4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

Son dakika 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4 ekim dünya hayvanları koruma günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 4 ekim dünya hayvanları koruma günü haberi bulunmuştur. Tüm 4 ekim dünya hayvanları koruma günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayvanları Koruma Günü mesajları 2022 ve sözleri! Dünya Hayvanları Koruma günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?
Hayvanları Koruma Günü mesajları 2022 ve sözleri! Dünya Hayvanları Koruma günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? 4 Ekim dostlarımızın günü olarak tüm dünyada kutlanıyor. Dünyayı diğer canlılarla da paylaştığımızı anlamak, onların yaşam hakkına saygı göstermek, müdahale etmeme konusunda farkındalık kazandırmak için her yıl 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü olarak kutlanıyor. Biz de hayvanları koruma gününe özel Hayvanları Koruma Günü mesajları ve sözleri derledik. Peki, Dünya Hayvanları Koruma günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? İşte 4 Ekim Dünya Havyan Hakları Günü mesajları ve sözleri…
4.10.2022 Gündem
8 yılda 420 ton mama desteği
8 yılda 420 ton mama desteği Her yıl 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde HAYTAP iş birliği ile sokak hayvanları için mama desteği sağlayan hızlı teslimat sitesi Getir, bu yıl “Patiye El Ver” diyerek 1 milyon kap mama toplamayı hedefliyor.
30.09.2022 Magazin
Siyasilerden 'Hayvanları Koruma Günü' paylaşımları
Siyasilerden 'Hayvanları Koruma Günü' paylaşımları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için "Dünyamızı paylaştığımız can dostlarımız bizlere birer emanet. Sevgi ve şefkatle yaşadığımız hayatı güzelleştirmek mümkün" mesajı paylaştı.
4.10.2021 Siyaset
Sokak ve barınak hayvanları için 1 milyon kap mama
Sokak ve barınak hayvanları için 1 milyon kap mama 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü özelinde sokak ve barınak hayvanları için 1 milyon kap mama toplanacak.
2.10.2021 Gündem
Emine Erdoğan 'Leblebi' ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uğurladı
Emine Erdoğan 'Leblebi' ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uğurladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sahiplendiği engelli köpek 'Leblebi' ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işe uğurladığı fotoğrafları, sosyal medya hesabından paylaştı.
29.12.2020 Siyaset
Ünlü isimlerden hayvan hakları farkındalık kampanyasına destek
Ünlü isimlerden hayvan hakları farkındalık kampanyasına destek 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde tüm hayvan sahiplerine “İlk Günden Sorumluluk” çağrısı yapan Royal Canin’in, bu güne yönelik farkındalık kampanyasına ünlü isimler de destek verdi. Marka, fotoğraflarıyla Öykü Karayel, Meriç Aral ve Berk Atan’ın da evcil hayvanları ile birlikte kampanyada yer aldığını duyurdu.
5.10.2020 Gündem
Emine Erdoğan, engelli köpek 'Leblebi'yi sahiplendi
Emine Erdoğan, engelli köpek 'Leblebi'yi sahiplendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde ziyaret ettiği hayvan barınağında, 'Leblebi' isimli engelli bir köpeği sahiplendi. Erdoğan, "Leblebi, dört kere ameliyat olmuş. Hayvanseverler ondan, o hayattan vazgeçmemiş. Leblebi artık bize emanet. Yeni yuvası, bahçemiz olacak" dedi.
4.10.2020 Yaşam
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü! Hayvanları korumak için ne yapmalıyız?
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü! Hayvanları korumak için ne yapmalıyız? Bugün Dünya Hayvanları Koruma Günü. Her yıl 4 Ekim'de kutlanan Dünya Hayvanları Koruma Günü ilk kez 1931 yılında kutlandı. Bu özel gün ile hayvan dünyasının refahı mesajını dünyanın her köşesine yaymak amaçlanıyor. Peki, Dünya Hayvanları Koruma Günü anlam ve önemi nedir? Hayvanları korumak için ne yapmalıyız? İşte Dünya Hayvanları Koruma Günü hakkında bilmeniz gerekenler ve yapılacaklar...
