Abdye Mesaj

Abdye Mesaj

Son dakika ABDye mesaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABDye mesaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABDye mesaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdye Mesaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdye mesaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 abdye mesaj haberi bulunmuştur. Tüm abdye mesaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran’dan ABD’ye: Terör saldırılarına tanık olurduk
İran’dan ABD’ye: Terör saldırılarına tanık olurduk İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, "İran’ın çabaları olmasaydı şimdi ABD sokaklarında terör saldırılarına tanık olurduk" dedi
4.12.2017 Dünya
Kanada Başbakanı'ndan ABD'ye: 'Önce Amerika' söylemini bırakın
Kanada Başbakanı'ndan ABD'ye: 'Önce Amerika' söylemini bırakın Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ABD'li yetkililerden "Önce Amerika" söylemini bırakmalarını istedi.
14.07.2017 Dünya
Dışişleri: Bir an önce gerçekleşsin!
Dışişleri: Bir an önce gerçekleşsin! Dışişleri Sözcüsü Bilgiç: "ABD'nin bir PYD/YPG unsurunun operasyonun ardından Fırat Nehri'nin batısında kalmayacağı yolundaki taahhüdünün bir an önce gerçekleşmesini bekliyoruz"
29.09.2021 Gündem
Ankara'dan ABD'ye sembolik mesaj
Ankara'dan ABD'ye sembolik mesaj Türkiye; terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'ye verdiği destekten dolayı rahatsızlık duyduğu ABD'ye, bağımsızlık günü nedeniyle verdiği resepsiyonda iki ülke arasındaki ilişkilerin olağan seviyede sürdüğü mesajını vermeyi tercih etti. Resepsiyonda; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin korgeneral düzeyinde temsil edilmesi de dikkat çekti
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan ABD'ye mesaj: Yakından izleyeceğiz
Rusya'dan ABD'ye mesaj: Yakından izleyeceğiz ABD'nin öncülüğünde, aralarında Türkiye ve diğer pek çok NATO üyesi ülkenin deniz kuvvetlerinin Ukrayna'yla işbirliği içinde düzenlediği Deniz Esintisi-2015 tatbikatı Ukrayna'da başlarken, Rus Silahlı Kuvvetleri'nden bir yetkili, Rusya'nın Karadeniz'deki bu tatbikatı yakından izleyeceğini söyledi.
31.08.2015 Dünya
KCK’dan ABD’ye çağrı!
KCK’dan ABD’ye çağrı! PKK yöneticilerinden eski milletvekili Zübeyir Aydar, “Amerika biz ile Türkiye’yi bir masa etrafında yan yana getirmelidirler. Bununla birlikte IŞİD ile savaşta daha büyük rol oynarız” dedi
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den ABD'ye açık mesaj
Türkiye'den ABD'ye açık mesaj PYD ile uygulamaya konulan 'Kürt Koridoru' planına karşı çıkan Ankara, Washington'a endişelerini iletti. Ankara: Türkiye seyirci kalmayacak.
29.09.2021 Gündem
Kuzey Kore: ABD'nin askeri müdahalesinden korkmuyoruz
Kuzey Kore: ABD'nin askeri müdahalesinden korkmuyoruz Kuzey Kore, ABD'nin olası askeri müdahale tehditlerinden korkmadığını açıkladı
20.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abdye Mesaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdye mesaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.