Abd Başkanı Donald Trump

Abd Başkanı Donald Trump

Son dakika ABD Başkanı Donald Trump haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Başkanı Donald Trump haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Başkanı Donald Trump

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd başkanı donald trump gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.779 abd başkanı donald trump haberi bulunmuştur. Tüm abd başkanı donald trump haberleri aşağıda listelenmiştir.
Donald Trump’ın sosyal medya uygulaması 'Truth Social' kullanıma sunuldu
Donald Trump’ın sosyal medya uygulaması 'Truth Social' kullanıma sunuldu Donald Trump’a ait yeni sosyal medya uygulaması “Truth Social” kullanıcılara sunuldu.
21.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Son dakika olarak duyurdular! Trump harekete geçti...
Son dakika olarak duyurdular! Trump harekete geçti... ABD Başkanı Donald Trump ve seçim ekibi bugün seçim sonuçlarının netleşmesi için en kritik eyaletlerden biri olan Nevada'nın Las Vegas kentinde "önemli bir duyurunun yapılacağı" basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısı duyurusundan hemen sonra da Trump'tan 'Sayımı durdurun' çağrısı geldi...
5.11.2020 Dünya
ABD'den yaptırım kararı! İran'a yönelik...
ABD'den yaptırım kararı! İran'a yönelik... ABD yönetimi, İran ile yapılan nükleer anlaşma kapsamında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) tarafından kaldırılan yaptırımları yeniden yürürlüğe soktuğunu açıkladı.
20.09.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan büyük gaf! Alay konusu oldu...
ABD Başkanı Trump'tan büyük gaf! Alay konusu oldu... ABD Başkanı Trump düzenlediği basın toplantısında yaptığı gafla yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Trump, yaptığı büyük hatayla sosyal medya kullanıcılarının alaylarına maruz kaldı.
11.08.2020 Dünya
Kasım Süleymani’nin öldürülmesi ABD'yi ikiye böldü!
Kasım Süleymani’nin öldürülmesi ABD'yi ikiye böldü! İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin öldürülmesi ABD'yi ikiye böldü. Bazı senatörler Süleymani'nin öldürülmesine tepki göstererek Trump'ı suçladı.
3.01.2020 Dünya
ABD ile Kuzey Kore arasındaki gerginlik hat safhaya ulaştı!
ABD ile Kuzey Kore arasındaki gerginlik hat safhaya ulaştı! Dünyanın soluğunu tutarak takip ettiği Kuzey Kore-ABD geriliminde Pyongyang rest çekti, Trump'ı 'sabırsız' ve 'yaşlı adam' olarak tanımlayan Kim'in sağ kolu "Daha fazla kaybedemeyiz" dedi.
9.12.2019 Dünya
ABD ziyareti öncesi Cumhurbaşkanlığı'ndan flaş açıklama
ABD ziyareti öncesi Cumhurbaşkanlığı'ndan flaş açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti öncesi önemli açıklamalarda bulunarak, "Temaslar kapsamında, Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve küresel meselelerin istişare edilmesi, ayrıca terörizmin her türlüsüyle mücadelede dayanışma, işbirliği ve eşgüdümün güçlendirilmesi için atılabilecek somut adımlar üzerinde durulacaktır." dedi.
11.11.2019 Siyaset
Trump'tan valiye tehdit: Yardımları keserim
Trump'tan valiye tehdit: Yardımları keserim ABD Başkanı Donald Trump, California Valisi Gavin Newsom ile yaşadığı tartışmanın ardından California'da devam eden yangınlarla ilgili yardımları kesme tehdidinde bulundu.
4.11.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump: Ben vurulursam Melania ağlamaz!
ABD Başkanı Trump: Ben vurulursam Melania ağlamaz! ABD Başkanı Donald Trump, vurulursa eşi Melania Trump'ın ağlamayacağını düşündüğünü söyledi.
1.11.2019 Dünya
Huawei yeni modellerinde Google uygulamalarını kullanamayacak
Huawei yeni modellerinde Google uygulamalarını kullanamayacak ABD'nin yaptırımlarından sonra tanıtılan ilk amiral gemisi telefon modeli olan ve önümüzdeki haftalarda satışa sunulması planlanan Huawei Mate 30 Pro, Google'nin uygulama ve servislerini kullanamayacak.
30.08.2019 Bilim ve Teknoloji
ABD Başkanı Trump'tan 'balina' gafı
ABD Başkanı Trump'tan 'balina' gafı ABD Başkanı, paylaştığı Twitter mesajında üç büyük hataya birden imza attı. Sosyal medyayı sallayan ise Galler Prensi Charles için İngilizce 'Balinalar Prensi' demesi oldu.Bu sözleri sosyal medyada olay oldu.
13.06.2019 Dünya
Trump yüksek faizler için Fed'i suçladı
