Afrin Son Dakika

Afrin Son Dakika

Son dakika afrin son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan afrin son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını afrin son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afrin Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afrin son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 afrin son dakika haberi bulunmuştur. Tüm afrin son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika! TSK Afrin'e havadan bildiri attı
Son dakika! TSK Afrin'e havadan bildiri attı Zeytin Dalı harekatı 56. gününde devam ederken, TSK ve ÖSO, Afrin'i tamamen kuşattı. Az önce gelen son dakika haberinde ise TSK'nın Afrin'e havadan bildiri attığı bilgisi geçti.
16.03.2018 Gündem
Son dakika: Teröristler kaçıyor! TSK her an...
Son dakika: Teröristler kaçıyor! TSK her an... Türk askeri ve ÖSO Afrin merkezine 1,5 kilometre kadar yaklaştı. Kandil’den gelen teröristler ve elebaşları kaçıyor, geride kalan PKK’lılar ise büyük panik içinde. Canlı kalkan olmak istemeyen halk ilçeyi terk ediyor. Afrin'in alınması an meselesi...
13.03.2018 Gündem
Son dakika: TSK Afrin merkez sınırlarına ulaştı
Son dakika: TSK Afrin merkez sınırlarına ulaştı Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtından son gelen bilgilere göre, TSK ve ÖSO'nun Afrin'ndeki harekatı ilçe merkezi sınırlarına ulaştı. Merkeze bağlı Şavarighat El Caviz ve Melkiye köyleri ile Büyük Halobu köyleri teröristlerden temizlendi. Cinderes'te Beşar Esad, Büyük Halubi ve Küçük Halubi köylerinde ise YPG'li teröristlerin astığı Öcalan posterleri indirildi.
9.03.2018 Gündem
Son dakika: Cinderes teröristlerden alındı! Şiddetli çatışmalar var
Son dakika: Cinderes teröristlerden alındı! Şiddetli çatışmalar var Afrin operasyonunda son dakika gelişmesi az önce yaşandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in Cinderes belde merkezine girdikten sonra terör örgütü YPG/PKK-DEAŞ mensupları arasında şiddetli sokak çatışmaları yaşandı. İlerleyen saatlerde TSK ve ÖSO, Afrin'in Cinderes belde merkezini ele geçirdi. Teröristlerle yaşanan çatışmalar da yer yer sürüyor.
8.03.2018 Gündem
Son dakika... PKK-YPG nefes alamıyor! Çöktüler...
Son dakika... PKK-YPG nefes alamıyor! Çöktüler... Afrin'e yönelik düzenlenen operasyon tüm kararlılıkla devam ediyor. Zeytin Dalı Harekâtı'nda, TSK ve ÖSO Afrin'e doğru ilerliyor. Güneybatı yönündeki Cinderes yoğun ateş altında. Beldeye hâkim tepenin alınmasıyla PYD’nin dış savunma hattı çökmüş oldu. Cinderes’in dış mahallelerinde meskûn mahal harekâtı başladı. Kuzeydoğuda Kefr Cenne teröristlerden temizlendi. Merkeze 8 kilometre kalırken, Afrin’in ana ikmal yolu kesildi.
8.03.2018 Gündem
Son dakika: Kafr Cenne teröristlerden alındı
Son dakika: Kafr Cenne teröristlerden alındı TSK ve ÖSO, PKK/PYD'nin Afrin bölgesindeki en önemli yerlerden biri olarak görülen Kafr Cenne'yi aldı. Afrin'in 6 beldesinin dördünün alınmasının ardından, Cinderes belde merkezinde de çatışmalar başladı.
7.03.2018 Gündem
Afrin son dakika! Teröristler Afrin'e destek yığıyor
Afrin son dakika! Teröristler Afrin'e destek yığıyor Terör örgütü DAEŞ ile savaşma kisvesi altında başta ABD olmak üzere Batı’nın desteğini alan PKK/PYD’li teröristler, 1700 teröristi savaştıkları yerlerden Afrin’e kaydıracaklarını duyurdu.
6.03.2018 Gündem
Son dakika: Ve Raco'ya girildi! Şiddetli çatışmalar var
Son dakika: Ve Raco'ya girildi! Şiddetli çatışmalar var Afrin'e yönelik başlatılan operasyondan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Zeytin Dalı harekatı kapsamında Raco beldesine yönelik operasyon bu sabah başladı. Operasyondan ilk zafer haberi ise saatler sonra geldi. AA, Mesekanlı, Mamalı, Atamanlı köylerinin teröristlerden temizlendiğini Raco'ya girildiğini bildirdi. İlerleme sırasında, dün sekiz askerin şehit düştüğü 1083 rakımlı tepe de ele geçirildi.
2.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin kırsalında şiddetli çatışma!
