Abd Açıklaması

Abd Açıklaması

Son dakika ABD açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.782 abd açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm abd açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD açıklaması!
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye ve ABD arasında yaşanan gerginliğe ilişkin New York Times'a makale yazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kötülüğün dünyanın her yerinde pusuya yattığı bir dönemde, uzun zamandır müttefikimiz olan ABD'nin Türkiye'ye karşı attığı tek taraflı adımlar sadece ABD'nin çıkarlarına ve güvenliğine zarar verir. Çok geç olmadan, Washington ilişkilerimizin asimetrik olabileceği yanlış düşüncesini bir kenara bırakmalı ve Türkiye'nin alternatiflere sahip olduğunu kabul etmelidir. Bu tek taraflılık ve saygısızlık trendini tersine çeviremezlerse yeni dost ve müttefikler aramaya başlayacağız. ABD, Türkiye'nin egemenliğine saygı duymaya başlayıp, milletimizin karşı karşıya olduğu tehlikeleri anladığını ispatlayamazsa ortaklığımız riske girebilir. Türkiye zaman belirledi ve ABD dinlemezse bir kez daha kendi göbeğini kendi kesecek" dedi
11.08.2018 Gündem
Dünyaya çağrı yaptı: ABD'yi durduralım
Dünyaya çağrı yaptı: ABD'yi durduralım Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, ABD’nin tüm Ortadoğu’yu savaşa sürüklemek istediğini belirterek, Washington’un ‘askeri çılgınlığını’ durdurma çağrısı yaptı
7.01.2018 Dünya
Rus uzmanlardan kritik açıklama: ABD'yi endişelendiriyor
Rus uzmanlardan kritik açıklama: ABD'yi endişelendiriyor Rus uzmanlar, ABD'nin terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye silah vermeyi kesme vaadini değerlendirdi.
4.12.2017 Dünya
ABD Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
ABD Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Dışişleri Bakanlığından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güvenlik personelinden bazıları hakkında tutuklama kararı alındığının öğrenilmesi üzerine ABD’nin Ankara Büyükelçisi Bass'ın Bakanlığa davet edildiği bildirildi
29.09.2021 Gündem
Rusya'dan açıklama: “ABD ile savaşmayı planlamıyoruz”
Rusya'dan açıklama: “ABD ile savaşmayı planlamıyoruz” Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkanı Viktor Ozerov, Rusya’nın ABD ile Suriye’de askeri eylemlere girmeyi planlamadığını, Rus Hava Kuvvetleri’nin görevinin Suriye’de terörle mücadeleye destek vermek olduğunu bildirdi
10.04.2017 Dünya
Dışişleri: Bir an önce gerçekleşsin!
Dışişleri: Bir an önce gerçekleşsin! Dışişleri Sözcüsü Bilgiç: "ABD'nin bir PYD/YPG unsurunun operasyonun ardından Fırat Nehri'nin batısında kalmayacağı yolundaki taahhüdünün bir an önce gerçekleşmesini bekliyoruz"
29.09.2021 Gündem
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz
Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı: 4 ilde ihtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
17.03.2024 Gündem
Altında yüksek kazanç için büyük fırsat! Gram altında 3 bin 500 lira uyarısı yapıldı
Altında yüksek kazanç için büyük fırsat! Gram altında 3 bin 500 lira uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tarihi rekorları tek tek geçti. Altın fiyatları artışını tüm hızıyla sürdürüyor. 2161 dolardan işlem gören ons altın son 5 ayın en iyi haftasını geçiriyor. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı iç piyasada 2200 lira üzerinde seyrediyor. Altın son bir haftada yatırımcısına yüzde 14,25 oranında değer kazandırdı. Öte yandan altın fiyatları ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili yatırımcıya çok önemli uyarı geldi. Altın fiyatının ne zaman 3 bin 500 lira olacağıyla ilgili bilgi verildi. Peki gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altında son durum ne? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar..
8.03.2024 Ekonomi
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar İstanbul Kemerburgaz'da arızalanan ATV araçlarını emniyet şeridine çeken 5 kişilik gruba 17 yaşındaki ehliyetsiz T. Cihantimur'un kullandığı lüks cip çarpmıştı. Kazada, Oğuz Murat Acı (29) ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Anne Eylem Tok kazadan sonra oğlunu alıp havaalanına gitmiş ve birlikte Mısır'a kaçmışlardı. Açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Altın fiyatları yeniden uçuşa geçti! Gramda rekor için görülmemiş rakam verildi
Altın fiyatları yeniden uçuşa geçti! Gramda rekor için görülmemiş rakam verildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları geri çekilmenin ardından yeniden yükselişe geçti. Altın fiyatları hafta içi ABD'den gelen verilerle ibresini aşağı çevirmişti. 1985 dolar seviyesine kadar gerileyen ons altın haftayı tekrar 2000 dolar psikolojik direncinin üzerine çıkarak tamamladı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı kayıplarını geri alarak tırmanışa geçti. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Alım fırsatı' için kritik seviyeleri açıkladı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Aliyev seçimde yüzde 90'ın üzerinde bir oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon ile görüştüğü Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı zafer nedeniyle tebrik etti.
