Ahmet Altan

Ahmet Altan

Son dakika Ahmet Altan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Altan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Altan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Altan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet altan gelişmeleri de dahil olmak üzere 775 ahmet altan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet altan haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Balyoz planı' davasında karar! Mehmet Baransu'ya 13 yıl hapis cezası
'Balyoz planı' davasında karar! Mehmet Baransu'ya 13 yıl hapis cezası "Devletin güvenliğine ilişkin belgeleri temin etme ve yok etme" suçlarından yargılanan kapatılan Taraf Gazetesi'nin eski çalışanlarından Mehmet Baransu 13 yıl hapis, diğer sanıklar Ahmet Altan, Yasemin Çongar ve Yıldıray Oğur ise 3'er yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldılar.
4.03.2022 Gündem
Yargıtay'dan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak  hakkında yeni karar
Yargıtay'dan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkında yeni karar Yargıtay, FETÖ'ye yardımdan ceza alan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkındaki kararı bozdu.
14.04.2021 Gündem
AYM, Ahmet Altan'ın bireysel başvurusunu kabul edilemez buldu
AYM, Ahmet Altan'ın bireysel başvurusunu kabul edilemez buldu Yüksek Mahkeme, "FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan hapis cezası verilen ve hükümle birlikte tahliye edildikten sonra tekrar tutuklanan gazeteci-yazar Ahmet Hüsrev Altan'ın, ikinci kez tutuklanması nedeniyle yaptığı bireysel başvuruda ihlal tespit etmedi.
2.12.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Teröre karşı ortak duruş sergilemek zorundayız
Kılıçdaroğlu: Teröre karşı ortak duruş sergilemek zorundayız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Terör kimden ve nereden gelirse gelsin, teröre karşı hep beraber ortak duruş sergilemek zorundayız. Terörün partisi, kimliği, inancı yoktur; çünkü teröristin temel amacı, insanı yok etmektir" dedi.
27.10.2020 Siyaset
Defne Joy Foster aramızdan ayrılalı 9 yıl oldu
Defne Joy Foster aramızdan ayrılalı 9 yıl oldu Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın bugün ölüm yıl dönümü... 2011 yılında hayatını kaybeden ünlü ismin ölümünün üzerinden 9 yıl geçerken ölüm yıl dönümü nedeniyle Foster'ın hakkındaki bilgiler bir kez daha araştılmaya başlandı. İşte detaylar...
2.02.2020 Magazin
Eski Genelkurmay Adli Müşavirleri  Muharrem Köse'nin cezası belli oldu
Eski Genelkurmay Adli Müşavirleri Muharrem Köse'nin cezası belli oldu FETÖ'nün askeri yargı davasında eski Genelkurmay Adli Müşavirleri Muharrem Köse ve Hayrettin Kaldırımcı ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı.
24.01.2020 Gündem
Ahmet Altan'a bir şok daha! 5 yıl 11 aylık hapis cezası onandı
Ahmet Altan'a bir şok daha! 5 yıl 11 aylık hapis cezası onandı Ahmet Altan, 5 yıl 11 ay hapse çarptırıldığı iki ayrı suçtan aldığı cezayı bozmak için istinafa başvurmuştu. Ancak İstanbul BAM 3. Ceza Dairesi, kararı yerinde görerek Altan’ın aldığı cezayı onadı.
3.01.2020 Gündem
Süleyman Soylu'dan Cihangir İslam'a sert tepki!
Süleyman Soylu'dan Cihangir İslam'a sert tepki! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında tartışma çıktı. Soylu, Cihangir İslam'a "Ahlaksızlık yapma, terbiyesiz adam. Sen hainsin" diyerek tepki gösterdi.
21.11.2019 Gündem
Ahmet Altan hakkında karar verildi
Ahmet Altan hakkında karar verildi FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin "Örgüt üyesi olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra yattığı süre göz önünde tutularak cezaevinden tahliye edilen Taraf Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan, yeniden tutuklandı.
13.11.2019 Gündem
Ahmet Altan gözaltına alındı
Ahmet Altan gözaltına alındı "FETÖ darbe çağrışımı" davasında tahliye edilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Ahmet Altan, İstanbul Göztepe'deki evinde gözaltına alındı.
12.11.2019 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanmasında karar çıktı
FETÖ'nün medya yapılanmasında karar çıktı Mehmet Altan beraat ettirilirken Nazlı Ilıcak'a 8 yıl 9 ay, Ahmet Altan'a 10 yıl 6 ay hapis cezası verilerek tahliyelerine karar verildi.
