Ahmet Coşkun

Ahmet Coşkun

Son dakika AHMET COŞKUN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AHMET COŞKUN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AHMET COŞKUN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Coşkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet coşkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 976 ahmet coşkun haberi bulunmuştur. Tüm ahmet coşkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ettiklerini vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler Kızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ediyor.
3.04.2024 Gündem
Araba satacaklara kritik uyarı! Dolandırıcılar yeni taktik geliştirdi
Araba satacaklara kritik uyarı! Dolandırıcılar yeni taktik geliştirdi Yeni dolandırıcılık şebekesi, ikinci el alım-satım sitesi üzerinden gözüne kestirdikleri temiz ikinci el araçların 8 bin liralık katalizörünü 7 dakika içinde çalarak yerişine 100 liralık yan sanayi ürün takıyor.
4.09.2022 Yaşam
Olumsuz hava koşulları etkiledi balık fiyatları yükseldi!
Olumsuz hava koşulları etkiledi balık fiyatları yükseldi! Olumsuz hava koşulları nedeniyle son bir haftada balığın az miktarda avlanması, fiyatlarda artışa neden oldu. Barbunun kilosunun 130 liraya satıldığı tezgahlarda, en çok tüketilen hamsinin kilosu ise 30 liralık fiyatı ile cep yakıyor.
1.11.2020 Ekonomi
Şaşırtan durum! Türkiye’nin en hızlı akan nehri...
Şaşırtan durum! Türkiye’nin en hızlı akan nehri... Türkiye’nin en hızlı akan nehri unvanına sahip olan Çoruh Nehri buz tuttu.
24.01.2020 Yaşam
Demirhan tatbikatta gücünü gösterecek
Demirhan tatbikatta gücünü gösterecek Yerli olarak tasarlanıp üretilen orta sınıf silahlı insansız kara aracı Demirhan, yerli motoru, 3 kilometre kontrol mesafesi, 20 saate kadar çıkan kullanım süresiyle ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanan tatbikata katılacak.
18.08.2019 Gündem
Kamikaze "Delü", Deli Birliği'nin yolunda gidecek
Kamikaze "Delü", Deli Birliği'nin yolunda gidecek Türk savunma sanayisinde geliştirilen insansız sistemlere kamikaze insansız kara aracı eklendi. Kamikaze insansız kara aracı için Osmanlı döneminde ön saflarda savaşarak orduya kılavuzluk eden, cesaret ve korkusuzluklarıyla bilinen Deli Birliği'nden esinlenerek Delü ismi seçildi.
23.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: Sen korkaksın korkak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: Sen korkaksın korkak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da belediye başkan adayları tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasının sonunda belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela'daki darbe girişimine ilişkin, "Hiçbir zaman darbecilerle yan yana olmadık ve bundan sonra da olmayacağız, dünyanın neresinde bir darbeci varsa biz onların karşısındayız" dedi. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na; "15 Temmuz'da bütün millet caddelere, sokaklara dökülürken, sen Bakırköy Belediyesi'nde kahveni yudumluyordun. Sen korkaksın, korkak." diyerek tepki gösterdi.
25.01.2019 Siyaset
Mutluluğa ‘evet’ dediler
Mutluluğa ‘evet’ dediler Oya ve Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızları Esra Eczacıbaşı önceki gün Bodrum’da Murat Coşkun ile mutluluğa ‘Evet’ dedi. Düğüne cemiyet hayatınının önemli isimleri katıldı.
1.07.2018 Magazin
Bursaspor'un başkanı belli oldu
Bursaspor'un başkanı belli oldu Bursaspor Kulübü'nde mevcut başkan Ali Ay, yeniden başkanlığa seçildi.
27.05.2018 Futbol
Kuyuda cesedi bulunan Ahmet'in annesi...
Kuyuda cesedi bulunan Ahmet'in annesi... Cansız bedeni bir kuyuda bulunan Ahmet Coşkun'un annesi de cinayeti biliyormuş
23.02.2017 Yaşam
Kuyuya atılan Ahmet Coşkun'un öz babası konuştu!
