Adnan Polat

Adnan Polat

Son dakika adnan polat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adnan polat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adnan polat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Polat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan polat gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.706 adnan polat haberi bulunmuştur. Tüm adnan polat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Polat, Galatasaray Başkanlığı'na aday olacak mı? Resmen açıkladı
Adnan Polat, Galatasaray Başkanlığı'na aday olacak mı? Resmen açıkladı Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den alan Galatasaray'da mayıs ayındaki seçimli genel kurul da merak ediliyor. Mevcut başkan Dursun Özbek'in aday olması beklenmezken, daha önce sarı - kırmızılı kulüpte başkanlık yapmış olan Adnan Polat'tan Hürriyet'e adaylık cevabı geldi. İşte detaylar...
15.02.2024 Galatasaray
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması Ata Koleji, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla Kemer Country Club’da kutladı. Törende resim yarışması ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
30.10.2023 Eğitim
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı Türkiye'de 15 Nisan'da 12 mile kadar olan bölgede başlayan av yasağı, Mersin'de balık fiyatlarına yansımadı. Günlük taze balıklar tezgahlardaki yerini alırken, halkın ilgisi yoğun oldu. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Normal şartlarda bu aylarda balık satışlarımız düşerdi ancak Ramazan Bayramı nedeniyle et fiyatları artınca balığa rağbet arttı. Şu anda balık satışımız gayet iyi" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Bu senenin balık şampiyonu 'palamut' oldu
Bu senenin balık şampiyonu 'palamut' oldu Tüm Türkiye'de 12 mile kadar olan bölgede 15 Nisan'da başlayan av yasağı, Mersin'de balık fiyatlarına yansımadı. Bu senenin en çok çıkan balığı 'palamut' olurken, balık bolluğu balıkçıların yüzünü güldürdü. 
19.04.2023 Ekonomi
Dursun Özbek: 100 konteyner destek göndereceğiz, hedefimiz 500'e çıkmak
Dursun Özbek: 100 konteyner destek göndereceğiz, hedefimiz 500'e çıkmak Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Roma ile afet bölgesine destek için hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Özbek ayrıca, Türkiye'de de kulüplerin bir yardım turnuvası yapma fikrinde olduğunu dile getirdi.
11.02.2023 Futbol
Balık fiyatları düştü! İlk 3 aya dikkat
Balık fiyatları düştü! İlk 3 aya dikkat Akdeniz'de av yasağının 15 Eylül'de tamamen kalkmasıyla birlikte Mersin'de her çeşit balık tezgahlarda yer almaya başladı. Geçtiğimiz aylarda el yakan balık fiyatları da ciddi oranda düşerken, balıkçılar balık bolluğundan memnun. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Şu anda çıkan balık miktarı iyi. Her zaman ilk 3 ay bolluk olur. O yüzden de bu aylarda fiyatlarımız çok uygun oluyor" dedi.
18.10.2022 Ekonomi
Adnan Polat Florya'nın kilit ismini açıkladı: Onu gerçekten tebrik ediyorum
Adnan Polat Florya'nın kilit ismini açıkladı: Onu gerçekten tebrik ediyorum Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat'ın Dursun Özbek'in davetiyle Florya'ya gelmesi Sarı Kırmızılı camiada memnuniyetle karşılanırken Polat'ın Okan Buruk'un performansına değinmesi ise dikkat çekti. İşte Adnan Polat'ın Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk hakkındaki görüşleri...
27.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın seçim gündeminde yeni gelişme! Adaylığını açıklamak üzere
Galatasaray'ın seçim gündeminde yeni gelişme! Adaylığını açıklamak üzere Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi sonrasında hareketlenen seçim gündemine ilişkin sıcak gelişmeler yaşanıyor. Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun ardından Begüm Özkan'dan sürpriz bir adaylık hamlesi geldi.
7.04.2022 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak'tan Gomis tepkisi: Yeter artık, en çok parayı ben alacağım...
Abdurrahim Albayrak'tan Gomis tepkisi: Yeter artık, en çok parayı ben alacağım... Galatasaray eski İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis ile gelen eleştirilerek cevap vererek, "Galatasaray Kulübü'nü Gomis yönetemez. Şampiyon olduk. Yönetim kurulu odasına geliyor. Bana 'Ben Galatasaray'ı şampiyon ettim. En çok parayı ben alacağım, Feghouli alamaz' diyor. Feghouli 3 milyon 850 bin Euro alıyor, ben 4 milyon istiyorum' diyor" dedi.
26.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli!
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli! Galatasaray'ın efsanevi isimlerinden Cevad Prekazi, Galatasaray'ı rezil eden herkesin hesap vermesi gerektiğini söyledi.
10.03.2022 Galatasaray
Balık fiyatlarına zam geldi! Sardalye, hamsi, barbun, çupra, levrek, mezgit, gümüş, istavrit...
Balık fiyatlarına zam geldi! Sardalye, hamsi, barbun, çupra, levrek, mezgit, gümüş, istavrit... Balık fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Kar yağışı sonrası yüzde 15 ile 20 arası zam geldi, eskiden 100-150 kasa balıkla dönen balıkçılar, şimdi 20-30 kasa ile dönebiliyor. Balık fiyatları hakkında bilgi veren sektör temsilcisi, “Sardalye, hamsi, barbun, çupra, levrek, mezgit, gümüş, istavrit gibi balıklarımız var. Akdeniz'de yeterince balığımız var. Şu an sardalye 20-25, hamsi 25-30, istavrit 20-25, çupra-levrek 50-60, kefal 25-30, gümüş 40-50 lira arasında gidiyor. Fiyatlarımız bir önceki aya göre hava şartlarından dolayı bir yüzde 20'lik artışımız var. Ancak 15-20 gün içinde havalar düzelirse bu fiyatlar geri eski haline dönecektir" dedi.
