Ağladı

Ağladı

Son dakika ağladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.649 ağladı haberi bulunmuştur. Tüm ağladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı davada Barış Boyun'un örgüt davasıyla birleştirme kararı verildi. Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmedildi. Dilan Polat duruşma salonuna girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Duruşmada Dilan Polat ve Engin Polat aylık gelirlerini açıkladı. Duruşmada Dilan Polat’ın kızına sarılıp ağladığı da görüldü. Öte yandan duruşma çıkışı Dilan Polat’ın yakınları Banu Parlak’a bağırarak tükürdü. İşte duruşmada yaşananlar...
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Samet Akaydın kendini Fenerbahçe'de sandı! Fatih Terim çıldırdı, ağladı berbat etti
Samet Akaydın kendini Fenerbahçe'de sandı! Fatih Terim çıldırdı, ağladı berbat etti Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydın'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı Türkiye’nin en çok izlenen dizlerinden biri olan Emmy ödüllü Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti, gözyaşları sel olup aktı. Dizide Tuğçe’nin babası Komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan ile Efe Savcı karakterine hayat veren Ulvi Kahyaoğlu’nun oyunculuk performansı ise geceye damga vurdu. Haykırışların, göz yaşlarının ve feryatların bir an olsun kesilmediği bölüm seyircileri derinden sarstı.
18.03.2024 Magazin
Yargı'da duygu dolu anlar...  İzleyenler bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Yargı'da duygu dolu anlar... İzleyenler bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölüm özeti...
18.03.2024 Magazin
Uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldürmüştü! Kağıda yazdığı not ortaya çıktı
Uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldürmüştü! Kağıda yazdığı not ortaya çıktı Adana'da uyuşturucu bağımlısı oğlu Hazım Evren'i (38), 'uyuşturucu parası' tartışmasında av tüfeğiyle vurarak öldüren Tamer Evren (66), cezaevinden avukatıyla mesaj gönderdi. Evren, kağıda yazdığı mesajda, "8 yıldır hayatımız zindan olmuştu. Gençlerimizi uyuşturucu illetine alıştıranlara karşı mücadele edilmesini, geleceğimizin karartılmamasını istiyorum. Ben yandım, başkası yanmasın" dedi.
16.03.2024 Adana
İnci Taneleri'nde  duygu dolu anlar... Azem anlattı, Cihan ağladı
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Azem anlattı, Cihan ağladı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin sekizinci bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan dizide, Azem'in oğlu Cihan'dan isteği izleyicilere duygusal anlar yaşattı.
15.03.2024 Magazin
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin yakınları mezarlıklara akın ederken mezarlıklarda gözyaşları sel oldu.
6.02.2024 Adana
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı"
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı" Kahramanmaraş'ta merkezli 7.7 büyüklüğündeki asrın depreminde kızı Emel Bolat’ın cansız bedenine iki gün sonra ulaştığını anlatan 84 yaşındaki Ayşe Güleç, kızının fotoğrafları ile teselli buluyor.
6.02.2024 Adana
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Survivor'da gözyaşları: Dokunulmazlıkta ipler gerildi, Nagihan ile Gizem tartıştı! 3. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da gözyaşları: Dokunulmazlıkta ipler gerildi, Nagihan ile Gizem tartıştı! 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda Nagihan ile Gizem arasında tartışma çıktı. Nagihan Karadere konseyde yaşadıklarını anlatırken göz yaşlarını tutamayarak ağladı. Peki haftanın 3. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
23.01.2024 Televizyon
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda Türkiye, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahramanlarını son yolculuklarına uğurluyor. Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in tabutuna sarılan babası Bayram Delen, "Sen benim babamdın, hakkını helal et" dedi. Anne Zeynep Delen de tabuta sarılıp, "Koçum, seni böyle mi görecektim" deyip, gözyaşlarına boğuldu.
14.01.2024 Gündem
Doğuma geldikleri hastanede bebeklerini kaybeden çiftten 'sıra beklettiler' iddiası
Doğuma geldikleri hastanede bebeklerini kaybeden çiftten 'sıra beklettiler' iddiası Bolu'da, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi.
