora hapis cezası
O soruyu yanıtlayan doktora hapis cezası TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda kabul edilen ve bu hafta TBMM Genel Kurulu’nda ele alınacak olan AK Parti’nin yasa teklifine göre, kanuna aykırı embriyo ve üreme hücresi bağışlamanın, nakletmenin, bunların alım ve satımını yapmanın cezası 3 yıldan 5 yıla hapis olacak. Bu fiillere yönlendiren ve özendirenler de aynı cezayı alacak.
11.11.2018 Gündem
Samsun'da okulda çökme! Tahliye edildi
Samsun'da okulda çökme! Tahliye edildi Samsun'un Vezirköprü ilçesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu'nun zemin ve duvarlarında çatlaklar oluştu. Okul çökme ihtimaline karşı tahliye edildi.
30.10.2018 Yaşam
Batman şehitlerine veda...
Batman şehitlerine veda... Türkiye dün Batman'dan gelen haberle acıya boğuldu. Teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 8 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. Şehit askerler Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus, Uzman Çavuş Neşet Gök, Uzman Çavuş Okan Dinçer, Uzman Çavuş Özgür Can İnce, Uzman Çavuş Ali Hekim, Uzman Çavuş Süleyman Aydın, Uzman Çavuş Uğur Göksu, Uzman Çavuş Yahya Şen son yolculuklarına uğurlandı. Şehitler için Amasya, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kırıkkale ve Samsun'da cenaze törenleri düzenlendi. Şehit askerlerden Amasyalı Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Aydın, PKK terör örgütünün 34 yıl önce şehit ettiği ilk asker olarak kayıtlara geçen aynı adı ve soyadı taşıdığı şehit er Süleyman Aydın ile aynı kaderi paylaştı. Samsunlu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu’nun tabutuna sarılan nişanlısı Nesrin Atağ "Sana söz vermiştim ağlamayacağım" sözleri herkesi duygulandırdı.
5.10.2018 Gündem
ABD’deki 50 bin dolarlık anjiyo 5 bin dolar olursa...
ABD’deki 50 bin dolarlık anjiyo 5 bin dolar olursa... Türkiye’de ameliyat ücretlerinin Avrupa ve ABD’nin 10’da biri olması, medikal turizmi patlattı. ABD’de 47 bin dolar olan bir anjiyo ameliyatı Türkiye’de 5 bin dolara yapılabiliyor. Böylece tedavi için gelen hasta sayısı geçen yıl 700 bine çıktı. Bu yıl da 850 bin hasta bekleniyor.
24.07.2018 Ekonomi
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Kabinede 16 Bakan ve 1 Cumhurbaşkanı yardımcısı yer alırken önceki kabinede yer alan 23 isme ise yer verilmedi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte 26 olan bakanlık sayısı 16'ya inmişti.
10.07.2018 Gündem
Tren basket topu gibi zıp zıp zıplıyordu!
Tren basket topu gibi zıp zıp zıplıyordu! Çorlu’da 24 kişinin can verdiği, 318 kişinin yaralandığı korkunç kazadan yaralı kurtulanların anlattıkları, facianın boyutlarını gözler önüne serdi...
9.07.2018 Gündem
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi...
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi... Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı yaralı yakınlarının 184 numaralı telefondan bilgi alabileceğini duyurdu.Öte yandan kazada hayatını kaybedenler cenazeleri yakınlarına teslim edilmeye başlandı.Sabaha kadar enkazda arama yapıldı. Kaza ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 makinist gözaltına alındı.Kazada yaralanan Ceyhan Kahveci, olay anına ilişkin, "Tren bir kere basket topu gibi yere vurup vurup havaya zıpladı. Koltukta oturanlar tavanlara çarptı. Koltuklar yerlerinden söküldü. Tren ayrı ayrı parçalara bölündü." dedi.Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği trenin makinistlerin ifadelerine de ulaşıldı. Makinistler, “Sarsıntıyı hissettik ve frene bastık” dedi. Ayrıca gözaltına alınan iki makinistin jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.Ayrıca Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasıyla ilgili seferlerden sorumlu 3 görevlinin daha ifadesine başvurulması talimatını verdi.
9.07.2018 Gündem
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.
9.07.2018 Yaşam
Sağlık Bakanı açıkladı! Hastanelerde yeni dönem
Sağlık Bakanı açıkladı! Hastanelerde yeni dönem Sağlık Bakanı Demircan, özellikli sağlık hizmeti veren hekimlerin döner sermaye tavan ücretlerinin 5 kat artırılacağını duyurdu. Demircan, "Bu düzenlemeyle, nitelikli sağlık hizmeti veren hekimlerin kamudan özel sektöre ve hatta yurt dışına gidişini önlemiş olacağız" dedi
8.07.2018 Gündem
Samsun’da İYİ Parti sürpriz yaptı
Samsun’da İYİ Parti sürpriz yaptı Karadeniz’in en kalabalık nüfusuna sahip Samsun’da seçmenin yüzde 11’i İYİ Parti’ye oy verererek bir milletvekilini Meclis’e gönderdi
25.06.2018 Siyaset
Üçü de yeniden Meclis’te
Üçü de yeniden Meclis’te AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı milletvekili olduğu Rize’de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.
25.06.2018 Siyaset
Suruç'ta PKK'lılar AK Partililere saldırdı! 4 kişi hayatını kaybetti
Suruç'ta PKK'lılar AK Partililere saldırdı! 4 kişi hayatını kaybetti AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yıldız ve beraberindekilere terör örgütü PKK tarafından saldırı düzenlendi. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını yürüttükleri sırada terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.
14.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Demircan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet demircan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.