Abi

Abi

Son dakika abi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.509 abi haberi bulunmuştur. Tüm abi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı Aksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istese de 6 bin 439 TL ceza kesilip ehliyetine 6 ay el konuldu.
21.04.2024 Gündem
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi
Tolunay Kafkas'tan yabancı VAR talebi Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Süper Lig
Abiye, amcaya, dayıya Ramazan bayramı tebrik mesajları 2024!
Abiye, amcaya, dayıya Ramazan bayramı tebrik mesajları 2024! Abiye, amcaya bayram mesajları! Ramazan bayramında abi ve amcaya hem sevgimizi göstermek hem ona kalbimizde unutmadığımızı göstermek adına duygusal içeriklei bayram mesajı yollamak oldukça önemlidir. Baba yarısı olarak bilinen ve zor günlerde en çok yanımızda olan amcaya, abiye en duygusal Ramazan bayramı tebrik mesajlarını hazırladık.
10.04.2024 Yaşam
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış!
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
8.04.2024 Magazin
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Magazin
Adana'da bayram sevinci! binlerce çocuğa bayramlık kıyafet dağıtıldı
Adana'da bayram sevinci! binlerce çocuğa bayramlık kıyafet dağıtıldı Adana’da dezavantajlı bölgede yaşayan binlerce çocuğa Ramazan Bayramı öncesi bayramlık kıyafet dağıtıldı. Çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
5.04.2024 Adana
Dzeko'nun attığı golün gizli kahramanı ortaya çıktı: İrfan Abi bana koşuyordu
Dzeko'nun attığı golün gizli kahramanı ortaya çıktı: İrfan Abi bana koşuyordu Adana Demirspor maçında Fenerbahçe’nin 2’nci golü öncesinde İrfan Can Kahveci'ye topu hızlıca veren Fenerbahçe U14 Takımı oyuncusu Mustafa Okkalı, Edin Dzeko’nun golünde yaşananları anlattı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Her gün onlarca aileye yardım kolisi dağıtıyorlar! Her gün 100 kişiye ulaşılıyor
Her gün onlarca aileye yardım kolisi dağıtıyorlar! Her gün 100 kişiye ulaşılıyor Adanalı hayırsever Ogün Sever Okur’un kurduğu Ogün Abi Derneği, Ramazan ayında her gün en az 100 ihtiyaç sahibi aileye yardım kolisi dağıtıyor.
26.03.2024 Adana
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik  İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar İle Sahur Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum “Yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Başka evlatlarımızı, yavrularımızı toprağa vermek istemiyoruz. İstanbul’a hizmet etmek için yola çıktığımız ilk günden itibaren şunu söyledik; 'İstanbul’u depreme hazırlıklı hale getirmek zorundayız'” dedi.
24.03.2024 Gündem
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı!
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de 30’uncu hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtlarını açıkladı.
19.03.2024 Fenerbahçe
Ogün Abi Derneği’nden Filistin’e yardım! "Onlara yardım etmek bizlerin görevi"
Ogün Abi Derneği’nden Filistin’e yardım! "Onlara yardım etmek bizlerin görevi" Adana’da faaliyet gösteren Ogün Abi Derneği, İsrail saldırısı altındaki Gazze’ye yemek ve temel ihtiyaç yardımında bulundu.
12.03.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı. KANAL D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
4.03.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz Demet Özdemir 32. yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Anna Vissi’nin sahne aldığı partiye Mahsun Kırmızıgül de katıldı.
23.02.2024 Magazin
Bakan Özhaseki’den Adana'daki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlara büyük müjde
Bakan Özhaseki’den Adana'daki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlara büyük müjde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yüreğir ilçesindeki kentsel dönüşüm projesini inceleyip vatandaşlara, “Burada 950 civarında yer yıkıldı ve bu sayıya yakın bir iş yeri ve konut yapılıyor. 2 sene gibi bir süre verilmiş. 1 sene kalmış. Bu süreyi de bugün müteahhit ile görüşüp geriye çekip bu senenin sonuna kadar teslim etmeye çalışacağız” diyerek müjde verdi.
21.02.2024 Adana
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Ryan Kent ile Tadic birbirine girince ipler koptu! Fenerbahçe'de 'abi'ler harekete geçti
Ryan Kent ile Tadic birbirine girince ipler koptu! Fenerbahçe'de 'abi'ler harekete geçti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Süper Lig'de liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmasının ardından sarı-lacivertlilerde takımın kaptanları Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş kolları sıvadı. Öte yandan Ryan Kent'in takımdaki uyum sorunu hakkında ortaya çıkan Dusan Tadic gerçeği gündeme oturdu. İşte detaylar...
14.02.2024 Fenerbahçe
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’ Selen Görgüzel bir mekanda aldığı sahnede üç evlilik yaptığını söyleyerek "İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" sözleriyle dikkat çekti.
12.02.2024 Magazin
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Gülben Ergen ölen abisi hakkında konuştu! 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim, bizim bir cinayetimiz var'
Gülben Ergen ölen abisi hakkında konuştu! 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim, bizim bir cinayetimiz var' Atlas, Güney ve Ares adında üç çocuğu olan Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda çocukluk dönemine dair açıklamalarda bulunurken, 23 yaşındaki hayatını kaybeden abisini anlatmıştı. Gülben Ergen, YouTube'da yayınlanan 'Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Ünlü şarkıcı, "Abi kardeş ilişkiniz nasıldı?" sorusunu cevapladı: Çok güzeldi ama tadına doymadım ki! Ben 18 yaşımdaydım, abim 23 yaşındaydı. Abim çok güzeldi, ölmesi olacak şey değil. Birsürü hayalin çöp olması... Babamın ölümü bir darbeydi. Babamı kaybettiğimde her kızı çocuğunun üzüldüğü kadar üzüldüm ama abimi kaybettiğimde toparlayamadım iç dünyamı.
18.01.2024 Magazin
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Abi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.