Acı İtiraf

Acı İtiraf

Son dakika acı itiraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acı itiraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acı itiraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acı İtiraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acı itiraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 acı itiraf haberi bulunmuştur. Tüm acı itiraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler için acı itiraf! İlk maçına çıkması bekleniyordu
Arda Güler için acı itiraf! İlk maçına çıkması bekleniyordu Fenerbahçe altyapısından adını dünyaya duyuran Arda Güler, sarı-lacivertli formayla birlikte kısa sürede oldukça etkileyici bir performans sergiledi. Kısa sürede gösterdiği performansı sayesinde Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu, İspanyol kariyerinde büyük şanssızlık yaşadı. Üst üste yaşadığı 3 sakatlık nedeniyle formasından bir hayli uzak kalan Arda Güler için müjdeli haberi duyurdu. Öte yandan Arda Güler ile ilgili yeni bir acı gelişme ortaya çıktı.
12.12.2023 Şampiy10
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası   Michael ve Kristina Barnett çifti evlat özlemlerini gidermek ve aile olmak için 6 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindiler. Ancak 'küçük kızın' olağan dışı hareketleri gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Sosyopat bir cüce olduğu anlaşılan Natalia hakkındaki yeni iddia kan donduran cinsten.
15.06.2023 Dünya
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı...
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı... ABD'nin Colorado eyaletinde 15 Ağustos 1936 yılında meydana gelen olay ülkede gündem olmuştu. 15 yaşındaki Dorothy Drain'in ölü bulunması şehri ayağa kaldırmıştı. Yerel yetkililer suçluyu bulmak için çabalarken bölgede gezinen Joe Arridy gözaltına alındı. Hızla mahkemeye çıkarılan ve idam cezası alınan Arridy hakkındaki bir gerçek görmezden gelindi. İdamını bekleyen 'en mutlu mahkum' olarak kayıtlara geçen Arridy'nin aklanması yıllar aldı.
15.06.2023 Dünya
Hırsızlık için 5 katlı binanın çatısına çıktı, metrelerce yüksekten aşağı düştü
Hırsızlık için 5 katlı binanın çatısına çıktı, metrelerce yüksekten aşağı düştü İstanbul'da hırsızlık için 5 katlı bir binanın çatısına çıktığı iddia edilen bir şahıs, ayağının kaymasıyla aşağı düştü. Vücudundaki birçok kemiğin kırıldığı öğrenilen adam, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırırken, yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
15.06.2023 Yaşam
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Başmüzakereciden acı itiraf, İsveç'e soğuk duş NATO için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç, Türkiye'nin onayını alabilmek girişimlerini sıkılaştırdı. Ankara'daki kritik toplantı sonrası İsveçli Başmüzakereci Oscar Stenström'ün açıklamaları Stockholm'de soğuk duş etkisi yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri ise dünyada birinci manşet oldu.
15.06.2023 Dünya
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf Rusya televizyonunda Ukrayna'nın işgalini protesto eden Marina Ovsyannikova sessizliğini bozdu. Rusya'ya geri dönme kararı alan gazeteci, her an tutuklanabileceğini duyurdu. Gazetecinin bu hamlesi, 'Rus ruleti' oynuyor' şeklinde yorumlandı.
5.08.2022 Dünya
Biden'ın iddiaları Ukrayna'yı karıştırdı! Dünya konuşuyor! Zelenski'den anında yanıt...
Biden'ın iddiaları Ukrayna'yı karıştırdı! Dünya konuşuyor! Zelenski'den anında yanıt... ABD Başkanı Joe Biden'ın Ukrayna'yla ilgili açıklaması büyük ses getirdi. Biden'ın iddialarına Zelenski cephesinden ilk yanıt geldi.
12.06.2022 Dünya
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve...
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna tarafı cephedeki son durumu anlatan korkutucu bir açıklama yaptı. Ukrayna’nın yüksek rütbeli bir askeri yetkilisinin İngiliz basınına verdiği özel demece göre ülke savaşta çok kritik bir dönüm noktasında…
11.06.2022 Dünya
Donbas için bir açıklama daha! 'Durum son derece zor'
Donbas için bir açıklama daha! 'Durum son derece zor' Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken hem Moskova hem de Kiev'den Donbas bölgesindeki son duruma yönelik peş peşe açıklamalar geldi. Rusya Savunma Bakanlığı Savunma Yönetimi Ulusal Merkezi Başkanı Tümgeneral Mihail Mizintsev, Rus ordusunun geçtiğimiz gün Donetsk ve Lugansk bölgelerinde mahsur kalan, 2 bin 282'si çocuk olmak üzere 18 bin 873 Ukraynalıyı tahliye ederek güvenli bölgelere yerleştirdiğini duyurdu. Ukrayna lideri Zelenski ise 'Donbas'taki durum son derece zor' dedi ve savaşın son derece kanlı olacağının altını çizdi.
22.05.2022 Dünya
Bucha'da adım adım infaza! Katliamın görüntüleri dünyayı sarstı...
Bucha'da adım adım infaza! Katliamın görüntüleri dünyayı sarstı... Rus ordusunun Bucha kentindeki sivil katliamı dünyayı şok etmişti. New York Times, Rus işgalcilerin Ukraynalı sivilleri ölüme doğru sürüklerken çekilmiş video kaydını yayınladı. Son kez hayattayken kayda alınan sekiz erkek, işgalcilerin karargah olarak kullandıkları binanın arka bahçesinde kurşuna dizildi.
20.05.2022 Dünya
Finlandiya ve İsveç'in hamlesinden sonra Rusya'dan NATO'ya misilleme geldi! Savunma Bakanı Sergei Şoygu dünyaya duyurdu...
