İstanbul Park

İstanbul Park

Son dakika İstanbul Park haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Park ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Park haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Park

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul park gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.365 istanbul park haberi bulunmuştur. Tüm istanbul park haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor
Formula 1 pistine ne olacak? Sporcular kendi tesislerine giremiyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), başta Formula 1 (F1) olmak üzere otomobil sporları için inşa edilen İstanbul Park’ın kapılarının Türk sporuna ve otomobil sporlarına, ilaveten farklı spor branşlarındaki sporculara açılması için harekete geçti. Pistin amacı doğrultusunda kullanılmadığını, otomobil sporcularının pisti kullanamadığını, burada yarışamadığını ifade eden TOSFED, bünyesindeki profesyonel yönetim kadroları ile tesisin yönetimine de aday olduğunu açıklıyor.
29.09.2023 Yaşam
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu!
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu! Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası Britanya Grand Prix'ini 1. sırada tamamladı. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
16.07.2022 Şampiy10
Elektrikli Araç Yarışları başlıyor
Elektrikli Araç Yarışları başlıyor FIA-ETCR 2022 Sezonu Fransa’da Başlıyor. Türkiye ayağı 20 mayısta gerçekleşecek.
6.05.2022 Otomobil
Elektrikli otomobil yarışı Türkiye'de
Elektrikli otomobil yarışı Türkiye'de 2022’de İstanbul Park’ta yapılacak etkinlik 2023’te Beyoğlu sokaklarına taşınacak.
26.02.2022 Otomobil
Formula 1'de sürpriz Türkiye gelişmesi! Sitede yer aldı!
Formula 1'de sürpriz Türkiye gelişmesi! Sitede yer aldı! Formula 1'de Türkiye Grand Prix'si için sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Resmi bilet satış sitesinde Rusya GP kaldırılırken yerine İstanbul pisti için sayfa açıldı. Konuyla ilgili resmi açıklama gelmedi.
7.11.2022 Formula 1
Türkiye'nin otomobili için geri sayım başladı! TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih...
Türkiye'nin otomobili için geri sayım başladı! TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih... Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu CEO’su Gürcan Karakaş, “İlk elektrikli SUV aracımız 2022 sonunda üretim bandından indirilecek. 2023’ün ilk çeyreğinde akıllı cihazlarımızın lansmanına ve satışına başlarız” dedi. Bu arada, çalışmaların devam ettiği TOGG fabrikasının inşaatı dronla havadan görüntülendi.
27.12.2021 Ekonomi
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında?
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında? Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.11.2021 Gündem
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu...
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu... Red Bull sporcusu Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu.
21.11.2021 Moto GP
Yerli otomobil TOGG'dan yeni model açıklaması: Başladık...
Yerli otomobil TOGG'dan yeni model açıklaması: Başladık... TOGG Üst Yöneticisi Karakaş, "C segment sedanla ilgili çalışmalarımıza da başladık" dedi.
12.11.2021 Bilim ve Teknoloji
TOGG İstanbul Park’ta piste çıktı
TOGG İstanbul Park’ta piste çıktı TOGG’un sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, Türkiye'nin Otomobili'nin üretim ve montaj sürecine ilişkin yeni detayların yanı sıra aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsü de yer aldı.
2.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli otomobil TOGG pistte! Dikkat çeken detay...
Yerli otomobil TOGG pistte! Dikkat çeken detay... TOGG’un sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, Türkiye'nin Otomobili'nin üretim ve montaj sürecine ilişkin yeni detaylar paylaşılırken, aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsü de videoda yer aldı. Öte yandan araçta sürücüyle birlikte toplam dört yolcu varken, otomobilin 0-100 km/s hızlanmasının 4.8 olduğu belirtildi.
1.11.2021 Gündem
Elektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri!