26.12.2023 Gündem
İstanbul'da zeytinyağında skandal! Tek tek tespit edildi
İstanbul'da zeytinyağında skandal! Tek tek tespit edildi Sultanbeyli’de İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, zeytin ve zeytinyağı satışı yapan toptancı ve şarküterilerde denetim yaptı. Denetimlere İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca da katıldı. Karaca, "İstanbul'da 131 bin gıda işletmesi var. Bu zamana kadar 206 bin denetim gerçekleştirdik. 28 Kasım'dan bugüne kadar 2 bin 521 gıda denetimi gerçekleştirdik. Zeytinyağı, bal, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri taklit ve tağşiş açısından sıkıntılı ürünler olduğu için biraz daha dikkatli davranıyoruz. " dedi. Karaca,"Bugüne kadar aldığımız zeytinyağında 8 numunede olumsuzluk tespit ettik. 28 Kasım'dan itibaren 39 ilçemizde 15 numune aldık." dedi.
5.12.2023 Gündem
Eski eşinin nafakasını ödemediği için tutuklandı! Hüngür hüngür ağladı, şok eden olay
Eski eşinin nafakasını ödemediği için tutuklandı! Hüngür hüngür ağladı, şok eden olay Bursa'nın 20 yıl önce boşandığı eski eşinin nafakasını ödemediği iddia edilen Züfrü Şirin tutuklandı. 81 yaşındaki Züfrü Şirin cezaevine götürülürken gözyaşları içinde kaldı.
5.12.2023 Gündem
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı...
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı... Liseli kız öğrenci sınıfta dehşeti yaşadı. Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir lisede kız öğrenci, sınıf arkadaşı kızı, darbetti. O anlar başka bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını bildirdi.
22.11.2023 Gündem
Filistin şarkısı gözyaşlarına boğdu! Eski bakan canlı yayında ağladı
Filistin şarkısı gözyaşlarına boğdu! Eski bakan canlı yayında ağladı İsrail’in bir aydır Gazze’deki masum sivillerin üzerine bomba yağdırıyor ve insanlık suçu işlemeye devam ediyor. Şarkılarıyla Filistin’in sesi olan, Gazze’deki acıları şarkılarıyla haykıran Arap dünyasının yakından tanıdığı Emel CNN TÜRK'te Akıl Çemberi programına konuk oldu. ‘Filistin’de Doğdum’ şarkısını canlı olarak söyledi. Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Masum Türker gözyaşları içinde Emel’den şarkıyı bir daha söylemesini istedi. İşte o duygu dolu anlar ve verilen mesajlar…
4.11.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan ayrıldı mı? Erbil canlı yayında hüngür hüngür ağladı, son hamle genç sevgiliden geldi
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan ayrıldı mı? Erbil canlı yayında hüngür hüngür ağladı, son hamle genç sevgiliden geldi Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulunmasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikah masasına oturması beklenen çiftten şoke eden bir haber geldi. Gülseren Ceylan sosyal medyadan açıkladı.
31.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile canlı yayınındayken bir anda hüngür hüngür ağladı!
Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile canlı yayınındayken bir anda hüngür hüngür ağladı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile magazin gündeminin dilinen düşmüyor. Çift şu sıralar evlilik hazırlıkları yapıyor. Erbil, Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında sohbet ederken gözyaşlarını tutamadı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
30.10.2023 Magazin
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı Antalya'da F-16 savaş uçakları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel gösteri yaptı.
29.10.2023 Gündem
Real Madrid'den Arda Güler kararı! Ancelotti açıkladı, hüngür hüngür ağladı
Real Madrid'den Arda Güler kararı! Ancelotti açıkladı, hüngür hüngür ağladı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler üst üste yaşadığı iki sakatlığını da atlattı. Genç yıldız Real Madrid ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca Arda Güler'in Ancelotti ile yaptığı görüşmenin ardından kritik detay ortaya çıktı.
17.10.2023 Fenerbahçe
Dilek Taşı dizisinde nefes kesen sahne! Sosyal medya Hüseyin ve Boncuk için ağladı
Dilek Taşı dizisinde nefes kesen sahne! Sosyal medya Hüseyin ve Boncuk için ağladı Dilek Taşı dizisi 2. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Hüseyin ve Mustafa ikilisi Tarlabaşı'nda metruk bir binada polise yakalandı. Hüseyin'in hikayesi ve yaptığı seyirciyi ağlattı.
14.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ağladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.