Finlandiya ve İsveç'in hamlesinden sonra Rusya'dan NATO'ya misilleme geldi! Savunma Bakanı Sergei Şoygu dünyaya duyurdu... İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya katılma kararı Rusya'yı çıldırttı. Rusya Savunma Bakanı Sergei Şoygu Luhansk bölgesinde tam kontrol sağlanmasının yakın olduğunu ve Mariupol'deki Azovstal çelik fabrikasından bin 908 Ukrayna askerinin teslim olduğunu duyurdu. NATO'nun genişleme hamlesine cevap vereceklerini belirten Bakan Şoygu, Rusya'da yeni askeri üsler kurulacağını açıkladı.
20.05.2022 Dünya
Rusya Ukrayna'da son kozunu oynadı! Zelenski'den acı itiraf geldi: Orası Cehennem!
Rusya Ukrayna'da son kozunu oynadı! Zelenski'den acı itiraf geldi: Orası Cehennem! Rus ordusunun Ukrayna'da beklenen başarıyı elde edememesi ve peş peşe yaşanan gelişmeler Putin'i çıldırttı. Karadeniz Filosu'nun başındaki Koramiral Osipov ile seçkin 1'inci Muhafız Tank Ordusu'nu komuta eden Korgeneral Kisel'in görevden alındığı bildiriliyor. Rusya lideri Putin, 5 milyon dolarlık süper tankının Ukrayna'da imha edilmesinin ardından bu kez Terminatör'ü cephe hattına sürdü.
20.05.2022 Dünya
Ozan Tufan'dan acı itiraf ve Çağlar Söyüncü'den dikkat çeken paylaşım
Ozan Tufan'dan acı itiraf ve Çağlar Söyüncü'den dikkat çeken paylaşım Hollanda mağlubiyetinden sonra maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Ozan Tufan "EURO2020'nin etkisi altındayız" derken Çağlar Söyüncü özür mesajı yayınladı.
7.09.2021 Futbol
Şok iddia gerçek çıktı: Karantina yasaklarına uymayanları vuruyorlar
Şok iddia gerçek çıktı: Karantina yasaklarına uymayanları vuruyorlar Günler önce ortaya atılan şok iddia gerçek çıktı ve acı itiraf geldi...
6.05.2020 Corona Virüsü
Emmanuel Eboue'den acı itiraf!
Emmanuel Eboue'den acı itiraf! Galatasaray'ın eski yıldızlarından Emmanuel Eboue, RMC Sport'a bir röportaj verdi. Fildişi Sahilli eski futbolcu halen daha psikolojik sıkıntılar yaşadığını anlattı.
12.06.2019 Futbol
‘Seni nereye gömdüler Cemal?’
‘Seni nereye gömdüler Cemal?’ Suudi Arabistan, tam 17 gün sonra acı gerçeği kabul etti ve gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüğünü itiraf etti. Bu itirafın ardından en can alıcı ve herkesin merak ettiği soruyu, nişanlısı Hatice Cengiz attığı bir tweet’le sordu
20.10.2018 Gündem
Giuliano'dan acı itiraf: Kontrolü yitirdik!
Giuliano'dan acı itiraf: Kontrolü yitirdik! Brezilyalı futbolcu, kalan maçları kazanıp, önlerindeki 3 rakibi bekleyeceklerini söyledi. İç sahada çok kayıp yaşadıklarını aktaran Giuliano, “Durum bizim kontrolümüzde değil. Kontrolü yitirdik. Ama şunu biliyoruz Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş birbirleriyle oynayacaklar” dedi.
10.04.2018 Fenerbahçe
Cinayeti gözyaşları içinde itiraf etti!
Cinayeti gözyaşları içinde itiraf etti! Fox TV'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler isimli programda acı itiraf geldi. 16 yaşındaki Hatice'nin ölüm nedeni araştırılırken ipuçları birleşerek ölümün nedeni bulundu. Canlı yayında her şeyi itiraf eden Fadime, kızı Hatice'yi Soner'in öldürdüğünü itiraf etti.
31.05.2017 Sinema-Dizi
8 aydır arkasından ağlıyordu meğer anne 'öldür' demiş
8 aydır arkasından ağlıyordu meğer anne 'öldür' demiş Fox TV'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler isimli programda acı itiraf geldi. 16 yaşındaki Hatice'nin ölüm nedeni araştırılırken ipuçları birleşerek ölümün nedeni bulundu. Canlı yayında her şeyi itiraf eden Fadime, kızı Hatice'yi Soner'in öldürdüğünü itiraf etti.
31.05.2017 Yaşam
Sow'dan acı itiraf! "Eskiden Kadıköy'de..."
Sow'dan acı itiraf! "Eskiden Kadıköy'de..." Fenerbahçe'nin 1-1 biten Trabzonspor maçında tek golünü atan Moussa Sow, "Geçen senelerde Kadıköy'e gelen rakipler korkardı. Eskiden baskı vardı" dedi
27.05.2017 Fenerbahçe
Luis Nani'den acı itiraf!
Luis Nani'den acı itiraf! Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Valencia'nın yolunu tutan Luis Nani, gerçek hedeflerinin ligde kalmak olması gerektiğini itiraf etti.
20.02.2017 İspanya
Cenk Torun'dan acı itiraf!
Cenk Torun'dan acı itiraf! Cenk Torun'un babası 2003'te, şu anki adıyla '15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden atlayıp intihar etmişti. Torun o günlerle ilgili duygsal bir itirafta bulundu.
8.01.2017 Magazin
En acı itiraf
En acı itiraf İzlenme rekorları kıran ‘Westworld’ dizisinde birçok kez cinsel saldırıya maruz kalan ABD’li aktris Evan Rachel Wood, gerçek hayatta da 2 kez tecavüze uğradığını açıkladı
30.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Acı İtiraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acı itiraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.