Adnan Şenses

Adnan Şenses

Son dakika Adnan Şenses haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adnan Şenses ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adnan Şenses haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Şenses

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan şenses gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 adnan şenses haberi bulunmuştur. Tüm adnan şenses haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi! Ünlü şarkıların söz yazarı Hülya Şenkul hayatını kaybetti. Bülent Ersoy’dan Muazzez Abacı’ya, Sibel Can’dan Ebru Gündeş’e kadar şarkıları yorumlanan Hülya Şenkul, Serdar Ortaç’a yazdığı Zakkum Çiçekleri şarkısı ile tanınıyordu. Hülya Şenkul hastanede tedavi görüyordu. Peki, Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul öldü mü, neden öldü? Hülya Şenkul hasta mıydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
24.11.2022 Magazin
Müşerref Akay kimdir? İşte Müşerref Akay’ın biyografisi!
Müşerref Akay kimdir? İşte Müşerref Akay’ın biyografisi! Müşerref Akay katıldığı televizyon programlarıyla gündeme geliyor. Alişan ile Hayata Gülümse programının bugünkü konuğu Müşerref Akay. Programın takipçileri de Müşerref Akay’ın hayatını merak ediyor. Peki, Müşerref Akay kimdir? Müşerref Akay kaç yaşında ve nereli? Müşerref Akay’ın eşi kim? Müşerref Akay’ın çocuğu var mı? İşte Müşerref Akay’ın hayatı!
16.02.2022 Magazin
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü…
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü… Selçuk Tekay kimdir, öldü mü, neden öldü? Soruları usta ismin hayatını kaybetmesinin ardından hayatını merak edenler tarafından sorgulanmaya başladı. Selçuk Tekay'ın ölüm haberinin ardından biyografisi, hayatı ve besteleri gündeme geldi. Besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın ölüm haberini aldıktan sonra birçok ünlü isim kendisine baş sağlığı diledi. "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Vurgun" gibi çok sayıda unutulmaz şarkılara imza atan Selçuk Tekay Müzeyyen Senar, Emel Sayın, Adnan Şenses, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Muazzez Abacı, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi isimlerle çalıştı. Peki, Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında? Selçuk Tekay neden öldü? İşte, keman virtüözü Selçuk Tekay'ın yaşam öyküsü ve besteleri…
14.06.2021 Gündem
Yemek Sepeti'ne bir şok daha!
Yemek Sepeti'ne bir şok daha! 21 milyondan fazla kişinin verilerinin çalınmasına sebep olan ihmali soruşturan Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK), Yemek Sepeti uygulamasına en üst sınırdan ceza kesmeyi planladıkları öğrenildi. Yemek Sepeti ile ilgili şaşırtan bir haber daha geldi. Avukat Özgür Meriç Turan, 2012 yılında geliştirdiği temassız bahşiş uygulamasını izinsiz kullandığı gerekçesiyle Yemek Sepeti’ne ihtar yolladı.
11.04.2021 Gündem
Ünlü şarkıcı Çağrı Göktepe hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Çağrı Göktepe hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 90’lı yıllarda “Gönül” şarkısıyla büyük kitlelere ulaşan Çağrı Göktepe’nin hayatını kaybettiğini duyurdu.
27.06.2020 Yaşam
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
'Zeki Müren 39, Ecevit 41 numara ayakkabı giyerdi'
'Zeki Müren 39, Ecevit 41 numara ayakkabı giyerdi' İlkokulda çırak olarak girdiği kunduracı dükkanından usta olarak çıkan Nurettin Cebeci, 56 yıllık meslek hayatında yaptığı kunduralarla Eski Başbakan Bülent Ecevit’ten sanat güneşi Zeki Müren’e kadar birçok ismin vazgeçilmezi oldu.
5.08.2019 Yaşam
Ünlü besteci ve şarkıcı Cengiz Tekin kalp krizi geçirdi
