Agi 2019

Agi 2019

Son dakika AGİ 2019 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AGİ 2019 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AGİ 2019 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Agi 2019

haberleri sayfasında son dakika yaşanan agi 2019 gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 agi 2019 haberi bulunmuştur. Tüm agi 2019 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşi çalışan 2 çocuğu olan AGİ 2019 ne kadardı? | 2020 AGİ ücretler tablosu
Eşi çalışan 2 çocuğu olan AGİ 2019 ne kadardı? | 2020 AGİ ücretler tablosu Eşi çalışan 2 çocuğu olan AGİ 2019 ne kadardı? Sorusu 2020 AGİ ücret ve AGİ zam oranlarının belli olmasından sonra araştırılmaya başlandı. Eşi çalışan 2 çocuğu olan kişi, 2020 yılında AGİ zammının ne kadar olduğunu öğrenmek için, 2019 AGİ oranlarını araştırıyor. İşte Eşi çalışan 2 çocuğu olan AGİ 2019 oranları ile ilgili detaylar…
27.12.2019 Çalışan Hakları
AGİ’yi işçiye kim ödüyor? | Kimler AGİ alabilir?
AGİ’yi işçiye kim ödüyor? | Kimler AGİ alabilir? Vergi iadesi yerine getirilen Asgari Geçim İndirimi (AGİ), vatandaşların merak ettiği konulardan biridir. Peki, AGİ’yi işçiye kim ödüyor? Kimler AGİ alabilir?
19.12.2019 Çalışan Hakları
Asgari geçim indirimi 2020 | 2020 asgari geçim indirimi ne kadar olacak?
Asgari geçim indirimi 2020 | 2020 asgari geçim indirimi ne kadar olacak? Asgari ücret görüşmeleri devam ederken milyonlarca kişi aynı zamanda 2020 asgari geçim indirimi ne kadar olacak sorusuna da yanıt arıyor. TÜİK vergileri dün açıklanmış, bir işçinin aylık gıda harcaması, ağır statüdeki işlerde 2 bin 331 TL, orta statüde 2 bin 86 TL, hafif statüde bin 940 TL olarak belirlenmesini talep etmişti. Asgari ücret konusunu henüz netlik kazanmadı. Peki, 2020 asgari geçim indirimi ne kadar olacak İşte Asgari geçim indirimi 2020 hakkında merak edilenler…
18.12.2019 Çalışan Hakları
Asgari ücret zammı 2020'de ne kadar olacak? Asgari ücrette kritik toplantı
Asgari ücret zammı 2020'de ne kadar olacak? Asgari ücrette kritik toplantı Asgari ücret 2020'de ne kadar olur? Asgari ücret zammı görüşmelerinde süreç devam ediyor. İlk toplantısını 2 Aralık'ta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştiren Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını bugün işçi tarafını temsil eden Türk-İş'in ev sahipliğinde yapacak. Yüzde 12'lik enflasyon tahminine göre, artış olması halinde, asgari ücretin brütü 2 bin 865 , neti bin 262 lira olacak. Yüzde 15'lik artışta ise net maaş 2 bin 325 civarına yükselecek.
10.12.2019 Ekonomi
Asgari ücret ne zaman belli olacak? AGİ 2019 ücreti ne kadar? | Yıllara göre asgari ücret
Asgari ücret ne zaman belli olacak? AGİ 2019 ücreti ne kadar? | Yıllara göre asgari ücret Asgari ücret ne zaman belli olacak? asgari ücret görüşmeleri devam ederken, milyonlarca çalışan bu soruya yanıt arıyor. Asgari ücret toplantısı için tespit komisyonu yarın 2 kez bir araya gelecek.Peki asgari ücret ne zaman belli olacak? Asgari ücret 2020 ne kadar olur? AGİ 2019 ücreti ne kadar? 2020 zammı ile AGİ ne kadar olacak? Yıllara göre asgari ücret zamları...
9.12.2019 Çalışma Hayatı
Kim ne kadar asgari geçim indirimi yardımı alıyor?
Kim ne kadar asgari geçim indirimi yardımı alıyor? Asgari ücrete yılbaşında gelen zamla birlikte asgari geçim indirimi de (AGİ) maaşlara zamlı olarak yansımaya başladı. Bekar bir işçi için 191.88 TL olan AGİ, çocuk sayısı ve eşin çalışma ve çalışmama durumuna göre değişiyor.
26.02.2019 Çalışan Hakları
Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? İşte 2019 AGİ tutarları!
Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? İşte 2019 AGİ tutarları! 2019 asgari ücret zammının belirlenmesiyle yeni asgari ücret tutarı 2 bin 20 TL olarak açıklanırken, miktarı buna bağlı olarak değişen yeni Asgari Geçim İndirimi (AGİ) oranları da ortaya çıkmış oldu. En düşük AGİ 191,88 TL olurken, evli ve çocuklu olma durumuna göre de AGİ oranları değişiklik gösteriyor. Peki AGİ nasıl hesaplanır?
AGİ ne kadar oldu? 2019 Asgari Geçim İndirimi zammı
AGİ ne kadar oldu? 2019 Asgari Geçim İndirimi zammı Asgari ücretin belli olmasıyla gözler AGİ’ye çevrildi. Asgari ücret zammıyla birlikte 2019 yılında AGİ yani asgari geçim indirimi de arttı. Eşi çalışmayan ve çocuğu olmayan çalışan için asgari geçim indirimi 191 liraya yükseldi. İşte AGİ ile ilgili tüm merak edilenler...