Son dakika: Afrin kırsalında şiddetli çatışma! Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. Teröristlerin ateş altına alındığı bölgedeki yaralı askerlerde bölgeden tahliye edilerek Hatay' daki hastanelere taşındı..
1.03.2018 Gündem
Son dakika: YPG korkudan bunu yaptı! Türkiye ile savaşmaları için...
Son dakika: YPG korkudan bunu yaptı! Türkiye ile savaşmaları için... Afrin operasyonu tüm kararlılıkla devam ederken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Esad'ın, Haseke'de yüzlerce Kürt'ü öldüren katiller ordusu Şebihalar, YPG tarafından 'kurtarıcılar' olarak Afrin'e davet edildi. Alçaklar, NDF'yi törenle karşılayarak bir de alkış tuttu.
1.03.2018 Gündem
3 köy daha PKK'dan temizlendi
3 köy daha PKK'dan temizlendi TSK ve ÖSO, Afrin'in Aşağı Sinara, Yukarı Sinara ve kuzeybatısındaki Karmanluk köyünü teröristlerden temizledi. Afrin'de teröristlerden temizlenen kritik nokta sayısı 115 oldu. TSK ve ÖSO, Afrin'deki teröristlerin Türkiye sınırıyla temasını tümüyle keserek kurtarılan alandaki "hilal"i tamamladı.
26.02.2018 Gündem
Son dakika... 'Türkiye'ye müdahale edin!'
Son dakika... 'Türkiye'ye müdahale edin!' Amerikan Wall Street’e makale yazan Bernard Henri Levy, NATO’ya seslenerek, “Türkiye’ye müdahale edin” çağrısı yaptı.
12.02.2018 Dünya
Son dakika: Duvarlar kaldırıldı, tanklar Suriye'ye girdi
Son dakika: Duvarlar kaldırıldı, tanklar Suriye'ye girdi Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı harekatında 6. güne girildi. Harekat gece boyu devam ederken Türk savaş uçakları, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Münbiç'teki terör örgütü PKK'nın lojistik ve silah deposunu imha etti. Türk jetleri, Şanlıurfa Akçakale'nin karşısında yer alan Tel Abyad'daki PKK toplanma merkezini vurdu. Çok sayıda teröristin öldürüldüğü gelen bilgiler arasında. İlerleyen saatlerde AA'nın servis ettiği fotoğraflarda, sınır hattındaki duvar blokların kaldırılıp Türk tanklarının Afrin'e doğru giriş yaptığı görüldü. Öte yandan günlerdir çatışmaların devam ettiği Burseya Dağı'ndaki Türk tankları ilk kez görüntülendi. TSK'nın yaptığı son dakika açıklamasında en az 303 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. İşte dakika dakika Afrin'de yaşananlar...
25.01.2018 Gündem
Son dakika... 'Rusya bize ihanet etti!'
Son dakika... 'Rusya bize ihanet etti!' Terör örgütü YPG'nin sözde komutanı Sipan Hemo, Rusya'nın kendilerine ihanet ettiğini belirterek, "Rusya ile bazı anlaşmalarımız vardı. Ama Rusya bir gecede bu anlaşmaları yok sayarak bize ihanet etti" ifadesini kullandı.
22.01.2018 Dünya
Son dakika! TSK ve ÖSO tanklarla birlikte Suriye'ye girdi
Son dakika! TSK ve ÖSO tanklarla birlikte Suriye'ye girdi Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Suriye'nin Afrin bölgesinden Türkiye’ye atılan roketlere sınırdaki obüslerle karşılık verildi. Azez'de ise gece yarısı ÖSO İle YPG arasında çatışma çıktığı bildirildi. TSK ve ÖSO, dün başlayan kara harekatında 11 köyü YPG'li teröristlerden geri alırken sınırdaki harita da değişmeye başladı. Harekatın 3. gününde Kilis'ten yapılan top atışları devam ederken, ÖSO birlikleri de karadan ilerlemeye devam ediyor. Öte yandan son 24 saatte binden fazla kadın ve çocuk bölgeden ayrıldığı gelen bilgiler arasında. Gelen son bilgiye göre Afrin'e doğru 7,5 kilometre içeri girildi. İlerleyen saatlerde havalanan jetler, Raco bölgesine hava harekâtı düzenliyor. Türk askeri ve ÖSO birlikleri 13.30 sularında tanklarla birlikte Suriye sınırını geçti. Bundan kısa bir süre sonra da AA, TSK'nın Azez'den operasyon başlattığını duyurdu. İşte dakika dakika Afrin'de yaşananlar...
22.01.2018 Gündem
Zeytin Dalı Harekatı başladı! Türkiye, Afrin'e girdi
Zeytin Dalı Harekatı başladı! Türkiye, Afrin'e girdi Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde PKK//PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek için 'Zeytin Dalı Herakatı' başlattığını duyurdu. Harekat, Türk jetlerinin terör hedeflerini vurmasıyla başladı. TSK 7 bölgede tespit edilen 108 hedefin vurulduğunu, 72 uçağın da üslerine döndüğünü açıkladı. Bölgede an be an önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte dakika dakika Zeytin Dalı Harekatı...
