A&G

A&G

Son dakika a&g haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan a&g ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını a&g haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A&G

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a&g gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.579 a&g haberi bulunmuştur. Tüm a&g haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boğaziçi Üniversitesi 25 öğretim üyesi alımı yapacak! Aranan nitelikler ve alım yapılacak kadrolar
Boğaziçi Üniversitesi 25 öğretim üyesi alımı yapacak! Aranan nitelikler ve alım yapılacak kadrolar Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü, Öğretim Görevlisi alınacağını duyurdu. Basın İlan Kurumu’nun internet sitesinden yayınlanan personel ilanına göre Boğaziçi Üniversitesi 25 öğretim üyesi alımı yapacak.
27.10.2021 Personel Alımı
Firari FETÖ’cüler için Almanya’da ihanet kampları
Firari FETÖ’cüler için Almanya’da ihanet kampları Almanya FETÖ’cülerin Avrupa’daki merkez üssü konumunda. Türkiye’den kaçarak Yunanistan üzerinden bu ülkeye ulaşan örgüt mensupları, Alman devletinin gözetimindeki modern kamplarda VIP koşullarda ağırlanıyor. Siyasi iltica için bekleme sürecinde FETÖ’cülerin günlük 30 euroluk barınma bedeli ve 20 euroluk iaşesi örgüt tarafından karşılanıyor.
14.05.2019 Gündem
Referandumda sandığa ilgi artıyor
Referandumda sandığa ilgi artıyor A&G’nin 3 bin denekle yüz yüze görüşme yöntemiyle gerçekleştirdiği araştırmadan çarpıcı sonuçlar çıktı. Araştırmaya göre vatandaşların yüzde 87.9’u ‘Mutlaka sandığa gideceğim, oyumu kullanacağım’ diyor.
5.03.2017 Siyaset
'Psikolojim bozuldu' deyip sağa sola ateş açtı
'Psikolojim bozuldu' deyip sağa sola ateş açtı ANTALYA’da psikolojisinin bozuk olduğu gerekçesiyle pompalı tüfekle havaya ateş eden 24 yaşındaki A...
13.04.2016 Yaşam
8 yaşındaki kızını sevgilisiyle yatağa sokmaya çalıştı
8 yaşındaki kızını sevgilisiyle yatağa sokmaya çalıştı Yargıtay, çocuklara yönelik cinsel istismar konusunda tartışma yaratacak bir karara imza attı...
4.04.2016 Yaşam
Polis aşk vaadiyle yalnız kadınları dolandırdı
Polis aşk vaadiyle yalnız kadınları dolandırdı İzmir’de, sosyal medyadan 45 yaşındaki Y...
11.11.2015 Yaşam
Ağrı'da 5 PKK'lı tutuklandı
Ağrı'da 5 PKK'lı tutuklandı AĞRI’da PKK’ya kuryelik yaparak, öz yönetim isteğinin yazılı olduğu pankartı açtığı öne sürülen 5 şüpheli tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçiler açıkladı! Bunu yapan kazanır
Ünlü anketçiler açıkladı! Bunu yapan kazanır AK Parti ile CHP 'büyük koalisyon'da uzlaşamadı...
29.09.2021 Gündem
Çocuk doğunca yasak aşk ortaya çıktı!
Çocuk doğunca yasak aşk ortaya çıktı! İzmir'de özel bir şirkette yönetici olarak çalışan evli ve iki çocuk babası A...
23.07.2015 Yaşam
Tartıştığı müdürün arabasına 'PKK'lı' yazdı
Tartıştığı müdürün arabasına 'PKK'lı' yazdı SAKARYA’nın Akyazı İlçesi’ndeki bir kamu kurumunda görevli müdürün aracına sivri bir cisimle ’PKK’lı’ diye yazdığı öne sürülen başka bir kurumda memur olarak çalışan Ö...
13.06.2015 Yaşam
Eski sevgilisine bakın ne yaptı!
Eski sevgilisine bakın ne yaptı! Adana'da eski sevgilisi olan hemşirenin cep telefonunu gasp edip kaçmak isteyen şahıs özel güvenlik görevlileri tarafından yakalandı...
28.05.2015 Yaşam
Tutuklanınca adliyenin ikinci katından atladı!
Tutuklanınca adliyenin ikinci katından atladı! Mardin'in Midyat İlçesi’nde gasp suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen 17 yaşındaki A.G., hakkında tutuklama kararı verilince, adliyenin ikinci katından atlayarak kaçmaya kalkıştı.
