5 Haziran

5 Haziran

Son dakika 5 haziran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 haziran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 haziran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Haziran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 haziran gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.669 5 haziran haberi bulunmuştur. Tüm 5 haziran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur?
Gübretaş hissesi neden düşüyor? Gübretaş’tan açıklama geldi: Gübretaş hissesi ne olur? Gübretaş hissesi 1 ayda yüzde 60'a yakın değer kaybetti. 4 Aralık'ta 405 lira ile zirveyi görmesinin ardından 172 liraya kadar geriledi. Borsadaki sert düşüş hakkında Gübretaş’tan açıklama geldi. "Şirketimiz pay değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını olumsuz etkileyebilecek nitelikte bilgi, olay ve gelişme bulunmamaktadır" dedi. Peki, Gübretaş hissesi neden düşüyor?
26.12.2023 Ekonomi
Pasarofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Pasarofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Pasarofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Pasarofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti'nin dünya siyasetinde uzun yıllar etkin bir rol oynamış olduğu bilinir. Tabi bu yüzden devletin sıkça antlaşmalar imza attığı görülmüştür. Bazı antlaşmalar Osmanlı Devleti'nin yararına olurken bazıları ise zararına olmuştur. Tarihe baktığımız zaman Osmanlı'nın imzaladığı antlaşmalar arasında Pasarofça'da bulunur. Pasarofça Antlaşması'nın Osmanlı açısından olumsuz sonuçlar doğurmuş olduğunu söyleyebiliriz.
14.09.2023 Eğitim
Le Monde'den Hakan Fidan analizi: Türkiye'nin kara kutusu
Le Monde'den Hakan Fidan analizi: Türkiye'nin kara kutusu Fransız basını Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a ait geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizi hemen alıntılayan Yunan basını o yazıyı manşetten verdi.
4.07.2023 Dünya
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Mehmet, kendini oyuna getirenlerin peşine düşüyor!
Mehmet, kendini oyuna getirenlerin peşine düşüyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu'nun 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet, kendini oyuna getirenlerin peşine düşüyor.
11.06.2023 Televizyon
Evini satılığa çıkardı, verdiği ilan nedeniyle davalık oldu! Komşuları o yazıyı görünce mahkeme koştu
Evini satılığa çıkardı, verdiği ilan nedeniyle davalık oldu! Komşuları o yazıyı görünce mahkeme koştu Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Özge Şeber (35), oturduğu sitede komşularının yaptığı gürültüden rahatsız olduğunu belirterek, 'Satılık. Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' yazısı asarak dairesini satışa çıkardı. Şeber'in alt katta oturan, yazıya çok üzüldüğünü, psikolojik olarak çok etkilendiğini belirten komşusu Arzu Korkmaz, başvurduğu mahkeme kararıyla yazıyı kaldırttı. Korkmaz, “Bundan sonra ben davamın peşindeyim, kesinlikle pes etmeyeceğim. Maddi ve manevi tazminatlarımı açacağım” dedi.
11.06.2023 Yaşam
iPhone 11, 12, 12, 14 fiyat listesi! Iphone fiyatları düşecek mi, Apple Türkiye fiyatlarına zam mı yaptı? Fiyat güncellemesi sonrası yeni zamlı iphone fiyatları! (İphone zammı 2023)
iPhone 11, 12, 12, 14 fiyat listesi! Iphone fiyatları düşecek mi, Apple Türkiye fiyatlarına zam mı yaptı? Fiyat güncellemesi sonrası yeni zamlı iphone fiyatları! (İphone zammı 2023) Apple, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına bir kez daha zam yaptı. Zamlı yeni fiyatlar Apple'ın online mağazasına da yansıdır. WWDC etkinliği öncesinde satışa kapanan Apple Store, yeniden erişime açıldı. Apple Türkiye 5 Haziran 2023 itibarıyla yeni bir zam daha yaptı. Söz konusu zammın ardından iPhone 13, 14, 14 Plus, 14 Pro ve 14 Pro Max fiyatı merak konusu oldu. Peki, Iphone fiyatlarına zam mı geldi, Apple telefon fiyatları ne kadar? Zamlı iphone fiyatları 2023!
