Açığa Alma

Açığa Alma

Son dakika açığa alma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açığa alma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açığa alma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açığa Alma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açığa alma gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 açığa alma haberi bulunmuştur. Tüm açığa alma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pegasus’tan deprem bölgesine ek sefer planlaması
Pegasus’tan deprem bölgesine ek sefer planlaması Pegasus Hava Yolları, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 şiddetindeki deprem  sonrasında, yardım ekipleri ve bölgeye gitmek isteyenler için ek sefer planladığını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
Pegasus’tan cezasız bilet değişikliği hakkı
Pegasus’tan cezasız bilet değişikliği hakkı Pegasus Hava Yolları, 31 Aralık 2021 tarihine kadar satın alınan tüm yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinde, misafirlerine cezasız değişiklik hakkı tanıdığını duyurdu
1.12.2021 Ekonomi
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek Orman yangınları ile mücadele devam ederken şirketler de yardım kampanyaları ile mücadeleye destek olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edileceğini açıklarken, TOBB maddi yardımda bulunulacağını, TİM ve TESK de ağaçlandırma kampanyaları başlatılacağını ifade etti.
31.07.2021 Ekonomi
Dev şirketler yangın bölgeleri için harekete geçti
Dev şirketler yangın bölgeleri için harekete geçti Orman yangınları ile mücadele devam ederken şirketler de yardım kampanyaları ile mücadeleye destek olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edileceğini açıklarken, TOBB maddi yardımda bulunulacağını, TİM ve TESK de ağaçlandırma kampanyaları başlatılacağını ifade etti.
30.07.2021 Ekonomi
SunExpress yangın bölgesine giden ekipleri ve malzemelerini ücretsiz taşıyacak
SunExpress yangın bölgesine giden ekipleri ve malzemelerini ücretsiz taşıyacak SunExpress, Türkiye'nin birçok farklı noktasında meydana gelen orman yangınları nedeniyle bu bölgelere gidecek olan AFAD, AKUT ve itfaiye uzman ekip ve personelini ücretsiz taşıma kararı aldı.
30.07.2021 Ekonomi
Pegasus Havayolları'ndan 65 yaş ve üzeri yolcularla ilgili açıklama
Pegasus Havayolları'ndan 65 yaş ve üzeri yolcularla ilgili açıklama Koronavirüs önlemleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma kısıtlaması kararının ardından Pegasus Havayolları, seyahatlerini gerçekleştiremeyecek bu yolcular için ücretsiz açığa alma, cezasız değişiklik ve bilet iadesi yapılacağını açıkladı.
13.11.2020 Ekonomi
Bakan Soylu'dan Musa Orhan'la ilgili flaş açıklama: Cenaze bizim cenazemizdir
Bakan Soylu'dan Musa Orhan'la ilgili flaş açıklama: Cenaze bizim cenazemizdir Batman’da bir genç kıza tecavüzle suçlanıp serbest bırakılan Musa Orhan, kamuoyundan tepki yağınca tutuklandı. Orhan’ın, hayatını kaybeden genç kızı, ‘Eğer birine söylersen seni öldürürüm’ diye tehdit ettiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a konuştu.
20.08.2020 Gündem
İstanbul seyahat yasağı ne zaman bitiyor (kalkacak)? İstanbul’dan çıkış yasağı ne zaman bitecek?
İstanbul seyahat yasağı ne zaman bitiyor (kalkacak)? İstanbul’dan çıkış yasağı ne zaman bitecek? İstanbul seyahat yasağı ne zaman bitiyor? İstanbul’dan çıkış yasağı ne zaman bitecek? Soruları merak ediliyor. Normalleşme sürecine yönelik atılan adımların sonrası seyahat yasağının da durumu sorgulanmaya başlandı. Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu İstanbul ise seyahat kısıtlaması konusunda en yoğun araştırılan şehir oldu. İşte İstanbul giriş çıkış yasağı hakkında merak edilenler…
11.05.2020 Gündem
7 ilde giriş çıkış yasağı kalktı! Şehirler arası uçak, otobüs seferleri ne zaman başlayacak? Normalleşme süresi…
7 ilde giriş çıkış yasağı kalktı! Şehirler arası uçak, otobüs seferleri ne zaman başlayacak? Normalleşme süresi… Şehirler arası uçak, otobüs seferleri ne zaman başlayacak? Sorusu 7 ilde seyahat yasağının kaldırılmasının ardından araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, toplam 7 ilde yasak kaldırıldığını ve bu illerde vatandaşların seyahat iznine bağlı olmadan seyahat edebileceğini açıkladı. İşte normalleşme süreci kapsamında otobüs seferleri ve uçak seferleri hakkında merak edilenler…
5.05.2020 Gündem
2020 infaz düzenlemesi son durum ne? Gözler Meclis’te! Af yasası (Ceza İnfaz Kanunu) çıktı mı? Ceza İndirimi kimleri kapsıyor, ne zaman çıkacak?