25.12.2018 Ekonomi
2019'da asgari ücret ne kadar olacak?
2019'da asgari ücret ne kadar olacak? Önümüzdeki hafta asgari ücret pazarlığı başlarken vatandaşlar bu konudaki gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Asgari ücret zammı enflasyonu geçecek. İşte yeni yılda yapılacak zamlarla ilgili detaylar...
2.12.2018 Ekonomi
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak sözde örgütün üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi MİT, PKK’nın sözde Irak istihbarat sorumlusu 'Hasan' kod adlı Celal Kaya'yı, Irak/Sülaymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.
5.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
THY 2022'yi net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı
THY 2022'yi net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı Türk Hava Yolları (THY), kovid-19 pandemisinin ardından talepteki güçlü toparlanmayla birlikte 2022 yılını net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Pandemi sonrası elde ettiğimiz başarıda, tüm mesai arkadaşlarımızın emeği ve ekip ruhu var" dedi.
1.03.2023 Ekonomi
Epstein kimdir, Epstein olayı nedir? Epstein listesinde kimler var? İşte ABD Jeffrey Epstein davası...
Epstein kimdir, Epstein olayı nedir? Epstein listesinde kimler var? İşte ABD Jeffrey Epstein davası... ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismarla suçlanan ve cezaevinde intihar eden iş adamı Jeffrey Epstein'in bağlantılı olduğu dava dosyaları tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı. 18 yaşından küçük kız çocuklarına cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı kurmak suçlamasıyla tutuklanan ve 2019’da cezaevinde ölü bulunan Jeffrey Epstein davasına ilişkin belgelerdeki “Türkiye” detayı ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Kan dondurucu iddiaların yer aldığı dosyalarda prenslerden sanatçılara siyasetçilerden Mossad'a uzanan ifşalar yer alıyor. Peki, Epstein olayı nedir, nasıl ortaya çıktı? Epstein adasında neler oluyor, Jeffrey Epstein kimdir ve Epstein nedir?
12.01.2024 Gündem
Hedefler belirlendi! İşte Türkiye’nin 2030 teknogirişim vizyonu
Hedefler belirlendi! İşte Türkiye’nin 2030 teknogirişim vizyonu Türkiye, teknoloji girişimciliğinde 2030 hedeflerini belirledi. Ulusal Teknoloji Girişimciliği Stratejisi ile 100 bin teknogirişim oluşturulacak. Strateji doğrultusunda TURCORN100 programı da start aldı. Program ile 2030’da bir milyar değerlemeyi aşan 100 Turcorn çıkarılacak.
21.12.2022 Ekonomi
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir?
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Peki, Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden?
16.12.2022 Gündem
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden? Avcılar Belediyesi'nde 2 seneyi kapsayacak sözleşmenin enflasyon koruması olmasını talep eden işçiler, belediyenin bu talebi kabul etmemesi üzerine greve gitti. Peki, Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
20.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek'te dünyaya duyurdu: İki ülke arasında kimlik kartıyla seyahat yapılabilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek'te dünyaya duyurdu: İki ülke arasında kimlik kartıyla seyahat yapılabilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Caferoviç, konsey üyeleri Komsic ve Dodik ile anlaşmaların imza töreni sonrası ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir yeni adımı da özellikle artık kimlik kartlarıyla, özellikle Bosna Hersek - Türkiye arasındaki gidiş-gelişleri yapabilme kararını verdik. Bundan böyle Türkiye'den Bosna Hersek'e, Bosna Hersek'ten de Türkiye'ye kimlik kartlarıyla seyahat edilebilecek" dedi.
6.09.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her fabrikada binlerce işçinin çalıştığı bir Türkiye'yi inşa edeceklerini belirterek, "Biz siyaseti cebimiz için değil, köşeyi dönmek için değil, kul hakkı yemek için değil, bu millet için yapacağız" dedi.
23.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Agi 2019 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki agi 2019 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.