64. Hükümet

64. Hükümet

Son dakika 64. hükümet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 64. hükümet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 64. hükümet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

64. Hükümet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 64. hükümet gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 64. hükümet haberi bulunmuştur. Tüm 64. hükümet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek hakkında merak edilenler…
Mehmet Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek hakkında merak edilenler… Eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'in hayatı merak ediliyor. 2009-2015 yılları arasında maliye bakanı olarak görev yapmış olan Şimşek, Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve Binali Yıldırım'ın kurduğu hükûmetlerde yer aldı. Peki, Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek nereli, kaç yaşında, şu an nerede, hangi partide çalışıyor?
23.03.2022 Siyaset
İsmet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti yeni grup başkanı İsmet Yılmaz hakkında merak edilenler…
İsmet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti yeni grup başkanı İsmet Yılmaz hakkında merak edilenler… AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkanı seçildi. Peki, İsmet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?
17.11.2021 Gündem
AK Parti kongresi ne zaman 2021? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları sürüyor!
AK Parti kongresi ne zaman 2021? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları sürüyor! AK Parti kongresi ne zaman 2021? "İnandığın yolda yürü" sloganıyla 2019 yılı aralık ayında başlatılan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir süre kesintiye uğrayan kongre süreci, 24 Mart'taki büyük kongre ile tamamlanacak. Kurulduktan 15 ay sonra 3 Kasım 2002'de girdiği ilk genel seçimle iktidara gelen ve 18 yılı aşkın süredir ülkeyi yöneten AK Parti, 7. Olağan Büyük Kongresini 24 Mart'ta gerçekleştirecek.
27.02.2021 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli?
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli? Berat Albayrak'tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna Cumhurbaşkanı Kararı ile Lütfi Elvan atandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, atamanın 104'üncü ve 106'ıncı maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. Peki, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli? İşte Lütfi Elvan'ın biyografisi...
10.11.2020 Ekonomi
Kanal İstanbul tartışması! 'Eğilip bükülmeye ne gerek var'
Kanal İstanbul tartışması! 'Eğilip bükülmeye ne gerek var' Yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ve eski bakan Ali Babacan'ın Kanal İstanbul projesi ile ilgili geçmişte ve günümüzde söyledikleri tartışma yarattı.
30.12.2019 Siyaset
Binali Yıldırım kimdir?
Binali Yıldırım kimdir? Meclis Başkanı seçilen Binali Yıldırım kimdir? Nerelidir, daha önce hangi görevleri yaptı?
12.07.2018 Siyaset
İtalya’nın ‘en belirsiz’ seçimi
İtalya’nın ‘en belirsiz’ seçimi İtalya’da halk, Temsilciler Meclisi ve Senato’nun yeni üyelerini belirlemek için sandık başına gitti. Ülkenin karşılaştığı en belirsiz seçimlerden biri olduğu belirtilen oylamada, aşırı sağcı partilerin güç kazanması bekleniyor
4.03.2018 Dünya
İtalya hükümeti yeni kabineyi açıkladı
İtalya hükümeti yeni kabineyi açıkladı Başbakan Paolo Gentiloni, İtalya'nın yeni kabinesini açıkladı
17.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dün Bakanlar Kurulu'nda söyledim. Bakanlar Kurulu kararı veya KHK içerisinde dünyadaki bizim bilgimiz dışında nerede Türk, Türkiye unvanı varsa bunları yasaklamamız lazım. Bu ülke yönetimlerine bildirmek suretiyle bu unvanların kullanımızı yasaklamalıyız. Oradan prim yapmaya çalışıyorlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım ile AP Başkanı Schulz'dan ortak açıklama
Başbakan Yıldırım ile AP Başkanı Schulz'dan ortak açıklama AP Başkanı Martin Schulz ile Başbakan Binali Yıldırım ortak basın açıklaması düzenledi...
29.09.2021 Gündem
TÜSİAD’la fikir alışverişi
TÜSİAD’la fikir alışverişi Başbakan Yıldırım, TÜSİAD heyetini kabul etti. TÜSİAD Başkanı Symes: “Son derece olumlu görüşmeydi. Daha fazla toplantı imkanımız olacak”
29.09.2021 Gündem
'Türkiye AB'ye muhtaç değil'