Elektronik ve mekanik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretimi süreçleri! TOGG’un sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, Türkiye'nin Otomobili'nin üretim ve montaj sürecine ilişkin yeni detaylar paylaşılırken, aracın İstanbul Park pistindeki sürüş görüntüsü de videoda yer aldı.
1.11.2021 Haber
Formula 1'de kazanan  Bottas oldu! Hamilton' a büyük şok...
Formula 1'de kazanan Bottas oldu! Hamilton' a büyük şok... Formula 1 Türkiye Grand Prix'si nefes kesti. İstanbul Park'taki mücadeleye ilk cepte başlayan Mercedes takımının pilotu Valtteri Bottas birinci oldu. İkinci sırayı Red Bull'dan Max Verstappen alırken, yine Red Bull Racing'ten Sergio Perez üçüncü oldu. Bu sonuçla Max Verstappen genel klasmanda zirveye yükseldi. Geçen yılın şampiyonu Hamilton ise kürsüye çıkamadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hamilton pist rekoru kırdı! İşte Formula 1 Türkiye GP'sinde sıralama sonuçları
Hamilton pist rekoru kırdı! İşte Formula 1 Türkiye GP'sinde sıralama sonuçları Formula 1'de sezonun 16. yarışı olan Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turları sonucunda en hızlı isim Lewis Hamilton oldu. Motor değişikliği sebebiyle 10 sıra cezası bulunan Hamilton yarışa 11. sıradan başlayacak. Sıralama turlarını ikinci bitiren Bottas ilk sıradan start alacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Formula 1 İstanbul yarışları ne zaman? Türkiye Grand Prix Formula 1 saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Formula 1 İstanbul yarışları ne zaman? Türkiye Grand Prix Formula 1 saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Formula 1 Dünya Şampiyonası, Türkiye Grand Prix'siyle devam ediliyor. Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turu bugün gerçekleşecek. Yarışa izlemek isteyenlerin kanal ve saat bilgisi araştırması sabahın ilk saatleriyle birlikte sorgulanmaya başlandı. Peki Formula 1 İstanbul yarışları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Grand Prix Formula 1 izleme saati ve kanalı…
9.10.2021 Gündem
Formula 1 İstanbul bilet var mı? Formula 1 biletleri ne kadar, 9-10 Ekim için bilet satılıyor mu?
Formula 1 İstanbul bilet var mı? Formula 1 biletleri ne kadar, 9-10 Ekim için bilet satılıyor mu? Formula 1 GP maratonu devam ediliyor. Sıralama turları heyecanına dahil olmak isteyenler hafta sonu nedeniyle biletler hakkında yaptıkları aramaları arttırdı. Peki, Formula 1 İstanbul bilet var mı, biletler ne kadar?
8.10.2021 Gündem
Formula 1 canlı izle! S sport canlı izlenir mi, şifresiz mi? Formula 1 yarışı antrenman turları ve S Sports frekans bilgileri…
Formula 1 canlı izle! S sport canlı izlenir mi, şifresiz mi? Formula 1 yarışı antrenman turları ve S Sports frekans bilgileri… Formula 1 heyecanı başladı. İstanbulPark'ta birbirinden ünlü pilotlar, sıralama almak için antrenman turunda yarışıyor. Formula 1 antrenman turları S Sports ekranlarından yayınlanabilecek. İstanbulPark’ta sıralama alabilmek için mücadele edecek F1 pilotlarının yarışını izlemek isteyenler canlı yayın ile ilgili aramalarını arttırdı. Formula 1 canlı nasıl izlenir? S Sports şifresiz mi, frekans bilgileri nedir?
8.10.2021 Gündem
Formula 1 ne zaman? Formula 1 Türkiye bilet fiyatları belli oldu mu? Formula 1 kalıcı olacak mı?
