9. Bölüm

9. Bölüm

Son dakika 9. bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 9. bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 9. bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

9. Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 9. bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.724 9. bölüm haberi bulunmuştur. Tüm 9. bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu? Kraliçe dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözüyor. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Deniz, Ateş'i terk edecek mi?
Deniz, Ateş'i terk edecek mi? Kanal D'nin Çarşamba gününe damga vuran dizisi Kraliçe'nin 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
16.05.2023 Televizyon
Aile 9. bölüm 2. fragmanı: Devin'in korkunç teklifi Aslan'ı şaşırttı!
Aile 9. bölüm 2. fragmanı: Devin'in korkunç teklifi Aslan'ı şaşırttı! Aile 9 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin'den Aslan'a şaşırtıcı bir teklif geldi. Yağmur'un Soykan ailesinin çiftliğine taşınması Hülya Soykan'ı çıldırttı.
28.04.2023 Televizyon
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan!
Aile 9. bölüm fragmanı: Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan! Aile 9 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Cihan Soykan bombayı patlattı. "Devin Akın öldü, yaşasın Devin Soykan" diyen Cihan'a asıl cevabı Hülya Soykan verdi. Hülya Soykan, "Seni bu aileden yapan şey nedir biliyor musun?" diye sordu ama cevabını yine kendisi verdi: Suç!
26.04.2023 Televizyon
'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor!
'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor! Kanal D'nin Pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mekttubu, dün akşam 9.bölümüyle ekrana geldi.
25.04.2023 Magazin
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin finaline son 9 bölüm kaldı. Bu akşam 169'uncu bölümüyle ekrana gelen dizi final yolunda ilerliyor. Nehir Erdoğan, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş br ayrılık yaşanıyor. Ünlü oyuncuya yazılan son ayrılığının önüne geçti.
29.03.2023 Televizyon
Ne Gamze'nin ne istediği belli ne Ömer'in! Ömer dizisinde asıl bombayı Reşat patlatıyor
Ne Gamze'nin ne istediği belli ne Ömer'in! Ömer dizisinde asıl bombayı Reşat patlatıyor Ömer dizisi geride bıraktığı 8 bölüm boyunca ilgi çekti. Ömer ve Gamze arasındaki gelgitli ilişkiye bir de Süreyya'nın katılmasıyla konu baba oğul çatışmasından beklenmeyen bir şekilde aşk üçgenine evrildi. Son bölümlerde Ömer'in herkes mavi boncuk dağıttığını gören izleyici de durumdan rahatsız oldu. Öte yandan Ömer dizisi 9. bölüm fragmanı da yayınlandı.
20.03.2023 Televizyon
Somer, Türkan'ı sevmekten korkuyor mu?
Somer, Türkan'ı sevmekten korkuyor mu? Üç Kız Kardeş 9. bölüm 2. ön izleme yayında!
17.04.2022 Televizyon
Dönüş'ün Serdar'la olan arkadaşlığı kızların gündeminde!
Dönüş'ün Serdar'la olan arkadaşlığı kızların gündeminde! Üç Kız Kardeş 9. bölüm ön izleme yayında!
17.04.2022 Televizyon
Somer, Mine'ye dönüyor!
Somer, Mine'ye dönüyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 9. bölüm fragmanı yayınlandı.
13.04.2022 Televizyon
Yargı’dan romantik tanıtım…
Yargı’dan romantik tanıtım… Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyici ile buluştu. Tanıtımda Ilgaz ile Ceylin’in konuşmaları ikili arasında doğan romantizmin sinyallerini veriyor.
12.11.2021 Televizyon
Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam var mı? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon ne zaman başlıyor?
Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam var mı? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon ne zaman başlıyor? Bir Zamanlar Kıbrıs ne zaman başlıyor? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni sezon bölümleri merak ediliyor. 9. Bölüm ile sezon finali yapan dizi, dizlerin yeni sezon bölümlerini yayınlamasıyla araştırılmaya başlandı. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs 2. Sezon ne zaman başlayacak? Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı?
23.09.2021 Gündem
Ada Masalı dizisinde flaş ayrılık!
Ada Masalı dizisinde flaş ayrılık! Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerini paylaştığı Ada Masalı dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı.
26.08.2021 Magazin
Ada ve Bora arasında gerilim yükseliyor!
Ada ve Bora arasında gerilim yükseliyor! Kanal D'nin sevilen dizilerinden Baht Oyunu'nun 9. bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Ada ile Bora arasındaki gerilim yükseliyor.
15.08.2021 Televizyon
Baht Oyunu 9. bölüm fragmanı yayında!
Baht Oyunu 9. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi 'Baht Oyunu', sürprizlerle dolu sekizinci bölümüyle büyük ilgi gördü.
11.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 9. bölüm 3.fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 9. bölüm 3.fragmanı yayında! Aşkın Tarifi dizisinde Taylan, Fırat'ı Naz'dan uzak tutmak için restoranla ilgili beklenmedik bir hamlede bulunuyor.
8.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 9. bölüm fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 9. bölüm fragmanı yayında! Düğün fiyaskosundan sonra Naz, Fırat'ın yüzünü bile görmek istemez. Fırat ile olan tüm ilişkisini bitirmeye kararlıdır. Şimdi neler olacak?
3.08.2021 Televizyon
Nalan ve Sedat sonunda evleniyor!
Nalan ve Sedat sonunda evleniyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 9. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı.
9.06.2021 Televizyon
Nalan ve Sedat'ın düğünleri olacak mı?
Nalan ve Sedat'ın düğünleri olacak mı? Camdaki Kız 9. bölüm sezon finali fragmanı yayında!
7.06.2021 Televizyon
'Teşkilat'ın dokuzuncu bölümünde neler olacak?
'Teşkilat'ın dokuzuncu bölümünde neler olacak? TRT 1 dizisi 'Teşkilat', 2 Mayıs Pazar akşamı dokuzuncu bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde; Fadi, Serdar ve Zehra’nın peşine düşüyor.
29.04.2021 Televizyon
Teşkilat dizisi 9.bölüm fragmanı yayınlandı!
Teşkilat dizisi 9.bölüm fragmanı yayınlandı! TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
27.04.2021 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 9. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 9. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Türkiye'nin ünlü sanatçısı Cengiz Kurtoğlu şarkıları söylenecek!
25.04.2021 Televizyon
Yüzleşme 9. bölüm fragmanı yayında!
Yüzleşme 9. bölüm fragmanı yayında! Ali Fuat'ın sürpriz evlilik teklifi evin havasını değiştiriyor! Yüzleşme yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.15'te Kanal D'de!
18.02.2021 Televizyon
Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı yayında!
Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı yayında! Yıllar sonra geri dönen Volkan, Asya'nın kafasını karıştırmaya çalışıyor!
8.12.2020 Televizyon
Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı
Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı Sadakatsiz 9. Bölüm Fragmanı yayında! Aradan yıllar geçiyor ve Volkan Asya'nın karşısına çıkıyor!
5.12.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

9. Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 9. bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.