2020 infaz düzenlemesi son durum ne? Gözler Meclis’te! Af yasası (Ceza İnfaz Kanunu) çıktı mı? Ceza İndirimi kimleri kapsıyor, ne zaman çıkacak? AK Parti ve MHP tarafından hazırlanan infaz düzenlemesi kanun teklifi Adalet Komisyonu'nda kabul edildi. TBMM Genel Kurulu bugün toplanarak infaz düzenlemesini içeren Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlayacak. Af yasası maddelerinde değişiklik, yapıldı. Kasten adam öldürme, uyuşturucu, terör, kadına karşı suçlar dışındaki suçlar 1/2 ceza sistemi üzerinden düzenlendi. Düzenleme kapsamında açık cezaevinden konutta cezaya geçecekler olanlarla birlikte bu sayı bini bulacak. 2020 infaz düzenlemesi son durum ne? Af yasası (Ceza İnfaz Kanunu) çıktı mı? Ceza İndirimi kimleri kapsıyor, ne zaman çıkacak?
7.04.2020 Gündem
THY'den iptal seferlerin bilet iadeleri hakkında açıklama
THY'den iptal seferlerin bilet iadeleri hakkında açıklama THY Genel Müdürü Ekşi, Kovid-19 salgını nedeniyle iptal edilen seferlere ait bilet ücretlerinin uçuş yasakları kalktıktan 2 ay sonra ödenebileceğini bildirdi.
2.04.2020 Ekonomi
İnfaz yasası Meclis'e verildi
İnfaz yasası Meclis'e verildi AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.
31.03.2020 Siyaset
THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı'ndan bilet iadeleri ile ilgili önemli açıklama
THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı'ndan bilet iadeleri ile ilgili önemli açıklama THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 21 Mart tarihinden önce yurt dışı, 20 Mart tarihinden önce yurt içi bileti alan vatandaşların bilet değişikliği ya da açığa alma durumunda herhangi bir ek ücret ödemeyeceklerini duyurdu.
22.03.2020 Gündem
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan iptal edilen seferler ve bilet iadesi açıklaması!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan iptal edilen seferler ve bilet iadesi açıklaması! THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, havacılıkta ölümcül virüs önlemlerine ilişkin İstanbul Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu. "Ocak başında Wuhan merkezli bu virüste Bahreyn, Çin, İran gibi ülkelerden iptal yaptık. Pekin hariç Çin için tamamen iptal edildi. Pekin için de mart itibariyle karar vereceğiz. Pekin'e uçuş yapmıyoruz." diyen Aycı, "Bilet iade ve açığa alma sürecini kolaylaştırdık. Mayıs ayına kadar olan biletleri bedelini ödemek, açığa almak gibi konularda her yerden bu hizmetleri şu anda gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Gündem
HSK Başkanvekili Yılmaz: 400 hakim savcı ile ilgili devam eden soruşturma var
HSK Başkanvekili Yılmaz: 400 hakim savcı ile ilgili devam eden soruşturma var HSK Başkanvekili Yılmaz, "Şu anda 400 hakim savcı ile ilgili devam eden soruşturma var. Adalet müfettişlerimizce bütün belge ve bilgiler toplanıyor." dedi.
24.01.2020 Gündem
Skandal ortaya çıktı! ‘Ben batarsam siz de batarsınız’ diyerek..
