Ağaç Kesimi

Ağaç Kesimi

Son dakika ağaç kesimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağaç kesimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağaç kesimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağaç Kesimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağaç kesimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 ağaç kesimi haberi bulunmuştur. Tüm ağaç kesimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rize'de 'iklim krizi' etkisi; doğal afetlerde 2 kat artış
Rize'de 'iklim krizi' etkisi; doğal afetlerde 2 kat artış Küresel iklim değişikliğinin etkileriyle görülen ani, lokal ve şiddetli yağışların yoğunlaştığı Rize'de, 2022'te yaşanan 650 doğal afet vakası, 2023'te artarak bin 250'ye ulaştı. Recep Tayyip Erdoğan (RTEÜ) Heyelan Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayberk Kaya, "Önceki yıllarla karşılaştıracak olursak, bu rakamlar 2 kat arttı" dedi.
18.01.2024 Gündem
Beşiktaş Ayazma Parkı'nda tartışmalı ağaç kesimi
Beşiktaş Ayazma Parkı'nda tartışmalı ağaç kesimi Ayazma Parkı'ndaki 3 ağaç Beşiktaş Belediyesi ekiplerince kesildi. Mahalle sakinleri ağaçların sağlıklı olduklarını, parkın karşısında oturanların boğazı rahat görebilmesi için kesildiğini iddia ederken, Beşiktaş Belediyesi ise ağaçlarını kurudukları için kesildiğini açıkladı.
3.09.2022 Yaşam
Muğla'da uçuruma düşen orman işçisi öldü
Muğla'da uçuruma düşen orman işçisi öldü Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde, ağaç kesimi yaparken yaklaşık 35 metrelik uçuruma düşen orman işçisi Ramazan Saraç (25), hayatını kaybetti.
31.08.2022 Yaşam
Bakan Kurum ve AK Partili Dağ'dan yarım asırlık ağaçların kesilmesine sert tepki!
Bakan Kurum ve AK Partili Dağ'dan yarım asırlık ağaçların kesilmesine sert tepki! İzmir Karşıyaka ilçesi'nde yarım asırlık ağaçların kesilmesine tepkiler peş peşe geldi. Şemikler Mahallesi Ordu Bulvarı'ndaki çalışmalar sırasında yolun ortasında kalan yarım asırlık çam ağacı, belediye ekiplerince kesildi. Bakan Kurum, "CHP yine şaşırtmadı! İzmir’de bir ağacı kurtaramayıp, katletmişler. Lafta en ‘çevreci’ kendileri, ama iş icraata gelince ağaçlara kıyıyorlar! Biz onları kurtarırız, yenilerini dikeriz. Siz sosyal medya belediyeciliğine devam!” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise "Anladık bir fidan bile dikemiyorsunuz. Anladık, anladık da bari olanı yıkmayın. Hangi projenize engel oldu o yarım asırlık çınar? Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.
14.08.2022 Gündem
Koalalar ile ilgili flaş karar! Onlar da listeye alındı
Koalalar ile ilgili flaş karar! Onlar da listeye alındı Avustralya hükümeti, son zamanlarda yaşanan orman yangınları, kuraklık gibi nedenlerle sayıları oldukça azalan koalaları nesli tükenmekte olan hayvanlar listesine aldı.
11.02.2022 Dünya
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu ABD'de, ülkenin değişik bölgelerinde yaşayan 23 canlı türünün soyunun tükendiği bildirildi.
29.09.2021 Dünya
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Uzman Çavuş Faruk Eser'in şehit olduğu acı haberini duyurdu. Hakkari'de, üs bölgesinde mevzilerin gözetleme ve ateş sahalarını temizlemek için ağaç kesimi sırasında yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Faruk Eser'in (23) acı haberi, memleketi Aksaray'daki baba evine ulaştı.
24.09.2021 Gündem
Kestiği ağacın altında kalarak öldü
Kestiği ağacın altında kalarak öldü Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iddiaya göre kestiği ağacın altında kalan Hayrullah Lülleci (66), hayatını kaybetti.
19.04.2021 Yaşam
İstanbul'da tehlike! İstila ettiler, hızla ilçelere yayılıyor...
İstanbul'da tehlike! İstila ettiler, hızla ilçelere yayılıyor... İstanbul'da akçaağaç, çınar gibi birçok ağaç türü istilacı bir tür olan teke böceği nedeniyle tehlike altında. Eğer erken tespit edilmezse ağaçların kesilmesi gerekiyor. İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Sultangazi’de yaptıkları ağaç kesimleri havadan fotoğraflandı.
25.02.2021 Gündem
Meclis'e sunuldu! Milyonları kapsıyor, cezalar artıyor...
Meclis'e sunuldu! Milyonları kapsıyor, cezalar artıyor... AK Parti herkesi çok yakından ilgilendiren düzenlemeyi Meclis'e sundu. Yeni düzenleme ile taklit ve tağşiş ile ilgili cezalar 500 bin TL'ye kadar çıkarılıyor. Tarım arazisine izinsiz yapıya büyük ceza yolda. Sigara fabrikalarına kullandıkları tütünün yüzde 30'unu Türkiye'de üretime zorunluluğu getiriliyor.
