İkramiye Ödemesi

İkramiye Ödemesi

Son dakika ikramiye ödemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikramiye ödemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikramiye ödemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkramiye Ödemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikramiye ödemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 503 ikramiye ödemesi haberi bulunmuştur. Tüm ikramiye ödemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleşti
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleşti Milyonlarca emekliye bayram öncesi ikramiye müjdesi geldi. Tüm emekliler 2024 yılında emekli maaşı Temmuz zammı öncesi 6 bin TL ikramiye ödemesi alacak. Meclis'te yasalaşan kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlara ikramiye ve zam takvimi açıklandı.
12.03.2024 Ekonomi
Emekliye çifte ikramiye müjdesi! Hesaplara yatıyor tarihler tek tek açıklandı
Emekliye çifte ikramiye müjdesi! Hesaplara yatıyor tarihler tek tek açıklandı Emekliye son dakika çifte ikramiye müjdesi verildi. 2023 yılında 9 bin TL ikramiye ödemesi alan emekliler 2024 yılında da önceliklendirilecek. SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 11,68'lik ek zamlı olarak ödendi. En düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak belirlendi. Bayram ikramiyesi de yüzde 50 zamlı olarak 3 bin TL olarak ödenecek. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2024'ün ikinci emekli maaşı zammı ne zaman yapılacak? İşte milyonlara ikramiye ve zam takvimi...
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler...
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Emeklinin gündeminde seyyanen zam ve bayram ikramiyesi var. 14 milyonu aşkın emekli hükûmetten gelecek açıklamaya kilitlendi. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak? İşte bayram ikramiyesi ve seyyanen zam ile ilgili emekli milyonları ilgilendiren detaylar...
13.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktı
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktı Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
11.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi müjdesi! İki formül verildi, 5 bin lira...
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi müjdesi! İki formül verildi, 5 bin lira... Emekliye zamlı ikramiye ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kurban ve Ramazan Bayramlarında verilen 1100 TL tutarındaki ikramiye 2000 TL’ye çıkarılmıştı. Ayrıca Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında emeklilere tek sefer olmak üzere 5 bin TL ikramiye verilmişti. Böylece geçene sene emeklilere 9 bin TL ikramiye ödemesi yapılmış oldu. Emeklilere yüzde 49.25 oranında zam yapılmasının ardından yeni dönem ikramiyeleri de merak edilmeye başlandı. Peki emekli ikramiyelerine bir artış yapılacak mı? İkramiyelere ilişkin iki farklı formül gündeme geldi.
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış çi in iki formül masada. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
4.02.2024 Çalışma Hayatı
İkramiye ödemeleri başlıyor! 8 bin TL cuma günü hesaplarda olacak
İkramiye ödemeleri başlıyor! 8 bin TL cuma günü hesaplarda olacak Binlerce kişi bekliyordu. Ödeme takvimi açıklandı. Paralar cuma günü banka hesaplarına yatırılıyor. Yaklaşık 8 bin TL ödeme yapılacak. Kamu çalışanlarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Kamu işçisinin ikramiyesi için gün verildi. Kamuda çalışan yaklaşık 1 milyon işçiye her yıl belli dönemlerde tediye (ikramiye) ödemesi yapılıyor.
22.01.2024 Ekonomi
Milli Piyango'dan yılbaşı ikramiyesiyle ilgili açıklama
Milli Piyango'dan yılbaşı ikramiyesiyle ilgili açıklama Sosyal medya kanallarında yer alan Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya'da bir kişiye çıktığına ilişkin iddialara Sisal Şans'tan bir açıklama geldi. İddianın gerçek dışı olduğu belirtildi.
2.01.2024 Gündem
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi takvimi belli oldu. Çalışan emeklilere ikramiye ödemesiyle SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ile dul yetimler dahil bütün hak sahipleri 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi almış olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan ek emekli ikramiyesi için tarih verdi. İşte detaylar...
28.12.2023 Emekli
Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2024? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, emekliler yılbaşı ikramiyesi alacak mı?
Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2024? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, emekliler yılbaşı ikramiyesi alacak mı? Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emeklilere her yıl iki kez bayramlarda ikramiye ödemesi yapılıyor. Bu yıl Cumhuriyetin 100. Yılına özel 15 Kasım’a kadar çalışmayan emeklinin IBAN numarasına 5000 TL’lik ikramiye verilmiş, ardından ikramiyenin tüm emeklilere verileceği açıklanmıştı. Cumhuriyet Bayramı ikramiyeleri hesaplara yatıyor. Gelişmelerin ardından emekliler bu kez de yılbaşında emeklilere ikramiye olup olmayacağını sorguluyor. Peki, emekliye yılbaşında ikramiye verilecek mi, yılbaşı emekli ikramiyesi var mı?
28.12.2023 Emekli
Her emekliye 5 bin lira hesabına yatacak! Tarih belli oldu
Her emekliye 5 bin lira hesabına yatacak! Tarih belli oldu Çalışan emekliye ikramiye düzenlemesi Meclis'ten geçerek yasalaştı. 5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. Bununla beraber SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı olmak üzere çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
28.12.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi Çalışan emekliye ikramiye ödemesi için tarih belli oldu. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı olmak üzere çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihi için açıklama geldi. Meclis'te bütçe görüşmeleri tamamlandı. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
26.12.2023 Emekli
Çalışan emekliye 5 bin TL ödeme son gelişme: Takvim belli oldu! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak?
Çalışan emekliye 5 bin TL ödeme son gelişme: Takvim belli oldu! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan emekliye 5 bin TL ödemede son dakika gelişmesi... Milyonlarca emekli pür dikkat 5000 TL ikramiye ödemelerini bekliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir kereye mahsus verilen 5 bin TL ikramiye ödemesi Meclis'ten geçmiş, bakanlıktan yapılacak son durum beklenmeye başlanmıştı. Peki çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye hesaplara yattı mı? İşte son bilgiler
17.12.2023 Çalışma Hayatı
5 bin TL ikramiyede net tarih belli oldu! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu emekliler alacak
5 bin TL ikramiyede net tarih belli oldu! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu emekliler alacak 5 bin liralık ikramiyeden yararlanamayan çiftçi, Bağ-Kur'lu esnaf ve çalışan emeklilerin de yüzü güldü. Çalışan emekliye ikramiye düzenlemesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilirken, 'Çalışan emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?' sorusu da yanıt buldu. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklilerin yararlanacağı 5 bin TL'lik ikramiye ödemesi ile ilgili detaylar...
30.11.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Hesaplara yatırılıyor
Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Hesaplara yatırılıyor 5000 TL emekli ikramiyesi için kapsam genişledi. Çalışan emeklilere ikramiye verilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Emekli olup fiilen çalışmaya devam etmeyen emeklilerimize 5 bin TL ikramiye ödemesi yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile tek seferlik verilecek ikramiyeden kapsam dışında tutulan emeklilerin de faydalanması için çalışma başlatıldı" ifadelerine yer verildi.
27.11.2023 Emekli
Kabine toplanıyor! Milyonlarca emekli bekliyor: Maaş zammı ve ikramiye
Kabine toplanıyor! Milyonlarca emekli bekliyor: Maaş zammı ve ikramiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün yapılması beklenen Kabine toplantısının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler olacak.
20.11.2023 Gündem
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede yeni gelişme! Müjdeli haber, işte ödeme tarihi
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede yeni gelişme! Müjdeli haber, işte ödeme tarihi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili açıklama yaptı. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Bakan Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım'ı geçmeyeceğini söyledi.
1.11.2023 Ekonomi
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak'
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak' Emekli vatandaşlara Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında, bir kereye mahsus, 5 bin TL ikramiye verilecek. 5 bin TL emekli ikramiyesi kasım ayının ilk 15 günü içerisinde hesaplara yatacak ancak emekli olup çalışmaya devam edenler ikramiye hakkından yararlanamayacak.
31.10.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem
Emekliye çifte bayram! Promosyon ve ikramiye ödemesi yapılacak
Emekliye çifte bayram! Promosyon ve ikramiye ödemesi yapılacak Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT’lilerin ilk maaşlarını 1 Mart günü alacaklarını açıklamıştı. Bu yıl içinde EYT’den emekli olanlar Ramazan Bayramı’nda 1100 TL de bayram ikramiyesi alacaklar.
