29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar!
29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar! Hz. Muhammed tarafından "Kostantîniyye elbette fetholunacaktır. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandandır! Onu fetheden askerler ne güzel askerlerdir!" diyerek fethi müjdelenen, İstanbul'un fethinin bugün 569. yılı kutlanıyor. Bir çağın kapanıp yeni bir çağı İstanbul'un fethi çoşkuyla kutlanıyor. 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethine en güzel mesajları derledik. İşte İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar ve sözler!
28.05.2022 Gündem
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri!
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri! İstanbul’da fetih coşkusu etkinliklerle kutlanacak. Fatih Sultan Mehmet Han’ın fetih öncesinde ve sonrasında ordusuyla silinmez izler bıraktığı Anadolu yakası bugüne kadarki en büyük fetih kutlamasına ev sahipliği yapacak. İBB, İstanbul’un fethinin yıldönümünü Teoman ve Pinhani konseri ile kutlayacak. Peki, Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Teoman konseri ücretsiz mi? Maltepe Teoman konseri saat kaçta başlayacak? İşte 29 Mayıs Maltepe Teoman konseri detayları!
28.05.2022 Kültür Sanat
29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi?
29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi? İstanbul’un fethinin 569. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 29 Mayıs günü toplu ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Marmaray, otobüs, metro, metrobüs, ve metrolarda ulaşımın ücretsiz olup olmadığı pek çok kişinin araştırdığı konuların başında geliyor. Peki, 29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde ulaşım ücretsiz mi? Otobüs, marmaray, vapur, metro ve metrobüs ücretsiz mi? İşte detaylar…
29.05.2022 Gündem
İstanbul’un fethi kutlama programı belli oldu mu? Fetih kutlamaları nerede? İstanbul’un fethi etkinlikleri nerede, ne zaman yapılacak?
İstanbul’un fethi kutlama programı belli oldu mu? Fetih kutlamaları nerede? İstanbul’un fethi etkinlikleri nerede, ne zaman yapılacak? 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıl dönümü büyük çoşkuyla kutlanacak. Fetih kutlamaları programı belli oldu. Kutlamalara katılmak isteyen binlerce kişi İstanbul’un fethi etkinliklerini araştırıyor. Peki, İstanbul’un fethi kutlama programı belli oldu mu? Fetih kutlamaları nerede? İstanbul’un fethi etkinlikleri nerede, ne zaman yapılacak? İşte etkinlik programı…
28.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 951. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir saldırıya, oyuna, tuzağa tahammülümüz yok. Özgürlüğümüzü hedef alan hiç kimseyi affetmeyeceğiz. Vatanımızı bölmeye çalışan hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.
26.08.2022 Siyaset
Hakan Ural, Millet Bahçesi Fidan Dikim Törenine katıldı!
Hakan Ural, Millet Bahçesi Fidan Dikim Törenine katıldı! Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen Millet Bahçesi Fidan Dikim Töreni konuşuldu.
30.05.2022 Televizyon
İstanbul Valiliği'nden flaş uyarı! 'Toplu ulaşım kullanın'
İstanbul Valiliği'nden flaş uyarı! 'Toplu ulaşım kullanın' İstanbul Valiliği, bugün saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Temel Atma Töreni nedeniyle oluşacak trafik yoğunluğundan dolayı vatandaşları uyardı. Valilik ayrıca birçok ilçedeki kültür-sanat etkinliklerinden dolayı vatandaşlara alternatif güzergahları ve toplu ulaşım araçlarını kullanmaları önerisinde bulunuldu.
29.05.2022 Gündem
İstanbul'un Fethi'nin 564. yılında muhteşem görüntüler!
İstanbul'un Fethi'nin 564. yılında muhteşem görüntüler! İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'un Fethi'nin 564. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Haliç üzerinde mehter konseriyle, ışık, lazer ve havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.
28.05.2017 Gündem
38. Yapı Fuarı gerçekleşti
38. Yapı Fuarı gerçekleşti 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 104.284 ziyaretçiyi ağırladı!
28.04.2015 Arşiv