26.06.2020 Siyaset
4 gündür kayıptı! Ağacın altında ölü bulundu
4 gündür kayıptı! Ağacın altında ölü bulundu Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, kendisinden 4 gündür haber alınamayan orman işçisi Mevlüt Bağ (55), ormanlık alanda ölü bulundu. Bağ'ın kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği, cesedinin ise yayılan kötü koku nedeniyle çobanlar tarafından bulunduğu öğrenildi.
12.08.2019 Yaşam
Kestiği ağacın altında kalarak can verdi
Kestiği ağacın altında kalarak can verdi Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, Orman İşletme Şefliğinde çalışan bir işçi kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.
20.11.2018 Yaşam
Almanya’da çevreciler kazandı
Almanya’da çevreciler kazandı Almanya’da polis, Köln kenti yakınlarında bulunan Hambach Ormanı’ndaki ağaçların linyit madeni için kesilmesini engellemek amacıyla kamp kuran çevrecilere karşı operasyon başlattı.
6.10.2018 Dünya
Kestiği ağacın altında kalarak öldü
Kestiği ağacın altında kalarak öldü Sivas'ta kestiği ağacın altında kalan şahıs hayatını kaybetti.
2.10.2018 Yaşam
Kestiği ağacın altında kalarak öldü
Kestiği ağacın altında kalarak öldü Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kestiği ağacın altında kalarak ağır yaralanan İbrahim Uslu (42), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
1.07.2018 Yaşam
Kına gecesi dönüşü gerçekleşen saldırıda flaş gelişme!
Kına gecesi dönüşü gerçekleşen saldırıda flaş gelişme! Zonguldak'ta geçen hafta otomobille kına gecesinden dönen 3 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de yaralayan 20 yaşındaki Erdem A.'nın ardından ağabeyi Ş.A. ve dayısı M.P. de tutuklandı.
25.08.2017 Yaşam
Belgrad Ormanı'nda ağaçlar kesilecek iddiası
Belgrad Ormanı'nda ağaçlar kesilecek iddiası Belgrad Ormanı’nda onlarca ağacın işaretlenmesi sosyal medyada tartışma yarattı. İşaretlemelerin ormanın içinden geçecek ‘Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı’ projesi nedeniyle yapıldığı iddia edildi
25.01.2017 Yaşam
Cerattepe’ye çevreci model: Kapalı maden formülü
Cerattepe’ye çevreci model: Kapalı maden formülü Cerattepe’de bulunan madende çevreci yöntem olan ‘kapalı’ sistemle üretim yapılacak. Kesilen ağaçların üç katının dikileceği projede, yerin üzerinde sadece madenin bir girişi bulunacak. Madenin toplam alanı ise 15 hektarı kapsıyor
25.08.2016 Ekonomi
Cerattepe’de iş başı
Cerattepe’de iş başı Artvin Cerattepe mevkiinde iki gündür süren çevreci gruplarla güvenlik güçleri arasındaki arbedenin ardından maden şirketi ekipleri şantiye kurma çalışmalarına başladı.
18.02.2016 Yaşam
Mahkeme ‘dur’ dedi
Mahkeme ‘dur’ dedi Sanayi ve konutların iç içe girdiği Dilovası’ndaki tek yeşil alana kimyasal depo kurulması için ağaç kesimi mahkemece durduruldu.
17.10.2015 Yaşam
Büyükçekmece’de ağaç kesimi protestosu
Büyükçekmece’de ağaç kesimi protestosu İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nin Albatros mevkiindeki bazı ağaçları kestiğini iddia eden bir grup protesto gösterisi yaptı, kesilen ağaçların yerine yenilerini dikmek isteyen grupla polis arasında arbede yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Kestiği ağacın altında öldü!
Kestiği ağacın altında öldü! Antalya'nın Serik İlçesi’nde kestiği ağacın altında kalan 67 yaşındaki Durmuş Şükür, yaşamını yitirdi.
3.06.2015 Yaşam
'Bir erkekle kadın arabanın uzağında fuhuş yapıyordu...'
'Bir erkekle kadın arabanın uzağında fuhuş yapıyordu...' Samsun'da maske takıp silah zoruyla gasp yaparak, 2 kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklanan 2 kişinin yargılanmasına başlandı.
31.03.2015 Yaşam
İstanbul'a müjde! Başbakan açıklayacak
İstanbul'a müjde! Başbakan açıklayacak Başbakan Davutoğlu, İstanbul'un yeni çılgın projesini açıklıyor. Boğazda iki köprü arasına üç katlı bir tünel yapılmasını öngören projede hem araç hem de metro geçişi olacak. Projenin maliyeti ise 3 milyar dolar
29.09.2021 Gündem
Uludağ'da ikinci iptal
Uludağ'da ikinci iptal TMMOB Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin başvurusu üzerine, Bursa 3’üncü İdare Mahkemesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Uludağ Milli Parkı İkinci Gelişim Bölgesi 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planlarını 'Hukuka uyarlı' bulmadığı gerekçesiyle iptal etti...
30.01.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ağaç Kesimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağaç kesimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.