Kraliçe Elizabeth’in ölümü hangi kodla duyuruldu? ‘Londra Köprüsü yıkıldı’ ne demek?
Kraliçe Elizabeth’in ölümü hangi kodla duyuruldu? ‘Londra Köprüsü yıkıldı’ ne demek? İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’in hayatını kaybetmesi dünyada büyük yankı uyandırdı. Kralyet ailesinin en yaşlı üyesi olan Elizabeth’in ölümü hemen duyurulmadı. Daha önce İngiltere Kraliçesi’nin ölümünden sonra neler olacağı ve sonrasında izlenecek protokolün hazırlandığı konuşuluyor. Peki, Kraliçe Elizabeth’in ölümü nasıl duyuruldu? Kraliçe Elizabeth’in ölümü hangi kodla duyuruldu? ‘Londra Köprüsü yıkıldı’ ne demek? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth vefat etti İngiltere'nin yeni kralı belli oldu!
Kraliçe Elizabeth vefat etti İngiltere'nin yeni kralı belli oldu! İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth'in yaşamını yitirmesi İngiltere'yi yasa boğdu. 96 yaşında hayata gözlerini yuman Kraliçe, İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı oldu. Kraliçe'nin ölümünün ardından en çok merak edilen soru ise İngiltere'nin yeni kralı kim olacak?
8.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth’in yerine kim geçecek? Prens Charles İngiltere Kralı oldu mu?
Kraliçe Elizabeth’in yerine kim geçecek? Prens Charles İngiltere Kralı oldu mu? İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti. İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı olan İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’in yerine kimin geçeceği merak konusu oldu. Peki, Kraliçe Elizabeth’in yerine kim geçecek? Prens Charles İngiltere Kralı oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
Tüm dünyanın gözü orada! Prens Philip'e veda...
Tüm dünyanın gözü orada! Prens Philip'e veda... İngiltere Kraliçesi ikinci Elizabeth'in eşi Prens Philip'e Windsor Kalesi'nde veda ediliyor. Kalenin içindeki Sen George şapelinde düzenlenecek törene halkın katılımına izin verilmiyor.
17.04.2021 Dünya
Ulusal kahraman Yüzbaşı Tom Moore virüse yenildi
Ulusal kahraman Yüzbaşı Tom Moore virüse yenildi Corona virüs salgınında İngiltere Ulusal Sağlık Servisi'ne (NHS) milyonlarca pound bağış toplayarak İngiltere’nin simge isimlerinden biri olan Yüzbaşı Tom Moore, Corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.
2.02.2021 Dünya
Jeffrey Epstein 'ölümünden iki gün önce vasiyet imzaladı'
Jeffrey Epstein 'ölümünden iki gün önce vasiyet imzaladı' Amerikan medyası Jeffrey Epstein'in New York'ta tutulduğu cezaevinde intihar etmeden iki gün önce bir vasiyet imzaladığına ilişkin haberlere yer verdi.
20.08.2019 Dünya
Kraliçe İkinci Elizabeth ortaya çıktı!
Kraliçe İkinci Elizabeth ortaya çıktı! Yaklaşık üç haftadır sağlık sorunları yaşayan İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth bugün kamuoyu önüne çıktı. Kraliçe Elizabeth, İngiltere’nin doğu sahilinde yer alan Sandringham köyündeki St. Mary Magdalene kilisesinde pazar ayinine katıldı.
17.06.2021 Dünya
Nijerya Cumhurbaşkanı: Cameron özür dilemesin, paramızı versin
Nijerya Cumhurbaşkanı: Cameron özür dilemesin, paramızı versin Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari İngiltere Başbakanı David Cameron'dan ülkesiyle ilgili sözleri nedeniyle özür beklemediğini söyledi.
11.05.2016 Dünya
Cameron özür dilemesin, paramızı versin
Cameron özür dilemesin, paramızı versin Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari İngiltere Başbakanı David Cameron'dan ülkesiyle ilgili sözleri nedeniyle özür beklemediğini söyledi...
11.05.2016 Dünya
Kraliçe Elizabeth'ten büyük gaf!
Kraliçe Elizabeth'ten büyük gaf! İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth'in bir davet esnasında, geçen yıl Çin Devlet Başkanı Şi Jinping'in Londra ziyareti sırasında Çinli yetkililerin 'çok kaba' davrandığını söylediği kameralara yansıdı.