8.06.2023 Ekonomi
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı
İstanbul Valisi Davut Gül göreve başladı Cumhurbaşkanı kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan Davut Gül görevine başladı. Valilik önünde yapılan karşılama töreninin ardından konuşan Gül, "Bu şehrin daha güvenli ve huzurlu bir şehir olması için gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur" dedi.,
8.06.2023 Gündem
Çilem Büşra Yılmaz'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Serkan Öztürk hakkında karar verildi
Çilem Büşra Yılmaz'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Serkan Öztürk hakkında karar verildi Ataşehir'de Çilem Büşra Yılmaz, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın intihar ettiği değerlendirilirken olaydan 3 gün önce şikayetçi olduğu erkek arkadaşı Serkan Öztürk, 'Bir başkasını intihara yönlendirme ve yardım etme' suçundan gözaltına alındı. Olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
8.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı 9 millet bahçesinin açılış töreninde konuştu. Kentsel dönüşümde kararlılık vurgusu yapan ve vatandaşa çağrıda bulunan Erdoğan, "Daha kararlı adımlar atacağız. Böylesi bir konuda tamahkarlığa izin vermeyeceğiz. Gözünü para hırsı bürüyenlerin kaprislerine boyun eğmeyeceğiz. Ne gerekiyorsa bu meseleyi çözeceğiz. Binanız depreme dayanıklı değilse dönüşüm süreceğini başlatın, afet kapınızı çalmadan siz tedbirinizi alın" dedi.
8.06.2023 Gündem
Genç kadın evinde ölü bulundu! 3 gün önce erkek arkadaşından şikayetçi olmuş
Genç kadın evinde ölü bulundu! 3 gün önce erkek arkadaşından şikayetçi olmuş Ataşehir’de 32 yaşındaki Çilem Büşra Yılmaz, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın 3 gün önce erkek arkadaşı Serkan Ö. tarafından darbedildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Yılmaz'ın kesin ölüm nedeni, otopsi raporuyla ortaya çıkacak.
6.06.2023 Yaşam
Zerrin Özer isyan etti!  'Bana yapılmış en büyük ayıp'
Zerrin Özer isyan etti! 'Bana yapılmış en büyük ayıp' Yılın en dikkat çeken müzik projeleri ve isimlerinin yarıştığı Power Müzik Ödülleri, 5 Haziran Pazartesi akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Davetliler arasında yer alan şarkıcı Zerrin Özer, basın mensuplarıyla tartışma yaşadı.
6.06.2023 Magazin
Toplanan 29,4 ton elektronik atık yüzlerce çocuğun eğitimine destek oldu
Toplanan 29,4 ton elektronik atık yüzlerce çocuğun eğitimine destek oldu Mobil iletişim şirketi Turkcell dört yıldır sürdürdüğü tekno atık projesi ile yüzlerce çocuğun eğitimine destek olduğunu duyurdu.
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone için beklenen iOS 17 güncellemesi geldi! iOS 17 özellikleri neler? iOS 17'de ne var?
iPhone için beklenen iOS 17 güncellemesi geldi! iOS 17 özellikleri neler? iOS 17'de ne var? iPhone için beklenen iOS 17 güncellemesi geldi. Apple WWDC 2023 etkinliği 5 Haziran akşamı yapıldı. Peki iOS 17 özellikleri neler? iOS 17'de ne var, iPhone görünümü nasıl olacak?
5.06.2023 Eğitim
Deprem mi oldu? 5 Haziran Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?
