5 Bin Tl

5 Bin Tl

Son dakika 5 bin TL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 bin TL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 bin TL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Bin Tl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 bin tl gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.891 5 bin tl haberi bulunmuştur. Tüm 5 bin tl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyor
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyor Son yıllarda yaşanan enflasyon artışı, faizlerin yükselmesi gayrimenkul sektörünü doğrudan etkilerden yetkililer, konut piyasasında yaşanan durgunluğun yatırımcılar tarafından alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini vurguluyor. Çukurova bölgesinden ev almak isteyenler için değeri hızla artan bölgeler açıklandı. Öte yandan arsa almak isteyenleri de avantajlı fiyatlar bekliyor.
3.04.2024 Ekonomi
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı Ankara'da, ev sahibi Mehmet D., yüzde 100'lük kira artışını kabul etmediği için kiracısı emekli Adem Aktaş'ın (65) oturduğu dairenin elektriğini kestirdi. Mum ışığında yaşayan kiracı Aktaş, evden çıkmayacağını, mahkemeye başvuracağını söyledi.
7.03.2024 Ekonomi
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor: Yüzde 97 zam! Muğla, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep başı çekiyor, 5 bin TL oldu
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor: Yüzde 97 zam! Muğla, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep başı çekiyor, 5 bin TL oldu  Fahiş fiyatlardan hem ev sahiplerini hem de kiracılar şikayetçi. Artış oranı yüzde 97'ye ulaşırken fiyatlar da 5 bin TL'yi buluyor. Türkiye’nin aidat şampiyonları açıklandı. Türkiye genelinde 2023 yılında yüzde 97 oranında artan aidatlarda rekor Muğla’nın oldu. Muğla’da daire başına aidat ortalaması 2 bin 607 TL oldu. İstanbul’un daire başına düşen aidat ortalamasında ise rekor 5 bin 635 TL ile Beşiktaş oldu.
1.02.2024 Ekonomi
Ev fiyatlarında hesap değişti! Kiralar düştükçe düşüyor, 5 bin TL’ye varan gerileme
Ev fiyatlarında hesap değişti! Kiralar düştükçe düşüyor, 5 bin TL’ye varan gerileme Konut piyasasında dengeler değişiyor. Son dönemde bazı bölgelerde kira fiyatları geriledi. Bazı semtlerde ise fiyatların artış hızı durdu. Peki kira fiyatlarındaki düşüşün nedeni ne? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı cevapladı.
20.01.2024 Ekonomi
Kuponun kaderini belirleyen gol 90+6’da geldi, 5 bin TL’ye 293 bin 921 TL kazandı!
Kuponun kaderini belirleyen gol 90+6’da geldi, 5 bin TL’ye 293 bin 921 TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, salı bülteninde yer alan 6 karşılaşmanın üçüne Maç Sonucu 1 ve 3.5 Alt, diğer üç maça ise Maç Sonucu 1 tercihinde bulunduğu bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
17.01.2024 İddaa
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak Çalışan emekliye ikramiye kanun teklifinin de yer aldığı torba yasa için tarih belli oldu. Bakan Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme takvimi için açıklama geldi. 'Çalışan emeklilere 5000 TL ne zaman yatacak' sorusu yanıt buldu. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu Çalışan emeklilere müjdeli haber geldi. Uzun bir süredir gündemde olan ve Meclis'te görüşmeleri devam eden emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesine ilişkin, ikramiyelerin yatacağı tarih belirlendi
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan tüm emeklilere 5000 TL ikramiye! SGK ödeme rehberi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak
Çalışan tüm emeklilere 5000 TL ikramiye! SGK ödeme rehberi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken '5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?' sorusu merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emekliye 5 bin TL ödeme son gelişme: Takvim belli oldu! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak?
Çalışan emekliye 5 bin TL ödeme son gelişme: Takvim belli oldu! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan emekliye 5 bin TL ödemede son dakika gelişmesi... Milyonlarca emekli pür dikkat 5000 TL ikramiye ödemelerini bekliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir kereye mahsus verilen 5 bin TL ikramiye ödemesi Meclis'ten geçmiş, bakanlıktan yapılacak son durum beklenmeye başlanmıştı. Peki çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye hesaplara yattı mı? İşte son bilgiler
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak, tarih açıklandı
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak, tarih açıklandı Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
17.12.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiyede flaş gelişme! Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ödeme tarihi verildi
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiyede flaş gelişme! Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ödeme tarihi verildi Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Başkan Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. Hatırlanacağı üzere çalışmayan emeklilere Kasım ayında ikramiyeler yatırılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çalışan emeklilerimizde serzenişe sebep olan konuya da el attık. Çalışan emeklilerimizin de hesabına 5'er bin TL'yi süratle yatıracağız." ifadelerini kullandı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
13.12.2023 Emekli
AK Parti'den 5 bin TL'lik ikramiye açıklaması
