İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de!
İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de! İrem Derici ve Cem Belevi aşkı iddiaya göre şarkıcı Cem Belevi’nin İrem Derici'yi ikinci kez aldatmasıyla bitti. İhaneti öğrenen Derici, sosyal medya hesabından ayrılığı “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatında mutluluklar” sözleriyle duyurdu. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Cem Belevi 'İrem'i çok seviyorum' dedi. Ünlü şarkıcı İrem Derici ise yaptığı son açıklamada Belevi'yi yalancılıkla suçlayarak, “Ben bi' kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin?” ifadelerini kullandı. İrem Derici’nin paylaşımı sonrası magazini yakından takip eden vatandaşlar İrem Derici’nin uyanmasını bekledi. Peki, İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi? İrem Derici Cem Belevi story atışmasında son durum…
11.05.2022 Televizyon
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı!
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı! Cem Belevi ile ilişkisi olaylı biten ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Derici, bir sosyal medya kullanıcısının kendisi ile ilgili yaptığı paylaşıma yer verdi.
13.06.2022 Magazin