11.05.2016 Dünya
Kraliçe’nin Nazi selamı
Kraliçe’nin Nazi selamı İngiltere’nin en çok satan tabloid gazetesi The Sun, Kraliçe İkinci Elizabeth’in 1933 yılında ‘Nazi selamı’ verirken çekilen görüntülerini manşetten yayınladı
18.07.2015 Dünya
Çok tartışılan referandumun detayları belli oldu
Çok tartışılan referandumun detayları belli oldu Birleşik Krallık'ta yaşayan bazı AB vatandaşları, İngiltere'nin AB üyeliğiyle ilgili düzenlenecek referandumda söz sahibi olamayacak. Referandumda, Birleşik Krallık'ta ikamet eden 18 yaş ve üzerindeki Britanya ve İngiliz Milletler Topluluğu vatandaşları ile 15 yıldan az olmak şartıyla yurt dışında yaşayan Birleşik Krallık vatandaşları oy kullanabilecek. İşçi Partisi, İngiltere Başbakanı Cameron'ın AB referandumuna destek vereceğini duyurdu.
25.05.2015 Dünya
İsviçre'deki gizli hesaplar deşifre oldu
İsviçre'deki gizli hesaplar deşifre oldu İsviçre'de dünyanın en büyük ikinci bankasındaki hesaplar ortaya döküldü... Türkiye'den 3105 kişiye ait hesaplarda 3,48 milyar dolar bulunuyor.
9.02.2015 Ekonomi
‘31 Ağustos 1887’de doğdum hiç evlenmediğim için hâlâ yaşıyorum’
‘31 Ağustos 1887’de doğdum hiç evlenmediğim için hâlâ yaşıyorum’ 31 Ağustos 1887 tarihinde doğan Leandra Becerra Lumbreras geçtiğimiz günlerde 127 yaşına bastı...
2.09.2014 Dünya
Dünyanın en yaşlı kadını sırrını açıkladı
Dünyanın en yaşlı kadını sırrını açıkladı Dünyanın en yaşlı insanlarından 127 yaşındaki Meksikalı Leandra Becerra Lumbreras uzun yaşamanın sırrını açıkladı: Asla evlenmemek...
2.09.2014 Dünya
Yağmura rağmen görkemli kutlama
Yağmura rağmen görkemli kutlama Tahta çıkışının 60’ıncı yılı
3.06.2012 Dünya
Hasta kocaya helikopterle geldi
Hasta kocaya helikopterle geldi Kraliçe, hastanedeki kocasını ziyarete helikopterle geldi
25.12.2011 Dünya
Kraliçeden “çene altı türban” şovu
Kraliçeden “çene altı türban” şovu İNGİLTERE Kraliçesi İkinci Elizabeth, dün Windsor’da düzenlenen yıllık Kraliyet at şovunda saçlarını tamamen örten desenli başörtüsüyle büyük ilgi gördü...
10.05.2008 Dünya
Dünyanın en güçlü kadını listesinde  iki Türk!
Dünyanın en güçlü kadını listesinde iki Türk! Merkel Forbes dergisinin 'dünyanın en güçlü 100 kadını' listesinde bu yıl da ilk sırada yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Kraliçe madalya takacak
Kraliçe madalya takacak Tasarımlarıyla İngiliz modasındaki ağırlığı her geçen gün artan Hüseyin Çağlayan, Kraliçe II. Elizabeth tarafından üstün hizmet madalyası ile ödüllendirilecek
17.06.2006 Magazin
80'lik kraliçe coşkusu
80'lik kraliçe coşkusu Avrupa'nın en uzun süre tahtta kalan kraliyet lideri olan İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth dün gösterişli törenlerle 80'inci doğum gününü kutladı...
21.04.2006 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles'a ikinci yumurtalı saldırı
İngiltere Kralı III. Charles'a ikinci yumurtalı saldırı İngiltere’nin Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı III. Charles'ın bulunduğu yöne yumurta atıldı. Yumurtayı attığından şüphelenilen 20’li yaşlarında bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.
6.12.2022 Dünya
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı!
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne Prof. Dr. Mehmet Emin Ay görevlendirildi. Prof. Ay her hafta Cuma namazı ile Cuma günü ikindi, akşam, yatsı ve cumartesi günleri sabah namazını kıldıracak. Peki, Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.09.2022 Gündem
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi!
İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın biyografisi! II. Elizabeth'in oğlu ve taht sıralamasında da ilk sırada olan isim Prens Charles kraliçenin vefatının ardından kral oldu. Kral Charles’ın hayatı, çocukları, eşi ve hayatı merak konus oldu. Peki, İngiltere'nin yeni kralı Charles kimdir? Kral Charles kaç yaşında? Kral Charles’ın eşi kim? Kral Charles’ın çocukları kimler? Kral Charles’ın biyografisi!
8.09.2022 Dünya
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi! Kraliçe Elizabeth hayatını kaybetti. İngiltere’de yas ilan edildi. Yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth’in İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybettiği duyuruldu. Peki, Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe 2. Elizabeth’in eşi ve babası kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
8.09.2022 Dünya