Açık Alan

Açık Alan

Son dakika açık alan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açık alan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açık alan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açık Alan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açık alan gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.779 açık alan haberi bulunmuştur. Tüm açık alan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da termometreler 23 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar açık alanlara akın etti
Adana'da termometreler 23 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar açık alanlara akın etti Adana’da Şubat ayının sonunda termometreler 23 dereceyi gösterdi, bahar havasını gören vatandaşlar parklara ve mesire alanlarına akın etti.
26.02.2024 Adana
Sağlık Bakanı Koca risk grubundakilere seslendi: Gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır.
Sağlık Bakanı Koca risk grubundakilere seslendi: Gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son günlerde artış görülen üst solunun yolu enfeksiyonlarına karşı vatandaşı uyardı. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda risk grubundaki kişilere seslenerek "Söz konusu gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır.” dedi.
11.01.2024 Gündem
Yeni salgın paniği! Acile başvurular yüzde 50 arttı
Yeni salgın paniği! Acile başvurular yüzde 50 arttı İzmir'de gribal enfeksiyon bulgularıyla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne başvurularda yüzde 50'den fazla artış olduğunu söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Güneş Şenol, bu başvuruların daha da artmasını beklediklerini açıkladı. Solunum yolu enfeksiyonlarına yol açan hastalıklardaki artışın normal olduğunu ifade eden Prof. Dr. Şenol, "Hastaların kapalı alanda vakit geçirmesi bulaş riskini arttırıyor. Hasta kişilerin ve çocukların mümkün olduğu kadar kapalı alanlarda bulunmaması, işe ya da okula gitmemesi, sağlıklı insanlardan uzak durmaya çalışması toplumsal sorumluluğun bir gereğidir" dedi.
10.01.2024 Gündem
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında sanatseverlerle aralıksız buluşmaya devam ediyor.
5.11.2023 Kültür Sanat
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçen yıl yapımına başlanan Fener Adası’nın açılışı gerçekleşti. 6 bin 1 kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin 30’uncu büyük şehri olan kentin yüzölçümü, hayata geçirilen ada ile birlikte 4 bin metrekare daha büyüdü.
11.09.2023 Gündem
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı Ballar artık piyasada üretimi yaygınlaşan sahtecilik olaylarından dolayı çoğu tüketiciye güven vermiyor. Katkı maddeleri ile üretilen bal, hem sağlığı tehdit ediyor, hem de paranın çöpe gitmesine neden oluyor. TÜKONFED Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Komite Başkanı Nurten Sırma, fırsatçıların yeni yöntemini anlatarak, sahte balın nasıl anlaşılabileceğine ilişkin bilgilendirici açıklamalarda bulundu.
2.08.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "11 ilimizde şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırırken sadece konutlar yapmıyor; ticari merkezler, istihdam yaratacak, şehrin ekonomisini canlandıracak sanayi siteleri de kuruyoruz" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı Siirt genelinde her türlü açık alan toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, oturma eylemi ve miting gibi etkinlikler 15 gün yasaklandı.
14.03.2023 Gündem
3 ilde MLKP operasyonu: 11 gözaltı
3 ilde MLKP operasyonu: 11 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde MLKP silahlı terör örgütünün gençlik yapılanmasına operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 şüpheliden 11'i yakalanarak gözaltına alındı. 
13.03.2023 Gündem
Kolon kesmeye karşı 'asansör modeli' kontrol önerisi
Kolon kesmeye karşı 'asansör modeli' kontrol önerisi Adana'da zemin ya da bodrum katı iş yeri olan bazı binalarda kolonların kesildiği iddialarına ilişkin 2 yıl önce "İhbar hattı kurulsun" önerisinde bulunan, Seyhan Belediyesi Meclisi Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş, bu kez 'asansör modeli' kontrol önerdi. Vursavuş, "Önergede, kolonların yılda 1 kere aynı asansör bakımı gibi düzenli olarak kontrol edilmesini gündeme getirdim" dedi.
7.03.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
Türkiye başardı! Dünyada bir ilk, resmen faaliyete geçti
Türkiye başardı! Dünyada bir ilk, resmen faaliyete geçti Türkiye için sevindiren gelişme. Resmen faaliyete geçti. Dünyada bir ilk olacak. ASELSAN, hava ve füze savunma projelerinin geliştirme ve seri üretim dönemlerindeki faaliyetlerinin etkin şekilde yapılabilmesine imkan sağlayacak Hava Savunma Test ve Entegrasyon Merkezi'ni (HSTEM) Ankara'da faaliyete açtı. Burada kurulan ROBOSİM Açık Alan Test Altyapısı'nda, hava savunma sistemlerinin zorlayıcı senaryolar altında testleri gerçekleştirilecek.
2.12.2022 Ekonomi
Cafe ve restoranların açık alanlarını kışa hazırlayan teknolojiler
Cafe ve restoranların açık alanlarını kışa hazırlayan teknolojiler Cafe ve restoranların açık alanlarını; bazen sevdiklerimizle bir araya gelmek, bazen manzarayı izlerken huzur bulup, dinlenmek, bazen de çalışma alanı olarak değerlendirmek isteriz. Peki havaların soğumaya başladığı şu günlerde cafe ve restoranların açık alanlarında gerekli konfor şartlarını yakalamak mümkün mü?