Ünlü besteci ve şarkıcı Cengiz Tekin kalp krizi geçirdi Ses sanatçısı Onur Akay, arabesk müziğin duayen bestecilerinden şarkıcı Cengiz Tekin’in dün evinde kalp krizi geçirerek, acil olarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu
9.04.2018 Magazin
Adnan Şenses'in kızından büyük tepki!
Adnan Şenses'in kızından büyük tepki! Sanatçı Adnan Şenses ölümünün 4'üncü yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Anma töreninde konuşan kızı Arzum Şenses, törene sanat camiasından çok az kişi katılmasına sitem ederek, ”Onlar da bir gün ölecek. Onlar da bir gün toprak olacak yani hiç kimse bu dünyada kalmayacak. Takdir onların bilemem Allah bilir. Biz görevimizi yapıyoruz” dedi.
25.12.2017 Magazin
Nebahat Çehre'den kötü haber
Nebahat Çehre'den kötü haber Nebahat Çehre, oyunculuğu bıraktığını açıkladı...
5.06.2015 Magazin
Kıyafetlerimi beğenmiyorlardı
Kıyafetlerimi beğenmiyorlardı Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahne alan Ebru Gündeş, Adnan Şenses’in ‘Neden Saçların Beyazlanmış Arkadaş’ parçasını yeni albümüne koyacağının açıkladı.
27.04.2015 Magazin
Adnan Şenses'in olay yaratan mirası bölüşüldü!
Adnan Şenses'in olay yaratan mirası bölüşüldü! Ünlü sanatçı Adnan Şenses'in vefatının ardından kızı ile eşi arasında sorun haline gelen benzin istasyonunun geçtiğimiz hafta satışı gerçekleşti. Adnan Şenses'in soruna neden olan mirası nihayet bölüşüldü. Benzin istasyonunun satışı sonrası para varislere bölüşüldü.
13.01.2015 Magazin
Adnan Şenses'in mirası paylaşıldı!
Adnan Şenses'in mirası paylaşıldı! Adnan Şenses'in ölümünün ardından kızıyla eşi arasında soruna neden olan benzin istasyonu geçen hafta satıldı, para varislere bölüştürüldü
13.01.2015 Magazin
Adnan Şenses'in adını taşıyan laboratuvar açıldı
Adnan Şenses'in adını taşıyan laboratuvar açıldı Bodrum ilçesindeki Sudi Özkan Ortaokulunda Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş tarafından babası adına yaptırılan fen bilimleri laboratuvarının açılışı yapıldı - Arzum Şenses Alkuş: - "Babam her zaman için eğitime çok önem verdi...
12.09.2014 Magazin
Şenses ailesinde gayrimenkul krizi!
Şenses ailesinde gayrimenkul krizi! Adnan Şenses’in kızı Arzum Şenses Alkuş, sanatçının 24 yıllık eşi Lale Şenses’e dava açtı. Alkuş, babasından kalan villanın paylaşılmasının mümkün olmadığını savunurken eşi, oturmaya devam etmek için “Aile konutu sayılsın” diyor
7.09.2014 Magazin
'Erkekler akıllı kadın sevmiyor'
'Erkekler akıllı kadın sevmiyor' Türk sanat müziğinin genç temsilcilerinden Aslıhan Hünel, bir süredir Samanyolu TV’de ‘Aslı Hünel ile Mutfak Keyfi’ adlı yemek programını sunuyor...
26.08.2014 Magazin
'Miras Kavgası' ile ilgili sert sözler
'Miras Kavgası' ile ilgili sert sözler Adnan Şenses'in kızından konuşulacak sözler!
14.05.2014 Magazin
Soyup soğana çevirmişler!
Soyup soğana çevirmişler! Üç hafta önce hayatını kaybeden Adnan Şenses'in eşi Lale Şenses, suskunluğunu bozdu
17.01.2014 Magazin
40'ı çıkmadan miras kavgası başladı
40'ı çıkmadan miras kavgası başladı 19 gün önce hayata veda eden usta Sanatçı Adnan Şenses'in mirası 40'ı çıkmadan paylaşılmaya başlandı.
14.01.2014 Magazin
Adnan Şenses'e veda!
Adnan Şenses'e veda! Ünlü sanatçı Adnan Şenses son yolculuğuna uğurlandı.
27.12.2013 Magazin
'Adnan abi beni affet'
'Adnan abi beni affet' Bir süredir tedavi altında bulunan şarkıcı Adnan Şenses yaşamını yitirdi.
26.12.2013 Magazin
Adnan Şenses'i kaybettik!
Adnan Şenses'i kaybettik! Türk Sanat Müziği’nin büyülü sesi Adnan Şenses, 78 yaşında aramızdan ayrıldı...
29.09.2021 Gündem
İbo'dan Adnan Şenses açıklaması!
25.12.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Şenses ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan şenses haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.