4.10.2020 Gündem
Barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı nasıl yapılır? İşte #SenDePatile mama bağış kampanyası
Barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı nasıl yapılır? İşte #SenDePatile mama bağış kampanyası Sosyal medyanın popüler uygulamalarından yüz filtresi, bu kez #SenDePatile kampanyası ile barınaklardaki hayvanlar mamaları için kullanılıyor. Başlatılan kampanya ile barınaklara mama bağışı yapılacak. Peki, Barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı nasıl yapılır? 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'ne özel mama bağışı kampanyası!
2.10.2020 Gündem
Hayvan barınma merkezine ziyaretçi akını
Hayvan barınma merkezine ziyaretçi akını Bağcılar Belediyesi Hayvan Barınma ve Müşahede Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde öğrencilerle doldu taştı. Ziyaretçiler hem sokak hayvanları hakkında bilgi aldı hem de onlarla keyifli zaman geçirdi.
4.10.2018 Yaşam
Evcil hayvanlar empati kurmayı öğretiyor!
Evcil hayvanlar empati kurmayı öğretiyor! Yaşamımızın ayrılmaz parçası ve en yakın dostlarımız olan hayvanlarla iletişim kurmak çocukların gelişiminde de rol oynuyor. Uzmanlar, çocukların bilişsel ve psikolojik gelişimleri için hayvanlarla kurulan iletişimin önemine dikkat çekiyor.
4.10.2017 Sağlık
Tombili'nin heykeli yerine konuldu
Tombili'nin heykeli yerine konuldu Kadıköy'de bir kaldırım taşında verdiği pozuyla fenomen haline gelen ve kimliği belirsiz kişilerce çalındıktan sonra tekrar geri getirilen şişman kedi Tombili'nin heykeli yerine konuldu.
12.11.2016 Yaşam
Tombili'nin heykeli bulundu
Tombili'nin heykeli bulundu Kadıköy'de yaşayanların çok sevdiği kedi Tombili, hayatını kaybetmiş ardından heykeli yapılmıştı. Kaldırım taşında verdiği pozuyla fenomen haline gelen şişman kedi Tombili'nin heykeli, 2 gün önce kimliği belirsiz kişilerce kaidesinden kırılarak çalındı.
10.11.2016 Yaşam
Tombili’nin heykeli yapıldı
Tombili’nin heykeli yapıldı İstanbul Kadıköy Ziverbey’de bir kaldırım taşında verdiği pozuyla fenomen haline gelen kedi Tombili’nin ölümünün ardından Change...
3.10.2016 Yaşam
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Belirli Gün ve Haftalar nelerdir, hangi tarihlerde kutlanır?
Belirli Gün ve Haftalar nelerdir, hangi tarihlerde kutlanır? Öğrenciler ve öğretmenleri yakından ilgilendiren, okullarda çeşitli etkinliklerle kutlanan Belirli Gün ve Haftaların neler olduğu ve hangi tarihlere denk geldikleri merak ediliyor. İşte Milli eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan yönetmeliğe göre tüm Belirli Gün ve Haftaların listesi...
11.01.2019 Gündem
CHP'den Şero imzalı Hayvan Hakları Genelgesi
CHP'den Şero imzalı Hayvan Hakları Genelgesi Kurban Bayramı'nın ilk günü olan bugün aynı zamanda talihsiz bir çakışmayla Dünya Hayvan Hakları Günü. Dünya Hayvan Hakları Günü'nde CHP'den de günün anlamıyla örtüşen ilginç bir genelge geldi. Genelgede CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Genel Sekreter Gürsel Tekin ile birlikte CHP'nin kedisi Şero'nun da imzası yer alıyor. Genelgede Şero'nun "uygundur" yazılı oluru yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Bize bir şey olsa onlar gelirdi...
Bize bir şey olsa onlar gelirdi... Hayvan hakkı savunucuları ve hayvan severler yarın Taksim'de buluşuyor. İşte detaylar...
29.09.2012 Yaşam
Skandal bilmece..!
Skandal bilmece..! RTÜK'ün çocuklar için hazırlanan sitesinde inanılmaz sözler
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4 ekim dünya hayvanları koruma günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.