4.11.2019 Gündem
Savcı Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a ceza, Mehmet Altan'a beraat istedi
Savcı Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a ceza, Mehmet Altan'a beraat istedi "Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan gazeteciler Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak ile akademisyen Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanık hakkındaki Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılandıkları davaya devam ediliyor. Duruşma savcısı, celse arasında mütalaasını verdiğini belirtti.
4.11.2019 Gündem
Mahkemeden Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan kararı
Mahkemeden Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan kararı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasının "darbe çağrışımı" davasında, Ahmet ve Mehmet Altan kardeşler ile Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa, "Anayasa'yı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kararının Yargıtayca bozulması hükmüne uyulması ve 5 sanığın tutukluluk halinin devamı kararlaştırıldı.
8.10.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 56 iş müfettişi atandı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 56 iş müfettişi atandı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na, yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren 56 iş müfettişinin atanmasına ilişkin Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
6.07.2019 Personel Alımı
Yargıtay, FETÖ'nün darbe çağrışımı davası ile ilgili kararını açıkladı
Yargıtay, FETÖ'nün darbe çağrışımı davası ile ilgili kararını açıkladı Yargıtay, FETÖ'nün darbe çağrışımı davasında Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını bozdu.
5.07.2019 Gündem
AYM, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın başvurularını reddetti
AYM, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın başvurularını reddetti Anayasa Mahkemesi, gazeteci Ahmet Altan'ın yaptığı bireysel başvuruyu reddetti. Ayrıca Nazlı Ilıcak'ın "hak ihlali" başvurusu da oy birliğiyle reddedildi.
3.05.2019 Gündem
Defne Joy Foster'ın annesine Anayasa Mahkemesi'nden kötü haber
Defne Joy Foster'ın annesine Anayasa Mahkemesi'nden kötü haber Anayasa Mahkemesi, Kerem Altan'ın evinde 2011'de ölü bulunan sunucu Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster'ın, "kızının şüpheli ölüm olayında ceza soruşturmasının etkili yürütülmemesi nedeniyle yaşam hakkının ihlal edildiği" iddiasıyla yaptığı bireysel başvuruyu kabul edilemez buldu.
6.04.2019 Magazin
Ilıcak ve Altan kardeşler davasında gerekçeli karar açıklandı
Ilıcak ve Altan kardeşler davasında gerekçeli karar açıklandı Fetulahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri gerekçesi ile Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın almış olduğu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarını onaylayan İstinaf Mahkemesi, gerekçeli kararını açıkladı. Kararda, şüphelilerin "terör örgütünün 'gizlilik' ve 'tedbir' stratejisi doğrultusunda hareket ettikleri" belirtildi.
17.10.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanmasında flaş karar
FETÖ'nün medya yapılanmasında flaş karar İstinaf Mahkemesi; Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa, yerel mahkemece verilen, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
2.10.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nce yeniden yargılandığı davada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, tüm sanıklara yerel mahkemece verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarının onanmasını talep etti.
21.09.2018 Gündem
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla "anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Nazlı Ilıcak'ın yeniden savunması alındı. Ilıcak, Zekeriya Öz'le çektirdiği kar topu fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı.
21.09.2018 Gündem
Kılıçdaroğlu: Ne krizi kardeşim
Kılıçdaroğlu: Ne krizi kardeşim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Neymiş, 'Amerikalı bir papaz varmış da o nedenle kriz çıkmış.' Yok efendim, kriz zaten vardı. Trump ister, sen de vermezsin, 'nokta' dersin, biter. Ne krizi kardeşim. Trump, Meksika sınırına duvar çekti, hala sürüyor. Kriz mi çıktı? Hayır. Merkel'le tartıştı, kriz mi çıktı? Hayır. Bizde niye çıkıyor? Bizde kriz zaten vardı." dedi.
29.08.2018 Siyaset
Mehmet Altan cezaevinden çıktı
Mehmet Altan cezaevinden çıktı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın da aralarında bulunduğu tutuklu 6 sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarına ilişkin yerel mahkeme kararını dosya üzerinden inceledi.
27.06.2018 Gündem
Mehmet Altan için tahliye kararı
Mehmet Altan için tahliye kararı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılan Mehmet Altan'ın tahliyesine karar verdi
27.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Altan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet altan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.