Trump yüksek faizler için Fed'i suçladı ABD Başkanı Donald Trump, "Euro ve diğer para birimleri ABD doları karşısında devalüe edilmiş durumdalar, bu ABD'yi çok dezavantajlı bir duruma sokuyor" dedi.
11.06.2019 Dünya
Trump meydan okudu! Savaş istiyorlarsa...
Trump meydan okudu! Savaş istiyorlarsa... ABD Başkanı Donald Trump, İran'ı bir kez daha tehdit ederek, "Eğer İran savaşmak istiyorsa, bu İran'ın resmen sonu olur." ifadesini kullandı.
20.05.2019 Dünya
Beyaz Saray'dan Suriye'den çekilme ile ilgili flaş açıklama: Bir süre daha...
Beyaz Saray'dan Suriye'den çekilme ile ilgili flaş açıklama: Bir süre daha... Beyaz Saray, ABD'nin Suriye'den çekilmesinin ardından "barışı koruma" göreviyle yaklaşık 200 askerin bir süre daha bu ülkede kalacağını duyurdu.
22.02.2019 Dünya
Maduro emir verdi! Askerler alarma geçti...
Maduro emir verdi! Askerler alarma geçti... Venezuela askerlerinin, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun emri doğrultusunda sınır hattında konuşlandırıldığı açıklanırken, ülkenin Hollanda kontrolündeki Karayip adalarıyla olan deniz bağlantısının da süresiz askıya alındığı duyuruldu.
20.02.2019 Dünya
Fransa'da flaş gelişme!
Fransa'da flaş gelişme! Fransa hükümet sözcüsünden önemli bir açıklama geldi. Avrupa'yı sarsan protestolar sonrası Macron'un gelecek hafta vergi indirimi açıklaması yapması bekleniyor. Fransa İçişleri Bakanlığı, "Sarı Yelekliler"in gösterilerinde bin 723 kişinin gözaltına alındığını, gözaltına alınanlardan 503’ünün ise serbest bırakıldığını açıkladı.
9.12.2018 Dünya
Dolara karşı güç birliği
Dolara karşı güç birliği ABD başkanı Donald Trump'ın doları küresel tehdit unsuru olarak kullanması, yerel para birimleriyle ticaret için swap anlaşmalarını artırdı. Çin’in öncülük ettiği bu uygulamaya Türkiye de ağırlık vermeye başladı.
21.08.2018 Ekonomi
Trump, skandal F-35 kararını imzaladı
Trump, skandal F-35 kararını imzaladı ABD Başkanı Donald Trump, ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) 716 milyar dolarlık 2019 mali yılı bütçesine ilişkin yasa tasarısını New York eyaletinde imzaladı.
14.08.2018 Gündem
İran: ABD çekilirse başlarız
İran: ABD çekilirse başlarız İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekilmesi durumunda Tahran yönetiminin nükleer faaliyetlerine yeniden başlayacağını söyledi.
21.04.2018 Dünya
Son dakika: ABD Başkanı Trump: Saldırı emrini verdim
Son dakika: ABD Başkanı Trump: Saldırı emrini verdim ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile Fransa ve İngiltere'nin, Suriye rejiminin kimyasal silah kapasitesiyle ilgili hedeflerini vurmaya başladığını duyurdu.
14.04.2018 Dünya
Trump: Suriye'ye saldırı çok yakında da olabilir, hiç de olmayabilir
Trump: Suriye'ye saldırı çok yakında da olabilir, hiç de olmayabilir ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'ye olası askeri müdahale ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.
12.04.2018 Dünya
Trump'tan çok sert açıklama: Hazır ol Rusya...
Trump'tan çok sert açıklama: Hazır ol Rusya... ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'ye askeri müdahale seçenekleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamadan dakikalar sonra ise Rusya'dan cevap geldi.
11.04.2018 Dünya
Trump'ın hedefinde o isim var!
Trump'ın hedefinde o isim var! Amerika Birleşik Devletler kabinesinde döner kapının dönmeye devam edeceği yolunda haberler var. İşte ABD Başkanı Donald Trump'ın hedefindeki o isim...
14.03.2018 Dünya
Tillerson'dan Kuzey Kore açıklaması
Tillerson'dan Kuzey Kore açıklaması ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Kuzey Kore ile yapacakları görüşme öncesinde atılması gereken bazı adımlar olduğunu belirterek, Kuzey Kore'den "doğrudan bir geri dönüşüm beklediklerini" söyledi.
12.03.2018 Dünya
İsrail'in Kudüs'ü Yahudileştirme çabaları
İsrail'in Kudüs'ü Yahudileştirme çabaları Kudüs ve Kutsal Mekanlara Destek için İslam-Hristiyan Komisyonu, İsrail'in Hristiyanların Kudüs'teki gayrimenkullerine vergi uygulayarak, kenti Yahudileştirmeyi amaçladığını belirtti.
3.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Başkanı Donald Trump ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd başkanı donald trump haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.