26.05.2015 Yaşam
7 Haziran'ın sonucunu AK Partili kararsızlar belirleyecek
7 Haziran'ın sonucunu AK Partili kararsızlar belirleyecek Konsensus, GENAR, ANDY-AR ve A&G araştırma şirketlerinin temsilcileri, 7 Haziran öncesi koalisyon tartışmalarını masaya yatırdı. Ortak görüş; AK Partili kararsızlar yani Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'rehavetteler' diye tarif ettiği kesim sonucu belirleyecek.Kanal7 Televizyonu'nda gazeteci Mehmet Acet'in sunduğu İskele Sancak programı 7 Haziran seçimleri öncesi partilerin durumunu masaya yatırdı. Konsensus, GENAR, ANDY-AR ve A&G kamuoyu araştırma şirketlerinin temsilcileri, anket sonuçlarını paylaşırken, koalisyon tartışmasını da ele aldı.
29.09.2021 Gündem
Özel harekat polisleri harekete geçti
Özel harekat polisleri harekete geçti ANTALYA’da silah zoruyla rehin tutulduğunu iddia ettiği evin balkonundan atlayıp kurtulan A.G., polise sığındı. Polis, evdeki 3 kişiyi gözaltına aldı.
4.03.2015 Yaşam
Oğluna tecavüz etti!
Oğluna tecavüz etti! ZONGULDAK’ta, 9 yaşındaki oğlu A.G.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 37 yaşındaki F.G. adlı kadın, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
6.01.2015 Yaşam
CHP'li isme sahte nikah şoku!
CHP'li isme sahte nikah şoku! CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni E.O, kendi düğününde, ‘sahte nikah’ kıydırmaktan gözaltına alındı. Bekaroğlu’nun da katıldığı törenin ardından polis merkezine götürülen çift, serbest bırakıldı. Yaşanan olay akıllara, Adana'da sahte belgelerle nikah kıyan evli ve 5 çocuk babası Ahmet Çiftçi'yi getirdi.
29.09.2021 Gündem
Emekli imamı çırılçıplak mahalle meydanına bıraktılar!
Emekli imamı çırılçıplak mahalle meydanına bıraktılar! SAKARYA’nın Akyazı İlçesi’nde 3 yıl önce görev yaparken, 3 çocuk annesi bir kadını kaçırdığı ileri sürülen 5 çocuk babası emekli imam A...
7.10.2014 Yaşam
Lady Gaga Türkiye'ye geliyor ilk şart 'HAMAM'
Lady Gaga Türkiye'ye geliyor ilk şart 'HAMAM' Lady Gaga hamam istiyor İstanbul konserine günler kala organizasyon şirketine “özel talep”lerini ileten Lady Gaga, uzun listede Türk hamamı ziyaretine de yer verdi. Türkiye'deki ilk konserini 16 Eylül akşamı İTÜ Stadyumu'nda verecek olan Lady Gaga, Türkiye ziyaretinde Türk hamamına da gidecek!
10.09.2014 Arşiv
Toshiba''dan yeni Notebook''lar
Toshiba''dan yeni Notebook''lar Toshiba, performansla esnekliği birleştiren yeni Satellite ve Satellite Pro NB10 Notebook’ları tanıttı.
4.10.2013 Bilim ve Teknoloji
‘Ergenekon’da ceza fırtınası!
‘Ergenekon’da ceza fırtınası! 5 yıldır süren 66’sı tutuklu, 275 sanıklı Ergenekon davasında dün karar açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Gezi, AK Parti'nin oylarını etkiler mi?
Gezi, AK Parti'nin oylarını etkiler mi? Gezi eylemlerinden her siyasi partinin ders çıkarması gerektiğini söyleyen A&G'nin sahibi Adil Gür, "Muhalefet de ders çıkarsın...
29.09.2021 Gündem
Adil Gür'den seçim analizi
Adil Gür'den seçim analizi 'AKP'nin oyları düşüyor'
29.09.2021 Gündem
Bu kez de Papa'lığını ilan etti!
Bu kez de Papa'lığını ilan etti! Saçmaladıkça saçmaladı...
12.02.2013 Magazin
Altına rakip oldu!
Altına rakip oldu! Fiyatı 30 yılın en yüksek değerine ulaştı, gelen yoğun talep üzerine yetkililer harekete geçti…
23.02.2011 Ekonomi
İyi ki yakalandım...
İyi ki yakalandım... Gazeteci Nedim şener'in “Kırmızı Cuma” kitabındaki Ogün Samast bombası...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

A&G ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a&g haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.