Gazete Vatan Logo

Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması

Ata Koleji, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla Kemer Country Club’da kutladı. Törende resim yarışması ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılı, Ata Koleji tarafından düzenlenen törenle kutlandı. Öğrenci ve öğretmenlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaştığı tören, İstiklal Marşı’nın ardından gerçekleşen saygı duruşuyla başladı.

Kutlama töreninde öğrenciler zeybek oyunları, oratoryo, koro, vals ve kurdele dansı gibi birçok dalda gösterilerini sergiledi.

Revna Demirören

Törene Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ata Koleji Kurucu Temsilcisi Yelda Demirören Kalyoncu ve emniyet müdürlerimizden Erden Bursalı da katılım göstererek Beşiktaş İlçe Resim Yarışması ve Ata Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrencilere ödül ve madalyalarını teslim etti.

Yelda Demirören Kalyoncu

‘100. Yıl’ sergisi açıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılını, bir heykel ve kamusal alanda sanat projesiyle kutlayan Polat Holding ve BASE, “Birlikte ve Geleceğe” 100. Yıl Sergisi’nin açılışını 26 Ekim’de Piyalepaşa Çarşı’da düzenlenen bir gala ile gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

 

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sergi açılışına, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri de katıldı.

Açılışta konuşma yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, sanat ve sanatçının Cumhuriyet için olan anlamından bahsederken Beyoğlu bölgesinin bağımsızlık mücadelesinin kazanılması konusundaki önemini de anlattı. Sergi, 12 Kasım’a kadar İstanbul’un yeni sanat ve gastronomi rotası Piyalepaşa Çarşı’da sanatseverlerle buluşacak.

Adnan Polat - Haydar Ali Yıldız

 

Eda Polat

 

Kaan Yücel

 

Ahu-Süleyman Orakçıoğlu