'Türkiye AB'ye muhtaç değil' Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üye olmasının 3 bin yılından önce mümkün olmadığını belirten İngiltere Başbakanı David Cameron'ın sözlerine ilişkin, "Birileri Türkiye '3 bin sene sonra AB'ye girer' diyorsa, bu bizim değil bunu söyleyenlerin ayıbıdır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cemevleri ve ‘çözüm’ yeni programda yok
Cemevleri ve ‘çözüm’ yeni programda yok Yıldırım hükümetinin programında Davutoğlu’nunkinde olan cemevlerine statü, çözüm süreci, Avrupa Yerel Yönetimler Şartı yer almadı. Dış politikada ise AB’ye sert tepki yer alırken, İran’a göz kırpıldı.
29.09.2021 Gündem
Yeni hükümetin ilk toplantısı
Yeni hükümetin ilk toplantısı Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
Yeni hükümetin ilk toplantısı Beştepe’de
Yeni hükümetin ilk toplantısı Beştepe’de Başbakan Yıldırım, kabineyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıkladı. Aralarında Yalçın Akdoğan’ın da bulunduğu 8 isim yeni listede yer almadı. Yeni hükümetin ilk Bakanlar Kurulu toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Berat Albayrak kimdir?
Berat Albayrak kimdir? AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, yeni Bakanlar Kurulu listesinin onaylanmasının ardından Ömer Çelik'in kim olduğu merak edilmeye başlandı? 64. Kabinede Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yapan Berat Albayrak yeni kabinede de aynı görevi sürdürecek. Peki Berat Albayrak Kimdir? İşte ayrıntılar..
29.09.2021 Gündem
Tuğrul Türkeş kimdir?
Tuğrul Türkeş kimdir? Yeni kabinenin açıklanmasıyla Tuğrul Türkeş'in görevi belli oldu. Tuğrul Türkeş yeni kabinede hangi görevi üstlenecek. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Tuğrul Türkeş'in bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem
Numan Kurtulmuş kimdir?
Numan Kurtulmuş kimdir? Kabine değişiminden sonra Numan Kurtulmuş hangi göreve getirildi? Numan Kurtulmuş hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik. İşte Numan Kurtulmuş'un ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Şimşek kimdir?
Mehmet Şimşek kimdir? Yeni kabinede Mehmet Şimşek'e hangi görev verildi. Daha önce çeşitli görevler alan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek'in bilgilerini sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
Lütfi Elvan kimdir?
Lütfi Elvan kimdir? AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, yeni Bakanlar Kurulu listesininin onaylanmasının ardından Lütfi Elvan kim olduğu merak edilmeye başlandı? Başbakan yardımcısı olarak görev yapan Lütfi Elvan yeni kabinede Kalkınma Bakanı olarak yerini aldı. Peki Lütfi Elvan Kimdir? İşte detaylar..
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım kimdir?
Binali Yıldırım kimdir? Türkiye Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım kimdir? Oldukça Merak edilen Binali Yıldırım bilgilerini sizler için derledik. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Binali Yıldırım detayları...
29.09.2021 Gündem
Türk-İş'ten Cumhurbaşkanlığına "veto" başvurusu
Türk-İş'ten Cumhurbaşkanlığına "veto" başvurusu Türk-İş yönetimi, özel istihdam büroları aracılığıyla geçici iş ilişkisi kurulmasını sağlayan ve uzaktan çalışma gibi esnek çalışma modeli getiren yasanın veto edilmesi için Cumhurbaşkanlığına yazılı başvuruda bulundu.
29.09.2021 Gündem
İtalya ile Türkiye, 18 milyar dolarlık karşılıklı ticaret hacmine ulaştı
İtalya ile Türkiye, 18 milyar dolarlık karşılıklı ticaret hacmine ulaştı Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (Başbakanlık Yatırım Ajansı) ve Türkiye’nin İtalya Büyükelçiliği, ülkemizde hâli hazırda yatırımı bulunan yaklaşık 25 İtalyan şirketin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.
3.05.2016 Ekonomi
Kurtulmuş: 49 canlı bomba saldırısı engellendi
Kurtulmuş: 49 canlı bomba saldırısı engellendi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye’de Ocak ayından bu yana 85 önemli olayın önceden istihbaratı alınarak önlendiğini, bunlardan 49 tanesinin canlı bomba ya da patlayıcılarla donatılmış araçlar olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Ev müjdesi Resmi Gazete'de
Ev müjdesi Resmi Gazete'de Romanların istihdam, barınma ve sosyal hizmetlere yönelik Strateji Belgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
1.05.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

64. Hükümet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 64. hükümet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.