Nazlı Ilıcak

Nazlı Ilıcak

Son dakika nazlı ılıcak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazlı ılıcak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazlı ılıcak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazlı Ilıcak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazlı ılıcak gelişmeleri de dahil olmak üzere 514 nazlı ılıcak haberi bulunmuştur. Tüm nazlı ılıcak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Yargıtay'dan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak  hakkında yeni karar
Yargıtay'dan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkında yeni karar Yargıtay, FETÖ'ye yardımdan ceza alan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkındaki kararı bozdu.
14.04.2021 Gündem
Bahçeli'den AYM'nin Demirtaş kararına sert tepki
Bahçeli'den AYM'nin Demirtaş kararına sert tepki MHP Genel Başkanı Bahçeli, "En son, terörist Demirtaş ile ilgili hak ihlali kararı verilmesi, üstelik Türk devletinin 50 bin lira tazminat ödemesine hükmedilmesi haklı olarak vicdanları sızlatmıştır. Adalet suçu aklamak, suçluyu temize çıkarmak değil, hak ve hukuk neyi öngörüyorsa aynen yapmaktır" diye konuştu.
23.06.2020 Siyaset
FETÖ'nün medya yapılanmasında karar çıktı
FETÖ'nün medya yapılanmasında karar çıktı Mehmet Altan beraat ettirilirken Nazlı Ilıcak'a 8 yıl 9 ay, Ahmet Altan'a 10 yıl 6 ay hapis cezası verilerek tahliyelerine karar verildi.
4.11.2019 Gündem
Savcı Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a ceza, Mehmet Altan'a beraat istedi
Savcı Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a ceza, Mehmet Altan'a beraat istedi "Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan gazeteciler Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak ile akademisyen Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanık hakkındaki Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılandıkları davaya devam ediliyor. Duruşma savcısı, celse arasında mütalaasını verdiğini belirtti.
4.11.2019 Gündem
Mahkemeden Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan kararı
Mahkemeden Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan kararı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasının "darbe çağrışımı" davasında, Ahmet ve Mehmet Altan kardeşler ile Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa, "Anayasa'yı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kararının Yargıtayca bozulması hükmüne uyulması ve 5 sanığın tutukluluk halinin devamı kararlaştırıldı.
8.10.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Yargıtay, FETÖ'nün darbe çağrışımı davası ile ilgili kararını açıkladı
Yargıtay, FETÖ'nün darbe çağrışımı davası ile ilgili kararını açıkladı Yargıtay, FETÖ'nün darbe çağrışımı davasında Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını bozdu.
5.07.2019 Gündem
AYM, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın başvurularını reddetti
AYM, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın başvurularını reddetti Anayasa Mahkemesi, gazeteci Ahmet Altan'ın yaptığı bireysel başvuruyu reddetti. Ayrıca Nazlı Ilıcak'ın "hak ihlali" başvurusu da oy birliğiyle reddedildi.
3.05.2019 Gündem
Son dakika... Nazlı Ilıcak'a gizli belge açıklamaktan 5 yıl 10 ay hapis
Son dakika... Nazlı Ilıcak'a gizli belge açıklamaktan 5 yıl 10 ay hapis Gazeteci Nazlı Ilıcak, "Devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri açıklamak" suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.01.2019 Gündem
Nazlı Ilıcak'a Cumhurbaşkanı’na hakaretten hapis cezası
Nazlı Ilıcak'a Cumhurbaşkanı’na hakaretten hapis cezası Başka suçtan tutuklu gazeteci Nazlı Ilıcak, 23 Şubat 2016 tarihinde attığı twette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesi ile 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, "Sanığın suça eğilimli olumsuz kişiliğini" gerekçe göstererek Ilıcak'ın cezasında "İyil hal" indirimine gitmedi. Aynı gerekçeyle ceza ertelenmedi. Ilıcak savunmasında, iddia konusu tweette Cumhurbaşkanına katil demediğini, bu kelimeyi Öcalan için kullandığını söyledi.
26.12.2018 Gündem
Buket Aydın sordu Nedim Şener cevapladı!
Buket Aydın sordu Nedim Şener cevapladı! Gazeteci Nedim Şener, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk oldu. Şener kendisine yönelik "Muhalif tavrı yumuşadı" eleştirilerine yanıt verdi.
7.11.2018 Televizyon
Ilıcak ve Altan kardeşler davasında gerekçeli karar açıklandı
Ilıcak ve Altan kardeşler davasında gerekçeli karar açıklandı Fetulahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri gerekçesi ile Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın almış olduğu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarını onaylayan İstinaf Mahkemesi, gerekçeli kararını açıkladı. Kararda, şüphelilerin "terör örgütünün 'gizlilik' ve 'tedbir' stratejisi doğrultusunda hareket ettikleri" belirtildi.
17.10.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanmasında flaş karar
FETÖ'nün medya yapılanmasında flaş karar İstinaf Mahkemesi; Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa, yerel mahkemece verilen, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
2.10.2018 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nce yeniden yargılandığı davada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, tüm sanıklara yerel mahkemece verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarının onanmasını talep etti.
21.09.2018 Gündem
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla "anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Nazlı Ilıcak'ın yeniden savunması alındı. Ilıcak, Zekeriya Öz'le çektirdiği kar topu fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı.
21.09.2018 Gündem
Son dakika: Savcı Nazlı Ilıcak için müebbet istedi
Son dakika: Savcı Nazlı Ilıcak için müebbet istedi Gazeteci Nazlı Ilıcak’ın 'casusluk’ suçundan yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı, Ilıcak’ın müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.
6.09.2018 Gündem
Kılıçdaroğlu: Ne krizi kardeşim
Kılıçdaroğlu: Ne krizi kardeşim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Neymiş, 'Amerikalı bir papaz varmış da o nedenle kriz çıkmış.' Yok efendim, kriz zaten vardı. Trump ister, sen de vermezsin, 'nokta' dersin, biter. Ne krizi kardeşim. Trump, Meksika sınırına duvar çekti, hala sürüyor. Kriz mi çıktı? Hayır. Merkel'le tartıştı, kriz mi çıktı? Hayır. Bizde niye çıkıyor? Bizde kriz zaten vardı." dedi.
29.08.2018 Siyaset
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’ Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
Mehmet Altan cezaevinden çıktı
Mehmet Altan cezaevinden çıktı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın da aralarında bulunduğu tutuklu 6 sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarına ilişkin yerel mahkeme kararını dosya üzerinden inceledi.
27.06.2018 Gündem
Mehmet Altan için tahliye kararı
Mehmet Altan için tahliye kararı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılan Mehmet Altan'ın tahliyesine karar verdi
27.06.2018 Gündem
Nazlı Ilıcak’ın “casusluk” davasına başlandı
Nazlı Ilıcak’ın “casusluk” davasına başlandı Gazeteci Nazlı Ilıcak'ın, "Askeri İstihbarat ve Tahşiyeciler" başlıklı yazısına ilişkin "Devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla açıklama" suçundan yargılanmasına başlandı.
9.04.2018 Gündem
Son dakika: Nazlı Ilıcak'a bir şok daha...
Son dakika: Nazlı Ilıcak'a bir şok daha... Nazlı Ilıcak hakkında Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın şikâyeti üzerine ‘Devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla açıklama’ suçu kapsamında müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
7.03.2018 Gündem
FETÖ medya davasında karar çıktı!
FETÖ medya davasında karar çıktı! FETÖ'nün medya yapılanması davasında karar çıktı. Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi
16.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazlı Ilıcak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazlı ılıcak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.