7.02.2024 Gündem
Altın, dolar ve borsa yatırımcısına çarşamba günü uyarısı! Gram ne zaman 3 bin lira olacak
Altın, dolar ve borsa yatırımcısına çarşamba günü uyarısı! Gram ne zaman 3 bin lira olacak Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları ABD'den gelecek verilere odaklandı. Altın gram fiyatı ons tarafındaki hareketle yön bulacak. Altın fiyatlarındaki beklentilere ilişkin uzmanlar flaş açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, 'O tarih kritik' diyerek altın için rakam verdi. Peki dolar ve borsada beklentiler ne? Küçük yatırımcıyı nasıl bir dönem bekliyor? İşte detaylar...
28.01.2024 Ekonomi
Altın fiyatları görülmemiş seviyeyi geçecek! Yatırımcıya bomba uyarı, sakın yapmayın
Altın fiyatları görülmemiş seviyeyi geçecek! Yatırımcıya bomba uyarı, sakın yapmayın Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları seneyi yüksek hacimle kapattı. ABD'den gelen beklentilerle ons altın 2024'e yükseliş trendini sürdürerek başladı. Kapalıçarşı'da altın gram fiyatı ise ons ve dolar kurundan bulduğu destekle zirvesini tazeledi. Altın, rekor seviyeleri test etmesiyle 2024 yılının seyri yatırımcısı tarafından merak konusu oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Acele edilmemeli' diyerek dikkat çeken altın yorumlarında bulundu. Öte yandan Bugüne 2041 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda yükselerek 2044 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 2040 dolar, en yüksek ise 2046 dolar seviyeleri görüldü. Haftanın dördüncü gününe 1954 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda yükselerek 1958 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 1951 lira, en yüksek ise 1960 lira seviyeleri test edildi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
4.01.2024 Ekonomi
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak Türkiye'de Dijital Telif Yasası konusunda çalışmalar hızlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Google'ı bütçe görüşmelerinden sonra TBMM'ye çağıracaklarını söyledi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, "Google bizi sömürüyor! Haberlere arama motoru Google üzerinden ulaşılıyor. Bu haberler üzerinden milyar dolarlar kazanan Google, dijital içerikleri üretenlere herhangi bir ödeme yapmıyor" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Gündem
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı Kara para aklama suçlaması nedeniyle 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek olan Binance'in yeni CEO'su Richard Teng oldu. Peki, Binance CEO'su Richard Teng kimdir?
22.11.2023 Gündem
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri Grip nedeniyle hastaneye giden 42 yaşındaki Kristin Fox teşhis konulduktan 24 saat sonra komaya girdi. Kol ve bacaklarını kaybederek komadan uyanan kadının rahatsızlığına gizli katilin neden olduğu ortaya çıktı.
16.11.2023 Dünya
ABD'den flaş ateşkes açıklaması: Saldırılara her gün 4 saat ara
ABD'den flaş ateşkes açıklaması: Saldırılara her gün 4 saat ara ABD Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İsrail'in Filistinli sivillerin Gazze Şeridi’nin güneyine geçmeleri ve insani yardım sağlanması için her gün 4 saat boyunca Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki saldırılara ara vereceğini duyurdu.
9.11.2023 Gündem
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!'
Bloomberg'den analiz: 'Erdoğan vazgeçilmez, ABD elini çabuk tutmalı!' 'Türkiye Gazze krizinin çözümünün anahtarıdır' başlıklı yazıda ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Ankara seyahatinde azarlandığı ve küçümsendiği belirtildi, "Washington'ın Erdoğan'ı masaya getirmek için yoğun çaba harcayarak kaybedilen zamanı telafi etmesi gerekiyor" denildi.
9.11.2023 Gündem
İsrail ordusu, Gazze şehir merkezine girdi
İsrail ordusu, Gazze şehir merkezine girdi İsrail Savunma Bakanı Gallant, "İsrail ordusu Gazze şehrinin merkezine girdi. İnsani ara verilmesi için rehinelerin serbest bırakılması gerekiyor." ifadelerini kullandı. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Vedant Patel, ABD’nin Gazze Şeridi’nin yeniden işgalini desteklemediğini açıkladı.
7.11.2023 Dünya
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak Gazze'de İsrail ordusunun sivillere yönelik katliamı devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'e savaşın başından beri adeta sınırsız destek veren ABD'den 'nükleer' hamle geldi. CNN International Washington'ın bu adımının İran'a yönelik açık bir caydırıcılık mesajı olduğunu yazdı. Kuzeydeki çatışmalar sürerken Lübnan'dan ise dikkat çeken bir Hizbullah açıklaması geldi. ABD merkezli “The New York Times” (NYT) gazetesi, Washington’ın İsrail’e 'sivil kayıplarının azaltılması amacıyla' bazı önerilerde bulunduğunu yazdı. Ürdün Başbakanı Bisher Khasawneh, Filistinlilerin Gazze’den çıkarılmasının Ürdün’ün “kırmızı çizgisi” olduğunu ifade ederek, “Ürdün, Filistinlilere yönelik sürgün girişimini savaş ilanı sayacaktır” dedi.
6.11.2023 Dünya
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı? Hizbullah lideri Hasan Nasrallah bugün yaptığı ilk halka açık konuşma ile İsrail-Hamas savaşına ilişkin sessizliğini bozdu ve "Filistin için dayanışma içindeyiz. Direniş güçleri ABD'nin Irak'taki ve Suriye'deki üslerine saldırı düzenleyecekler. ABD bunun bedelini ödemeli. Savaşı ve saldırıları sona erdirmeliyiz. Hamas'ın bu direnişi kazanmasını sağlamalıyız " ifadelerini kullandı.
3.11.2023 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.