Kuyuya atılan Ahmet Coşkun'un öz babası konuştu! Üvey babasının öldürdüğü Ahmet Coşkun'un kuyuya atılmadan önce kafatasının çatladığı otopsi raporu ile tespit edildi. Öz babasından da isyan geldi. 'Keşke devlete verselerdi. Ona da razıyım. Oğlumu görmemeye razıydım. Yeter ki çocuğum iyi olsun' diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Üvey baba, Ahmet’i canlıyken kuyuya atmış
Üvey baba, Ahmet’i canlıyken kuyuya atmış Üvey babası tarafından başına sopayla vurulduktan sonra kendinden geçen Ahmet Coşkun’un, su kuyusuna henüz hayattayken atıldığı ve kafatasında çatlak, beyninde de kanama oluştuğu ortaya çıktı. Üvey babası ve annesi tutuklandı
21.02.2017 Yaşam
Din öğretmeni üvey oğlunu annesinden kıskanıp kuyuya attı
Din öğretmeni üvey oğlunu annesinden kıskanıp kuyuya attı Manisa’daki bir su kuyusunda cesedi bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun’un katil zanlısı üvey baba Müştak M.’nin, oğluna düşkün olan 4,5 aylık hamile eşi Elif M.’yi paylaşmak istemediğini, çocuğunu ortadan kaldırırsa daha mutlu bir hayatının olacağını düşündüğü için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi
20.02.2017 Yaşam
Eşinden kıskanıp eşinin oğlunu öldürdü
Eşinden kıskanıp eşinin oğlunu öldürdü İzmir'de 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun'u öldüren cinayet zanlısı üvey baba Müştak M., küçük Ahmet'i eşinden kıskandığı için öldürdüğünü itiraf etti.
20.02.2017 Yaşam
Üvey oğlunu öldürüp su kuyusuna atmış!
Üvey oğlunu öldürüp su kuyusuna atmış! İzmir Menemen'de su kuyusunda cesedi bulunan lisesi gencin üvey babası korkunç cinayeti itiraf etti
20.02.2017 Yaşam
FETÖ'cü iş adamları yaşlı kadını kandırıp 37 arsasını almışlar
FETÖ'cü iş adamları yaşlı kadını kandırıp 37 arsasını almışlar ADANA'da Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 35'i tutuklu 14'ü firari 103 iş adamı hakkında 25 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
İş dünyasından 25 isme yurtdışı yasağı
İş dünyasından 25 isme yurtdışı yasağı 15 TEMMUZ'dan bu yana Adana'da FETÖ örgütü ile ilişkileri bulunduğu iddiası ile bin dolayında kamu görevlisi ve sivil gözaltın alınıp yarısına yakını tutuklanıp, 295'i de adli kontrol kaydı ile serbest bırakılırken, iş adamlarına yönelik operasyonlar da art arda gelmeye başladı.
23.08.2016 Ekonomi
Dev takasa izin çıktı
Dev takasa izin çıktı Forvete ihtiyacı olan Rıza Çalımbay, Donk'un bonservisi karşılığında G.Saray'dan Umut transferine onay verdi. Melo'nun veliahtı için Aslan, Koray-Tarık'ı da verebilir
17.12.2015 Galatasaray
TIR ile işçi servisi çarpıştı, yaralılar var
TIR ile işçi servisi çarpıştı, yaralılar var KONYA’nın Akşehir İlçesi’nde TIR ile tarım işçilerini taşıyan minibüsün çarpışması sonucu 1’i ağır 14 kişi yaralandı...
8.07.2014 Yaşam
'Keramet'e 1 milyon TL
'Keramet'e 1 milyon TL Kadın hakimin evlenme hayali kurduğu dolandırıcıyla yaşadıklarına inanamayacaksınız
29.06.2012 Yaşam
Anlı şanlı okulları olan İstanbul’un adı bile yok
Anlı şanlı okulları olan İstanbul’un adı bile yok İlk dört sıraya giren öğrenciler Anadolu’dan
29.09.2021 Gündem
Birincilerin tercihleri tıp fakültesi
Birincilerin tercihleri tıp fakültesi Tüm puan türlerinde, 2012-YGS Türkiye Birincisi olan Özel Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi’nden Abdullah Coşkun (18), çok mutlu olduğunu ve başarısını 14 ay önce felç geçiren babasına ve annesine armağan ettiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Devletin 'kağıttan' teröristi
Devletin 'kağıttan' teröristi Odatv davasından 376 gün Silivri Cezaevi'nde yattıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan gazeteci Nedim Şener ilk yazısını yazdı
18.04.2012 Televizyon
'Al yine sat' der gibi
'Al yine sat' der gibi Talihsiz E.Y. hâlâ kendisini satan babasının yanında
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Coşkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet coşkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.