Gazete Vatan Logo
Magazin Defne Joy Foster aramızdan ayrılalı 9 yıl oldu

Defne Joy Foster aramızdan ayrılalı 9 yıl oldu

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın bugün ölüm yıl dönümü... 2011 yılında hayatını kaybeden ünlü ismin ölümünün üzerinden 9 yıl geçerken ölüm yıl dönümü nedeniyle Foster'ın hakkındaki bilgiler bir kez daha araştılmaya başlandı. İşte detaylar...

Defne Joy Foster aramızdan ayrılalı 9 yıl oldu

Türk görüntü yönetmeni, oyuncu, sunucu ve eski DJ Defne Joy Foster 2 Şubat 2011 tarihinde hayata gözlerini yumdu. Ölümü Türkiye'ya yasa boğarken ölüm nedeni yıllarca konuşuldu. Defne Joy Foster'ın ölümünün üzerinden 9 yıl geçerken hakkındaki bilgiler aratılmaya devam ediyor.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 yılında İncirlik’te doğdu. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulunda okudu.

İlk olarak Kral Tv DJ’yi olarak karşımıza çıktı. Daha sonra televizyonda çeşitli programların sunuculuğunu yaptı ve dizilerde oynadı.Haziran 2008’de Assos’ta Görüntü Yönetmeni İlker Yasin Solmaz ile evlendi. 13 Haziran 2009 tarihinde bu evlilikten Can Kılıç adını verdiği oğlu dünyaya geldi.

2 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Caddebostan’da Yazar Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Halit Altan’ın evinde öldü. Son olarak Acun Ilıcalı’nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katılmıştı.Defne Joy Foster (Solmaz), ‘Joy-Inn Butik’ otelinin de sahibiydi.
TV DİZİLERİ
1997 Ruhsar
2000 Beyaz Yalanlar
2003 Sihirli Annem
2008 Selena
2007 Hayal ve Gerçek
TV PROGRAMLARI
Çat Kapı
Bir İş İçin Lazım
Ntv Yeşil Ekran
Çeyiz Show

Haberin Devamı