31.01.2023 Emekli
40 bin TL ikramiye ödemesi için tarih belli oldu! THY çalışanlarının hesaplarına yatacak
40 bin TL ikramiye ödemesi için tarih belli oldu! THY çalışanlarının hesaplarına yatacak Türk Hava Yolları (THY) iştirak şirketlerinde ve diğer görevlerde çalışan personellerin ikramiyelerin ay sonunda hesaplara yatacağını açıkladı.
14.09.2022 Ekonomi
Türkiye Petrolleri (TP) İŞKUR üzerinden 12 bin 743 TL maaşla sürekli işçi alacak! İşte Türkiye Petrolleri personel alımı şartları!
Türkiye Petrolleri (TP) İŞKUR üzerinden 12 bin 743 TL maaşla sürekli işçi alacak! İşte Türkiye Petrolleri personel alımı şartları! Türkiye Petrolleri duyurdu! 69 sürekli işçi alınacak. Türkiye petrolleri personel alım ilanları İŞKUR üzerinden yayınlandı. İlana göre, Türkiye Petrolleri, Batman ve Şırnak illerinde istihdam edilmek üzere en az önlisans mezunu 69 sürekli işci alınacak. Peki, Türkiye Petrolleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Türkiye Petrolleri İşkur ilanı ve başvuru şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
Paralar bugün hesaplarda! Ödeme tutarları 2.168 TL ile 8.233 TL arasında değişiyor
Paralar bugün hesaplarda! Ödeme tutarları 2.168 TL ile 8.233 TL arasında değişiyor Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. En düşük ödeme miktarı 2.168 lira olarak. İkramiye ödemelerinde maaş miktarı belirleyici oluyor. Yüksek maaş alan yüksek ikramiye ödemesi alıyor. Ödenecek en yüksek ikramiye ise 8.233 lira. Kamu işçileri ve 4D’li sürekli işçilere her yıl 52 günlük ücret tutarında ilave tediye yani ikramiye ödeniyor. 700 bin işçiye (tediye) ikramiye ödemeleri kapsamında 13 günlük ödeme yapılacak. İkramiyeler bugün hesaplara yatacak. Kim ne kadar tediye ödemesi alacak? İşte merak edilen tüm detaylar...
29.04.2022 Çalışan Hakları
Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılmaya başladı! Kim ikramiyesini ne zaman alacakk?
Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılmaya başladı! Kim ikramiyesini ne zaman alacakk? Milyonlarca emekli, dul ve yetim bekliyordu. Paralar bugün vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlıyor. 2018 yılında yapılan düzenleme ile emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere senede iki kere, bayram öncesi ikramiye verilmeye başlandı. Bu sene de bayramlarda emekliler, dul ve yetim aylığı alanlara ikramiye yatırılacak. İkramiye tutarı ise Ramazan Bayramı için 1.100 lira olacak. 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak. Peki, bayram ikramiyesinden kimler yararlanacak, yeni emekli olanlar da ikramiye alabilecek mi, hangi tarihte emeklilik dilekçesini verenler ikramiye alabilecek? İşte, bayram ikramiyesinde tüm merak edilenler...
27.04.2022 Emekli
Bayram ikramiyesi ödemeleriyle ilgili flaş detay! Kim ne zaman ikramiye alacak? Tek tek açıklandı
Bayram ikramiyesi ödemeleriyle ilgili flaş detay! Kim ne zaman ikramiye alacak? Tek tek açıklandı Milyonlarca emekli bekliyordu. Bayram ikramiyeleri ile ilgili art arda açıklamalar geldi. Uzun süre emekli bayram ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağı gündemdeydi. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda emeklilerin bayram ikramiyelerinde bu yıl artış yapılmayacağı duyuruldu. Vatandaşlar ikramiye tutarının netleşmesinin ardından 'Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?' diye araştırma yapmaya başladı. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda verilen bayram ikramiyeleri bu yıl beşinci kez hem emeklilere hem de dul ve yetim aylığı alan vatandaşlara verilecek. Ramazan Bayramı öncesinde verilecek olan bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Bayram ikramiyesi ne kadar, kimlere veriliyor? Birden çok emeklilik maaşı alana ne kadar ikramiye verilecek? 65 yaş ve engelli aylığı alanlara ikramiye verilecek mi? Emeklinin ölümü ve durum değişikliklerinde ikramiye geri alınacak mı? İşte bayram ikramiyesine yönelik bilinmesi gerekenler tüm detaylar...
15.11.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

İkramiye Ödemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikramiye ödemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.