Deprem mi oldu? 5 Haziran Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi? Deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Haziran Kahramanmaraş depremi sonrası halk korku dolu anlar yaşadı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından 5 Haziran Maraş depremi büyüklüğü ve merkez üssü de açıklandı. Peki bugün Maraş'ta deprem mi oldu, büyüklüğü kaç? İşte detaylar...
5.06.2023 Gündem
5 Haziran Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.com'da sorgulanıyor! Sayısal Loto çekilişi saat kaçta?
5 Haziran Çılgın Sayısal Loto sonuçları millipiyangoonline.com'da sorgulanıyor! Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? Çılgın Sayısal Loto çekilişi 5 Haziran 2023 Pazartesi akşamı saat 21:30'da yapılıyor. Canlı yayınlanan çekilişi birkaç dakika içinde sonuçlanıyor. Kazandıran numaralar ise millipiyangoonline.com'da sorgulanabilmekte. Peki Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? İşte detaylar...
5.06.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan: Yaşanabilir bir dünya bırakma imkanına halen sahibiz
Emine Erdoğan: Yaşanabilir bir dünya bırakma imkanına halen sahibiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Durduğumuz noktada, 'Sıfır Atık' ve 'Sıfır Atık Mavi' hareketleriyle başlayan dönüşümü yaygınlaştırarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma imkanına halen sahibiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Çevre Günü' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Çevre Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Dünya Çevre Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, "Dünya Çevre Günü’nü tebrik ediyor; doğal zenginliklerimizin korunması ve gelecek nesillere aktarılması hususunda tüm vatandaşlarımı duyarlı olmaya davet ediyorum. Türkiye olarak icra ettiğimiz pek çok çalışmayla daha yaşanabilir bir dünya için gayret göstermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
5.06.2023 Gündem
Bebek Sahil'de deniz temizliği
Bebek Sahil'de deniz temizliği Dünya Çevre Günü kapsamında Bebek Sahili'nde deniz temizliği yapıldı. Dalgıçlar denizden lastik, pet ve cam şişeler, hayalet ağları topladı. Geri Dönüşümcüler ve Geri Kazanımcılar Derneği (GEKADER) Başkanı Fatih Eren, "Denizin altında hiç alakasız şeyler çıkabiliyor. Bir bisiklet de çıkabiliyor, bir klozet kapağı da çıkabiliyor. Çöplük gibi insanlar bunları denize atıyorlar" dedi.
5.06.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle mesaj yayınladı.
5.06.2023 Gündem
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
Bir ilde sel tehlikesi nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde sel tehlikesi nedeniyle okullar tatil edildi Sinop’ta gök gürültülü yağış kent merkezi ile Türkeli ilçelerinde su baskınlarına neden oldu.
4.06.2023 Gündem
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti!
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti! Ziya yıllar önce Alanur ile ayrılmasına sebep olan mektubu Seher'in yazdığını öğreniyor.
4.06.2023 Televizyon
Fenerbahçe Beko'dan Anadolu Efes'e tarihi fark!
Fenerbahçe Beko'dan Anadolu Efes'e tarihi fark! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Anadolu Efes'i 42 sayı farkla 108-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
3.06.2023 TBL
Sultan Murat Kışlası nerede? Kosova nerede, Sultan Murat Kışlası hangi ülkede? Kosova’nın haritadaki konumu!
Sultan Murat Kışlası nerede? Kosova nerede, Sultan Murat Kışlası hangi ülkede? Kosova’nın haritadaki konumu! Milli Savunma Bakanlığı Kosova'da meydana gelen olaylar sonrası NATO Müşterek Kuvvet Komutanlığının talebi üzerine bir komando taburunun görevlendirildiğini açıkladı. Mehmetçik 5 Haziran'a kadar Kosova'daki Sultan Murat Kışlası'na intikal edecek. Peki, Sultan Murat Kışlası nerede? Kosova nerede, hangi ülkede? İşte Kosova harita konumu…
3.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

5 Haziran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 haziran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.