21.01.2018 Gündem
Son dakika... Rus askerleri Afrin'den çekiliyor
Son dakika... Rus askerleri Afrin'den çekiliyor Türkiye'nin operasyon yapacağı Afrin'den bir son dakika haberi daha geldi. Türkiye’nin Afrin’deki terör örgütü PYD/PKK hedeflerine yönelik muhtemel harekatı için geri sayım sürerken, Rusya askeri polisini bölgeden çıkarmaya başladı.
19.01.2018 Gündem
Son dakika: Büyük yığınak! Türkiye’ye karşı mevzilendiler
Son dakika: Büyük yığınak! Türkiye’ye karşı mevzilendiler Son dakika haber! Terör örgütü PKK Afrin’i ikinci Kandil’e çevirdi. 360 köy ve 8 bin 500 kilometre karelik yüz ölçümüne sahip ilçede eğitilmiş 20 bin terörist bulunuyor. ABD’nin ısrarla PKK bağlantısı yok dediği PYD’nin Suriye genelinde ikinci en büyük kampı olan Bülbül Dağı’nda dev Öcalan posteri dalgalanıyor. Örgüt Türkiye sınırına dev kuleler inşa ediyor.
29.09.2021 Gündem
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok Türkiye'nin eğitim ve hafif taarruz uçağı 'Hürjet', 25 Nisan'daki ilk uçuşundan itibaren 10 kez uçuş gerçekleştirdi. Türk savunma sanayiindeki son gelişmeleri değerlendiren Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Eray Güçlüer ise CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Türkiye’nin yerli balistik füzesi Tayfun'un dikkat çeken özelliğini paylaşan Güçlüer, 'Tayfun karadan karaya bin kilometre menzilli Türk füzesi. Test atışları en son Karadeniz’de yapıldı. Vuruş hassasiyeti dünyada yok, 1 buçuk metre.' ifadelerini kullandı.
11.06.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı Terör saldırısını gerçekleştiren Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashir’in Taksim’e gelişi ve bombayı bıraktığı anlara ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen terör saldırısını, bombalı çantayı bırakan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir’in üzerinden çıkan biri ABD menşeli üç GSM hattındaki arama kaydı ve mesajlar aydınlatacak.
17.11.2022 Gündem
Bakan Akar duyurdu! 18 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar duyurdu! 18 terörist etkisiz hale getirildi Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afrin merkezine yapılan ve sivil insanların hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, “Bu alçak saldırıdan sonra ilgili birlik komutanlıkları karşı operasyonları başlattı. Bilinen hedefleri yoğun şekilde ateş altına alarak şu ana kadar 18 teröristi etkisiz hale getirdiler. Operasyonlarımız devam ediyor, önümüzdeki saatlerde bu sayının artmasını bekliyoruz” dedi.
21.01.2022 Gündem
MSB'den son dakika Afrin açıklaması! Hedefler yerle bir edildi
MSB'den son dakika Afrin açıklaması! Hedefler yerle bir edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde yer alan Afrin'de bugün 6 sivilin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı füze saldırısının ardından teröristlere ait hedeflerin etkili şekilde vurulduğunu bildirdi.
20.01.2022 Gündem
İbrahim Kalın'dan flaş Ermenistan açıklaması: Normalleşmeye sıcak bakıyoruz
İbrahim Kalın'dan flaş Ermenistan açıklaması: Normalleşmeye sıcak bakıyoruz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan son dakika Ermenistan açıklaması. Kalın, Ermenistan'la normalleşmeye sıcak bakıldığını belirterek, "Barış anlaşması bütün bölgeye barış getirecek. Bu gidişat da aslında iyi. Sayın Aliyev'de müteaddit kez ifade etti. Bu olumlu karşılıklı mesajlar son derece iyi. En kısa zamanda bu barış anlaşması da imzalanırsa, mayın haritası gibi teknik konular da çözülürse süreci hızlandırır" ifadelerini kullandı.
28.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislere hitap ederken gözyaşlarını tutamadı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislere hitap ederken gözyaşlarını tutamadı! Son dakika haberi; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde bulunan Afrin ve Azez'de güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Afrin Şehit Emniyet Müdürü Murat Ertekin Polis Özel Harekat Karargahından polislere hitabında gözyaşlarını tutamayan Soylu, "Allah sizden razı olsun. Allah hepinize uzun ömürler versin. Ak saçlı olasınız. Ak sakallı olasınız. Torunlarınızı okşayasınız. Onlara kahramanlık türkülerinizi anlatasınız. Duamız sizin için budur" dedi.
20.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afrin Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afrin son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.