19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu sene İstanbul’da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kutlamaların ana buluşma noktası Maltepe Etkinlik Alanı, gün boyunca renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Deniz Tekin, Nova Norda, Redd, Cartel’den Kabus Kerim, Erci’E ve Batuflex ve Murat Boz konserleri bayram coşkusunu artıracak. Dans, video mapping ve drone gösterilerinin harmanlandığı muhteşem 19 Mayıs Gösterisi ise izleyenleri büyüleyecek. İstanbullular, gün boyu sürecek etkinliklerde; sanal gerçeklik, futbol, dart, dans, snowboard, kaykay parkuru, zumba, playsatation ve mixibike gibi aktivitelerle keyif dolu bir gün geçirecek. İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
17.05.2022 Gündem
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri!
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri! İstanbul’da fetih coşkusu etkinliklerle kutlanacak. Fatih Sultan Mehmet Han’ın fetih öncesinde ve sonrasında ordusuyla silinmez izler bıraktığı Anadolu yakası bugüne kadarki en büyük fetih kutlamasına ev sahipliği yapacak. İBB, İstanbul’un fethinin yıldönümünü Teoman ve Pinhani konseri ile kutlayacak. Peki, Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Teoman konseri ücretsiz mi? Maltepe Teoman konseri saat kaçta başlayacak? İşte 29 Mayıs Maltepe Teoman konseri detayları!
28.05.2022 Kültür Sanat
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi?
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi? Duman konseri iptal mi, Duman konseri ne zaman, 18 Mayıs Beşiktaş Duman konseri saat kaçta? Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs konser programı kapsamında Duman grubu ve Zeynep Bastık konser düzenliyor. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle konserin iptal olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Duman, Zeynep Bastık, KÖFN konseri ne zaman, nerede yapılacak, saat kaçta?
18.05.2022 Kültür Sanat
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı! Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez bu yıl etkinliklerle kutlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da yapılacak Hıdırellez etkinlik programını açıkladı. 4 gün sürecek Hıdırellez Şenlikleri’nde gün boyu süren aktiviteler ve konserler yer alacak. Peki, Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
5.05.2022 Kültür Sanat
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak!
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak! Corona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez evlerde ve online olarak kutlanacak. Bayram coşkusunu hep birlikte kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da evde yapılacak etkinlikler için başta Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT çocukların 23 Nisan coşkusunu eve taşımak için çalışıyor. Bazı özel okullar, müzeler, kurum ve kuruluşlar da 23 Nisan kutlamalarını dijital ortama taşımak için çalışmalar yapıyor. Peki, 23 Nisan nasıl kutlanacak? Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? Çocuklarınızın coşkuyla kutlamasını sağlayacak online 23 Nisan etkinlikleri ve kutlamaları...
22.04.2020 Gündem
Mahallede şenlik var
Mahallede şenlik var Kentim İstanbul Projesi, gittikçe yok olmaya başlayan 'mahalle' kavramını modern yaşama yeniden kazandırmak için kolları sıvadı. Yaz ayları boyunca çeşitli semtlerde gösteri ve şenlikler düzenlenecek
7.05.2004 Arşiv