23.09.2022 Advertorial
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg’un Gemlik’te inşa edilen fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi. ABS Yapı, üstlendiği proje kapsamında yaptığı yazılı açıklamada, “Tesis genelinde doğal zeminin, geri dönüşümlü plastikten imal edilen ABS Dolgu Kör Kalıpları kullanılarak inşa edilen betonarme yükseltilmiş döşeme sayesinde en ekonomik ve hızlı şekilde yükseltilmesi sağlandı” ifadelerine yer verdi.
23.09.2022 Otomobil
Bakan Soylu: Cemevi saldırısında örgüt bağlantısı var
Bakan Soylu: Cemevi saldırısında örgüt bağlantısı var Ankara'nın Çankaya ve Mamak ilçelerindeki 3 cemevine yönelik saldırı ile ilgili gözaltında bulunan 3 kişinin bağlantıları araştırılıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cemevlerine saldıranların örgüt bağlantısı var. Yakında açıklayacağız" dedi
2.08.2022 Gündem
Otopark ücretlerine yüzde 33 zam! 1 Temmuz'da başlıyor
Otopark ücretlerine yüzde 33 zam! 1 Temmuz'da başlıyor İzmir’de otopark ücretlerine zam geliyor. Zamli fiyatlar 1 Temmuz itibarı ile uygulanmaya başlayacak. Zam sonrası 20 TL olan açık alan otopark ücretleri 25 TL olacak.
16.06.2022 Ekonomi
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Neredeyse tamamlandı
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Neredeyse tamamlandı TOGG'un, inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasında çalışmalar hızlandı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 99’unun, gövde tesisinin yüzde 97’sinin, montaj tesisinin ise yüzde 95’inin tamamlandığı bilgisi verildi.
18.05.2022 Ekonomi
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler Mersin'de 1 Mayıs İşçi Bayramı için bombalı eylem hazırlığı içerisinde olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi.
6.05.2022 Gündem
Togg’da provalar başladı!
Togg’da provalar başladı! Togg’un Gemlik Tesisi’nin inşasında hızla sona yaklaşılırken, gövde bölümüne yerleştirilen 160 robot, parçasız provalara başladı.
23.03.2022 Otomobil
Yerli otomobil TOGG fabrikasından ilk görüntüler! Robotlar mesaiye başladı
Yerli otomobil TOGG fabrikasından ilk görüntüler! Robotlar mesaiye başladı Yerli otomobil TOGG sosyal medya hesabından heyecanlandıran videolu bir paylaşım geldi. TOGG`dan yapılan açıklamada, "Gemlik Tesisimizde çalışmalar planlarımız doğrultusunda devam ediyor. Gövde bölümüne yerleştirilen 160 robot, parçasız provalara başladı" denildi.
23.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Depremle ilgili son dakika uyarısı! AFAD korkutan verileri açıkladı! Büyük deprem...
Depremle ilgili son dakika uyarısı! AFAD korkutan verileri açıkladı! Büyük deprem... Depremle ilgili son dakika gelişmesi! Açıklamalar art arda geldi, büyük Marmara depremi ile ilgili flaş uyarı. 2021’de 23 bin 753 deprem meydana geldi, 2022’de de sarsıntılar devam ediyor. Özellikle Marmara’da geçen ay önce Yalova sonra da Tekirdağ'da deprem oldu. Her iki depremin büyüklüğü orta şiddette olsa da konumları itibariyle akla hemen beklenen büyük Marmara depremini getirdi. Peki İstanbul'u da etkileyecek büyük deprem için süre kısaldı mı? Daha önce Tekirdağ’da 7.4 büyüklüğünde bir deprem olduğunu hatırlatan uzmanlar korkutan verileri açıkladı. İşte büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika uyarıları...
19.03.2022 Gündem
Yeni salgın açıklaması! Türkiye'yi vurabilir! Deltamicron...
Yeni salgın açıklaması! Türkiye'yi vurabilir! Deltamicron... Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, Asya Pasifik'te yeniden bir tırmanış yaşandığına dikkati çekerek "Bu Omicron'un Delta ile kombinasyonu gibi bir kavram söz konusu. Avrupa Birliği'nin bazı ülkelerinde özellikle Fransa'dan bu konuyla ilgili bildirimler geldi. 'Deltamicron' ya da Delta ile Omicron'un karmaşık varyantı adıyla yeni bir varyant söz konusu olabilir" dedi.
13.03.2022 Yaşam
Kötü haber geldi! Vaka sayıları patladı! Kafe, restoran...
Kötü haber geldi! Vaka sayıları patladı! Kafe, restoran... Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın, "90 bin bandında günlük yeni vaka ilan ediyorsanız, hastalık halen ülkeyi tehdit ediyor demektir. Şu anda ölüm sayılarında da artma olduğuna göre Türkiye hala Covid-19 vakaları ile ilgili tehdit altında. Günlük yaklaşık 200 kişinin ölümü hiç azımsanacak bir rakam değil. O yüzden de tehdit çok büyük" dedi.
1.02.2022 Yaşam
Milli parklarda ziyaretçi sayısı 52 milyona yaklaştı
Milli parklarda ziyaretçi sayısı 52 milyona yaklaştı Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü bünyesindeki milli parkları, 2021'de 51 milyon 756 bin 443 kişi ziyaret etti.
22.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açık Alan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açık alan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.