İstanbul Adli Tıp Kurumu

İstanbul Adli Tıp Kurumu

Son dakika İstanbul Adli Tıp Kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Adli Tıp Kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Adli Tıp Kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Adli Tıp Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul adli tıp kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.076 istanbul adli tıp kurumu haberi bulunmuştur. Tüm istanbul adli tıp kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Uyuyan babasını öldürüp, annesini yaralayan sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Uyuyan babasını öldürüp, annesini yaralayan sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Bartın'da uyuyan babası Esat Köse'yi (44) öldürüp, annesi Gülden Köse'yi (42) yaralayan Egemen Köse'nin (19) akıl sağlığının yerinde ve cezai ehliyetinin tam olduğu belirtildi. Duruşmada İstanbul Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan raporu reddeden Köse, "Olay anında psikolojik durumum hiç iyi değildi" dedi.
29.02.2024 Gündem
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir?
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir? Suat Güney yakalandı mı, Suat Güney kimdir? Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kaçan Güney'in yakalandığı bildirilirken olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
24.02.2024 Yaşam
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Bilge Çapa (28), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.02.2024 Gündem
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümüyle ilgili 2’nci duruşmada sanığın ifadesi ortaya çıktı Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Aktepe, Dina’nın Türkiye’de ırkçılığa maruz kaldığını söyledi. Mahkeme Başkanı ise “Türkiye’de veya Karabük’te ırkçılık olsa 10 bin yabancı öğrenci olmaz. Türkiye’de ırkçılık yoktur” diye cevap verdi.
24.01.2024 Gündem
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası   Bursa’da eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Nurullah Meral hakkında karar verildi. Her duruşmada "Eşim evin kapısını açınca içeriye yüzü maskeli 4 kişi girdi. Gelen kişiler beni öldürmeye geldiklerini söylediler. Ben de elime bıçak alıp eşimin boynuna dayadım. Bana müdahale edecekler korkusu ile eşimi bıçakladım" savunmasını yapan sanığa akıl sağlığının yerinde olduğu raporunu okuyan mahkeme heyeti, sanık hakkında indirim uygulamadan müebbet hapis cezası verdi.
27.12.2023 Gündem
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu Çorum'un İskilip ilçesinde oğlunu surdan itekleyerek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Menşure Arık (45) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın duruşmalardaki saygılı tutumunu göz önünde bulunduran mahkeme, bu cezayı müebbede çevirdi. Tutuksuz yargılanan eşi Cebrail Arık (47) ise beraat etti.
14.12.2023 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa (27), mahkemede yeniden tutuklandı.
19.10.2023 Gündem
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanıp, ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa'nın (27) yargılandığı davada tanık olarak dinlenen ebe S.F., "Kendisinin ve bebeğinin yanına gittiğimde, emzirdiğini söyledi. Bebeğin huzurlu bir şekilde uyuduğunu gördüm. Emzirdiğini söylediği için de bebeğin anne sütü ile beslendiğini anladım. Taburcu olana kadar herhangi bir anormallik görmedim" dedi.
12.10.2023 Yaşam
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu... Ümraniye'de Mehmet Dinç, konuşmak için gecekondunun penceresine çağırdığı dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü. Genç kadının cesedi, yanında bebeği ile birlikte sabah ailesi tarafından kanlar içinde bulunurken, Çetin'in yaklaşık 4 ay önce de Mehmet Dinç tarafından bıçaklandığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu Kliniğinde 40’a yakın çocuğa ebeveynleri tarafından cinsel tacizde bulunulduğu yönünde rapor hazırlayan FETÖ/ PDY üyesi psikiyatrist Süleyman Salih Zoroğlu deşifre oldu. Düzenbazlığın çocuklara uygulanan hipnozla gerçekleştirildiği tespit edildi.
17.09.2023 Yaşam
Saatlerce yol gelip muhtarı öldürüp gitti! "Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi"
Saatlerce yol gelip muhtarı öldürüp gitti! "Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi" Bursa'da, husumetli olduğu muhtar Ruhhan Görgün'ü (65) tabancayla bacaklarından vurup yaraladığı suçlamasıyla müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Volkan Sağlıca (43), "Ben şizofreni hastasıyım. Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi. Ben de vurdum" diye konuştu.