Skandal ortaya çıktı! ‘Ben batarsam siz de batarsınız’ diyerek.. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevli profesör çift hakkında, asistanlara, ameliyat başına ödenen ek ücretleri ellerinden aldıkları gerekçesiyle 6’şar yıl hapis istemi ile dava açıldı. Dava dosyasına, hangi asistanın o ay için ne kadar para ödemesi gerektiğine ilişkin isim listeleri de girdi. Suçlanan profesör ise, asistandan gelen paralar için ‘borç vermiştim onları ödedi’ savunması yaptı. Suçlanan isimlerden biri için uzaklaştırma kararı verildiği diğeri ise açığı alındı.
4.10.2019 Yaşam
O öğretmen açığa alındı! "Ben Hazreti İsa'yım" deyip...
O öğretmen açığa alındı! "Ben Hazreti İsa'yım" deyip... Antalya Serik'teki bir ortaokulda görev yapan İngilizce öğretmeni, müfettişler tarafından soruşturuluyor.
22.04.2019 Gündem
"Türkiye ikinci sıçramasını yapmak üzere bir seçime gidiyor"
"Türkiye ikinci sıçramasını yapmak üzere bir seçime gidiyor" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Döviz operasyonunun bir tek hedefi vardır, 31 Mart seçimleridir. Başka hiçbir hedefi yoktur." dedi. AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda seçmenle bir araya gelen Soylu, burada yaptığı konuşmada, pazar günü bir karar verileceğini, bu kararın sadece bugüne değil, aynı zamanda Türkiye'nin geleceğine ait bir karar olduğunu dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset
Bakan Gül: En fazla Kürt oyunu alan AK Parti'dir
Bakan Gül: En fazla Kürt oyunu alan AK Parti'dir Adalet Bakanı Gül, konuk olduğu Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Gül, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin "Kararsız vatandaşlarımız artık 'Maceraya girecek halimiz yok, tecrübe ve istikrarın yanındayız' diye güçlü desteğini ifade ediyor." dedi.
25.03.2019 Gündem
4. Hava Alay Komutanlığı taşınıyor!
4. Hava Alay Komutanlığı taşınıyor! 4. Hava Alay Komutanlığı'nın taşınması için çalışma başlatıldı.
12.02.2019 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yeni dönem başladı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yeni dönem başladı Terörle mücadelede yeni düzenlemeler içeren "Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun ile valiler, kamu düzeni veya güvenliğinin olağan hayatı durduracak veya kesintiye uğratacak şekilde bozulduğu ya da bozulacağına ilişkin ciddi belirtilerin bulunduğu hallerde, 15 günü geçmemek üzere belirli yerlere girişi ve çıkışı kamu düzenini, kamu güvenliğini bozabileceği şüphesi bulunan kişiler için sınırlayabilecek.
31.07.2018 Gündem
OHAL sonrası için yeni düzenleme! Kabul edildi...
OHAL sonrası için yeni düzenleme! Kabul edildi... OHAL sonrası 'terörle mücadeleye ilişkin düzenlemeyi' de içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.
25.07.2018 Gündem
Teklifin ikinci bölümünde yer alan 14 madde daha kabul edildi
Teklifin ikinci bölümünde yer alan 14 madde daha kabul edildi Valiler, kamu düzeni veya güvenliğinin olağan hayatı durduracak veya kesintiye uğratacak şekilde bozulduğu ya da bozulacağına ilişkin ciddi belirtilerin bulunduğu hallerde, 15 günü geçmemek üzere ildeki belirli yerlere girişi ve çıkışı kamu düzeni ya da kamu güvenliğini bozabileceği şüphesi bulunan kişiler için sınırlayabilecek.
24.07.2018 Gündem
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu OHAL sonrası için yeni düzenleme ile ilgili teklif Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Düzenlemenin, geçici maddeyle birlikte toplam 27 maddeden oluştuğu öğrenildi.
16.07.2018 Siyaset
HSK 17 hakim ve savcıyı açığa aldı
HSK 17 hakim ve savcıyı açığa aldı HSK 2. Dairesi, FETÖ soruşturmaları kapsamında 17 hakim ve savcının açığa alınmasına karar verdi.
16.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açığa Alma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açığa alma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.