1.02.2022 Ekonomi
Ümit Davala'dan inanılmaz tepki! 'Biz bunları yemeyiz'
Ümit Davala'dan inanılmaz tepki! 'Biz bunları yemeyiz' Galatasaray'da yıllarca Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Ümit Davala, Domenc Torrent'i takımın başına getiren yönetime ateş püskürdü.
14.01.2022 Galatasaray
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz, son yolculuğuna uğurlandı...
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz, son yolculuğuna uğurlandı... Dün vefat eden Galatasaray'ın 37.Başkanı Mustafa Cengiz son yolculuğuna uğurlandı. Efsane başkan Ulus'taki mezarlığa defnedilecek. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
29.11.2021 Galatasaray
Burak Elmas sinyali vermişti! Galatasaray satın alınca logo...
Burak Elmas sinyali vermişti! Galatasaray satın alınca logo... Galatasaray'ın Niğde Anadolu FK ile pilot takım olarak anlaşması sonrası TFF 2. Lig ekibi, TFF'ye resmi logo değişikliği başvurusunda bulundu.
2.11.2021 Galatasaray
Para ödemesi yapılıyor! Tek tek kontrol ediliyor, 4 bin 675 TL...
Para ödemesi yapılıyor! Tek tek kontrol ediliyor, 4 bin 675 TL... Para ödemesi yapılıyor. Bu yıl 20 Eylül itibariyle 935 alım yapıldı ve toplamda 4 bin 675 lira ödendi. Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, Hatay ve Mersin'de 2021 yılında da balon balığı alımları devam ediyor. Proje kapsamında balıkçılara, kuyruk başına 5 lira ödeme yapılıyor.
22.09.2021 Ekonomi
Galatasaray'da Fatih Terim - Arda Turan krizi! Toplantıyı terk etti ve gitti
Galatasaray'da Fatih Terim - Arda Turan krizi! Toplantıyı terk etti ve gitti Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu arasında yaşanan Fatih Terim - Arda Turan krizi Galatasaray gündemine damga vurdu.
29.05.2021 Galatasaray
Galatasaray'da bir aday daha! Yiğit Şardan sürprizi
Galatasaray'da bir aday daha! Yiğit Şardan sürprizi Adnan Polat döneminde yönetim kurulunda yer alan Yiğit Şardan Galatasaray'ın başkan adaylarından biri oldu.
28.05.2021 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak listesi! Abdurrahim Albayrak aday mı?
Abdurrahim Albayrak listesi! Abdurrahim Albayrak aday mı? Abdurrahim Albayrak aday mı? Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın seçimlere hazırlandığı ve adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Galatasaray'da seçim süreci yaklaştıkça başkan adayları belli olmaya başladı. Sarı Kırmızılı kulüpte Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Işın Çelebi başkanlığa resmen adaylığını koydu. Öte yandan seçime girmeye hazırlanan Abdurrahim Albayrak'ın listesinde maddi gücüyle bilinen en az iki isimin olacağı iddia edildi. Abdurrahim Albayrak listesi hakkındaki detaylar…
20.05.2021 Gündem
'İbrasızlık konusunda bana iade-i itibar yapılması gerekiyor'
'İbrasızlık konusunda bana iade-i itibar yapılması gerekiyor' Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, adaylık konusuna açıklık getirdi ve "İbrasızlık konusunda bana iade-i itibar yapılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.
5.05.2021 Galatasaray
Akdeniz'de havalar iyi gitti, balık fiyatları artmadı
Akdeniz'de havalar iyi gitti, balık fiyatları artmadı Akdeniz'de havaların iyi gitmesinden dolayı ocak ayının sonuna gelinmesine rağmen Mersin'de balık fiyatları artmazken, vatandaşlar da son 10 yılın en düşük fiyatlarından balık tüketiyor.
25.01.2021 Gündem
Adnan Polat'ın dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada flaş karar
Adnan Polat'ın dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada flaş karar Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, petrol şirketi devrine ilişkin olarak kendisinden alınan 3,5 milyon dolar kaporanın geri verilmediği iddiasıyla şikayetçi olduğu iş insanı Sinan İdrizi hakkındaki "Nitelikli dolandırıcılık" davasında karar çıktı. Mahkeme, sanık Sinan İdrizi hakkında beraat kararı verdi.
24.11.2020 Gündem
İbra etmemişlerdi şimdi kapısını çaldılar
İbra etmemişlerdi şimdi kapısını çaldılar Galatasaray'ın ağır topları Adnan Polat'a başkan ol yönünde baskı yapıyor...
15.11.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Ali Dürüst sesleri
Galatasaray'da Ali Dürüst sesleri Galatasaray camiası eski yöneticilerden Ali Dürüst'e başkan olması yönünde baskı yapıyor.
29.10.2020 Galatasaray
Adnan Polat'tan 24 milyonluk vurgunla ilgili açıklama geldi
Adnan Polat'tan 24 milyonluk vurgunla ilgili açıklama geldi Ünlü iş insanı Adnan Polat, Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Polat, "Bugüne kadar sabırla bekledik. Ancak iş hayatım boyunca ilk kez karşılaştığım bu durum karşısında Türk adaletine konuyu intikal ettirmeye karar verdim" dedi.
21.05.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Polat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan polat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.