19.08.2023 Yaşam
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi... Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş Eskişehir'de, cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in, kaldığı akraba evinde rahatsızlanıp, götürüldüğü hastanede öldü. Olay sonrası 6 yaşındaki Elif Nur'un halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede korkunç detaylara yer verildi.
4.07.2023 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü...
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü... 14 Aralık'ta Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Elif Nur'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur'un (6) halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu (51) hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede, Elif Nur ve diğer çocukların haftalarca herhangi bir besin yemeden çatı arasında kaldıklarının tespit edildiği belirtildi.
4.07.2023 Gündem
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömmüştü! Yeni gelişme
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömmüştü! Yeni gelişme Ordu'nun Altınordu ilçesinde evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Bilge Çapa (27), delillerin toplanması, suç vasfının değişme ihtimalinin bulunması ve tutuklulukta geçirdiği süre göz önüne alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
31.05.2023 Yaşam
Ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu! Korkunç gerçek ortaya çıktı
Ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu! Korkunç gerçek ortaya çıktı Ataşehir'de iddiaya göre iş yerinin önünden kaçırılan 36 yaşındaki Metin Üreyil'in çuval içinde cesedi bulundu.
31.05.2023 Yaşam
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım'
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım' Karabük'te Filyos Çayı'nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ailesi kızlarının cenazesini almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne Jessica Sandra Makemba Panga, “Şu an cenazesi Gabon’a geri gidecek. Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım, adalet yerini bulacak. Cuma günü sabah saatinde Dina, Afrika’ya geri dönecek" dedi. İstanbul Gabon Derneği Başkanı ise “Hep beraber cenazemizi alacağız. Ondan sonra işlem yapacağız. İşlem yapıldıktan sonra Gabon’a geri götüreceğiz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Dina’nın avukatından Gabon Büyükelçiliği'ne tepki: Bu umursamazlık kafamızda soru işaretleri bırakıyor
Dina’nın avukatından Gabon Büyükelçiliği'ne tepki: Bu umursamazlık kafamızda soru işaretleri bırakıyor   Karabük'te, Filyos Çayı'nda 26 Mart’ta cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Gabon’dan Türkiye’ye gelen ailesi, 2’nci kez otopsi yapılması için gereken 6 bin dolarlık tutarı Gabon Büyükelçiliği’nden talep etti. Elçilik, ailenin talebine olumsuz yanıt verdi. Maddi durumu kötü olan aile, kızı için 2’nci kez otopsi yaptıramadı. Ailenin avukatı Kerim Bahadır Şeker, “Maalesef ilk günden bugüne kadar 17 yaşında bir kız çocuğunun maruz kaldığı zorbalığı aydınlatmak için elimizden geleni yapacak olsak da gerçekleştirilen bu davranış, bu umursamazlık 6 bin doların bir vatandaşından daha değerli olup olmadığına dair kafamızda soru işaretleri bırakıyor" dedi.
17.05.2023 Gündem
Dina'nın ailesi mesajları savcıya anlattı! 'Cesedinde morluklar var'
Dina'nın ailesi mesajları savcıya anlattı! 'Cesedinde morluklar var' Karabük'te, Filyos Çayı'nda 26 Mart’ta cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen üniversiteli Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın, Gabon'dan gelen annesi Jessica Sandra Makemba Panga, gözyaşı döküp, "Kendimi kısıtlanmış, etrafım sarılmış gibi hissediyorum. Bugünlerde, bu saatlerde kızımın yanına 18’inci doğum günü için gelmeye söz vermiştim" dedi.
14.05.2023 Gündem
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi?
Gabonlu Dina’nın sır ölümü! Otopsi raporu ortaya çıktı: İntihar mı, cinayet mi? Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga (17) için Adli Tıp Kurumu’nun düzenlediği kesin otopsi raporu ortaya çıktı. Dina'nın kanında uyuşturucu madde bulunmadığının da yer aldığı raporda, 9 uzmanın oy birliğiyle ölüm olayının adli tahkikatla aydınlatılmasının uygun olduğuna karar verildi. İşte haberin detayları...
22.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Adli Tıp Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul adli tıp kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.