AK Parti'den 5 bin TL'lik ikramiye açıklaması TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş çalışan emeklilere bir defaya mahsus ödenecek 5 bin liralık ikramiyeden 4 milyon 688 bin emeklinin daha yararlanacağını belirtti.
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Çalışan emekliye 5 bin TL emekli ikramiyesinde yeni gelişme! Hesaplara yatıyor tarih verildi
Çalışan emekliye 5 bin TL emekli ikramiyesinde yeni gelişme! Hesaplara yatıyor tarih verildi Çalışan tüm emeklilere 5 bin liralık ikramiyede yeni detaylar ortaya çıktı. Torba yasa içerisinde çiftçilere ve çalışan emekliye 5 bin TL emekli ikramiyesi de yer alıyor. Meclis'ten geçtiği takdirde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, Çalışan emekliye ikramiye ne zaman verilecek, ayın kaçında, çiftçiye 5 bin TL emekli ikramiyesi verilecek mi?
4.12.2023 Ekonomi
Çalışan emekliye ikramiye için kritik hafta! 5 bin TL ne zaman hesaba yatacak? İşte tahsis numarasına göre gün gün ödeme takvimi...
Çalışan emekliye ikramiye için kritik hafta! 5 bin TL ne zaman hesaba yatacak? İşte tahsis numarasına göre gün gün ödeme takvimi... Çalışmayan emeklilere verilen 5 bin TL'lik ikramiyenin ardından gözler çalışan emekliler için yapılan ikramiye düzenlemesine çevrildi. Çalışan emeklilere 5 bin TL verilmesine ilişkin düzenleme bu hafta TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek. Peki 5 bin TL ikramiye ne zaman hesaplara yatacak? Son ödeme tarihi hangi gün? İşte gün gün tahsis numarasına göre ödeme takvimi...
3.12.2023 Emekli
5 bin TL ikramiyede net tarih belli oldu! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu emekliler alacak
5 bin TL ikramiyede net tarih belli oldu! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu emekliler alacak 5 bin liralık ikramiyeden yararlanamayan çiftçi, Bağ-Kur'lu esnaf ve çalışan emeklilerin de yüzü güldü. Çalışan emekliye ikramiye düzenlemesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilirken, 'Çalışan emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?' sorusu da yanıt buldu. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklilerin yararlanacağı 5 bin TL'lik ikramiye ödemesi ile ilgili detaylar...
30.11.2023 Emekli
Bayram ikramiyesi kimler alacak, çalışan emekliye de ikramiye verilecek mi? Çalışan emekliler 5 bin TL ikramiye alacak mı?
Bayram ikramiyesi kimler alacak, çalışan emekliye de ikramiye verilecek mi? Çalışan emekliler 5 bin TL ikramiye alacak mı? Emeklilere 5 bin cumhuriyet ikramiyesi verilmiş, çalışan emekliler ise kapsam dışı bırakılmıştı. İkramiye alamayan çalışan emekliler yoğun tepki gösterince AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışan emekliye ikramiye çalışması için ilgili bakanlıklara talimat verdiğini açıkladı. Yaşanan gelişme sonrası çalışan emekli vatandaşlar “Çalışan emekliye de ikramiye verilecek mi, çalışan emekliler 5 bin TL ikramiye alacak mı? Bayram ikramiyesi kimler alacak?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen haberin detayları…
24.11.2023 Emekli
5 bin TL emekli ikramiyesi ile ilgili yeni gelişme!  Talimat verildi, işte detaylar
5 bin TL emekli ikramiyesi ile ilgili yeni gelişme! Talimat verildi, işte detaylar Milyonlarca emekli bekliyordu. 5 bin TL ikramiye ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanlara talimat verdi. İşte konun detayları...
24.11.2023 Emekli
Çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi, çiftçiler ikramiye alacak mı? ÇKS ikramiye ne zaman yatacak?
Çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi, çiftçiler ikramiye alacak mı? ÇKS ikramiye ne zaman yatacak? ÇKS olan 5000 TL alacak mı, çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi? Çiftçiler ikramiye alıp almayacaklarını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumhuriyet bayramı ikramiye müjdesi sonrası SGK, SSK, EYT, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’na kayıtlı çalışmayan tüm emekliler 5000 TL ikramiye aldı. ÇKS’ye kayıtlı çiftçiler ise ikramiye almadı. Peki, Çiftçilere ikramiye var mı?
20.11.2023 Emekli
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu 5000 TL emekli ikramiyesi düzenlemesi ile SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı olmak üzere 12,2 milyon vatandaşa ödeme yapıldı. Ocak zammı öncesi emeklileri rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için bütçe sınırlarının zorlanması talimatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Öte yandan 5000 TL emekli ikramiyesi için milyonları ilgilendiren ek düzenlemenin ilk Kabine Toplantısı'nda gündeme gelmesi bekleniyor.
19.11.2023 Emekli
Kadıköy'de mağaza açılışı indirim için yüzlerce kişi saatlerce bekledi: Sıramı 5 bin TL'ye veririm
Kadıköy'de mağaza açılışı indirim için yüzlerce kişi saatlerce bekledi: Sıramı 5 bin TL'ye veririm Kadıköy'de yeni şubesini açacak olan dünyaca ünlü kozmetik mağazası ilk 500 müşterisine hediye verileceğini duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı.
11.11.2023 Yaşam
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak'
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak' Emekli vatandaşlara Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında, bir kereye mahsus, 5 bin TL ikramiye verilecek. 5 bin TL emekli ikramiyesi kasım ayının ilk 15 günü içerisinde hesaplara yatacak ancak emekli olup çalışmaya devam edenler ikramiye hakkından yararlanamayacak.
31.10.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

5 Bin Tl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 bin tl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.