Formula 1 ne zaman? Formula 1 Türkiye bilet fiyatları belli oldu mu? Formula 1 kalıcı olacak mı? Dünyanın en prestijli organizasyonu Formula 1'in Türkiye ayağı için geri sayım başladı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Intercity İstanbul Park'ta koşulacak Formula 1 Türkiye Grand Prix'si ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Formula 1 basın toplantısı gerçekleştirildi. Peki, Formula 1 ne zaman? Formula 1 Türkiye bilet fiyatları belli oldu mu? Formula 1 kalıcı olacak mı? İşte detaylar...
2.10.2021 Gündem
TEKNOFEST’te elektrikli araç yarışları rekabete sahne oldu!
TEKNOFEST’te elektrikli araç yarışları rekabete sahne oldu! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından bu yıl 17'ncisi organize edilen Efficiency Challenge (EC) Elektrikli Araç ve ilk kez yapılan Liseler Arası Elektrikli Araç yarışlarının son gününde öğrenciler geliştirdikleri arabalarla kıyasıya rekabet etti.
5.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İstanbul F1 etkinliği 8-10 Ekim’de!
İstanbul F1 etkinliği 8-10 Ekim’de! Intercity İstanbul Park’ta, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 1 - 2 - 3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Formula 1 Turkish Grand Prix 2021 etkinliğinin tarihi, takvimdeki Japonya yarışının iptal edilmesi sebebiyle güncellendi.
30.08.2021 Otomobil
Formula 1 Türkiye GP ne zaman? F1 Türkiye Grand Prix bilet fiyatları ne kadar? Formula 1 Türkiye Grand Prix tarihi güncellendi!
Formula 1 Türkiye GP ne zaman? F1 Türkiye Grand Prix bilet fiyatları ne kadar? Formula 1 Türkiye Grand Prix tarihi güncellendi! Formula 1 Türkiye GP yarışları ne zaman? Formula 1, Türkiye Grand Prix tarihi son dakika değiştirildi. 1 - 2 - 3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Formula 1TM Turkish Grand Prix 2021 tarihi değiştirildi. Intercity İstanbul Park’ta yapılması planlanan etkinlik takvimdeki Japonya yarışının iptal edilmesi sebebiyle güncellendi.
28.08.2021 Gündem
Formula 1 biletleri satışa çıkıyor! Formula 1 bilet fiyatları ne kadar? Formula 1 Türkiye ne zaman?
Formula 1 biletleri satışa çıkıyor! Formula 1 bilet fiyatları ne kadar? Formula 1 Türkiye ne zaman? Milyonların büyük bir heyecanla beklediği Formula 1 Türkiye Grand Prix 2021 etkiliğinin biletleri bugün 12.30’dan itibaren Biletix’te satışta olacak. Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşecek Formula 1 organizasyonu içim yarışseverler, biletlerin satışa çıkmasını bekliyor. Peki, Formula 1 İstanbul Park giriş ücreti ne kadar? Formula 1 bilet fiyatları ne kadar? Formula 1 Türkiye ne zaman? İşte Biletix Formula 1 2021 bilet satın alma ekranı!
12.07.2021 Gündem
Formula 1 Türkiye ne zaman? Formula 1 biletleri ne kadar? Ne zaman satışa çıkıyor? Formula 1 bilet fiyatları!
Formula 1 Türkiye ne zaman? Formula 1 biletleri ne kadar? Ne zaman satışa çıkıyor? Formula 1 bilet fiyatları! Büyük heyecanla beklenen Formula 1TM Turkish Grand Prix 2021 etkinliğinin biletleri satışa çıkıyor. Geniş fiyat aralığındaki biletler, Formula 1TM tutkunlarıyla buluşacak. Tüm yarış severlerin adrenalin dolu bu organizasyona canlı bir şekilde ortak olmak için adeta gün saydığı etkinlik, Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşecek. Peki, Formula 1 biletleri ne zaman satışa çıkıyor? Formula 1 biletleri ne kadar? Formula 1 Türkiye ne zaman? İşte detaylar…
11.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Park ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul park haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.