Hayvanları Koruma Günü mesajları 2022 ve sözleri! Dünya Hayvanları Koruma günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?
Hayvanları Koruma Günü mesajları 2022 ve sözleri! Dünya Hayvanları Koruma günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? 4 Ekim dostlarımızın günü olarak tüm dünyada kutlanıyor. Dünyayı diğer canlılarla da paylaştığımızı anlamak, onların yaşam hakkına saygı göstermek, müdahale etmeme konusunda farkındalık kazandırmak için her yıl 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü olarak kutlanıyor. Biz de hayvanları koruma gününe özel Hayvanları Koruma Günü mesajları ve sözleri derledik. Peki, Dünya Hayvanları Koruma günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? İşte 4 Ekim Dünya Havyan Hakları Günü mesajları ve sözleri…
4.10.2022 Gündem
8 yılda 420 ton mama desteği
8 yılda 420 ton mama desteği Her yıl 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde HAYTAP iş birliği ile sokak hayvanları için mama desteği sağlayan hızlı teslimat sitesi Getir, bu yıl “Patiye El Ver” diyerek 1 milyon kap mama toplamayı hedefliyor.
30.09.2022 Magazin
Barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı nasıl yapılır? İşte #SenDePatile mama bağış kampanyası
Barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı nasıl yapılır? İşte #SenDePatile mama bağış kampanyası Sosyal medyanın popüler uygulamalarından yüz filtresi, bu kez #SenDePatile kampanyası ile barınaklardaki hayvanlar mamaları için kullanılıyor. Başlatılan kampanya ile barınaklara mama bağışı yapılacak. Peki, Barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı nasıl yapılır? 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'ne özel mama bağışı kampanyası!
2.10.2020 Gündem
Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar'' bu akşam izleyicilerle buluşuyor!
Yüzyıllık Mühür ''Kadın Kahramanlar'' bu akşam izleyicilerle buluşuyor! TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşan Yüzyıllık Mühür bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yüzyıllık Mühür dizi projesinde yaklaşık yüz kişilik bir ekip büyük bir titizlikle çalıştı. Herkes tarafından heyecanla beklenen Yüz Yıllık Mühür Kadın Kahramanlar'a dair merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik.
29.09.2021 Gündem
Ebru Gündeş, yarışmacıya söz hakkı vermedi!
Ebru Gündeş, yarışmacıya söz hakkı vermedi! O Ses Türkiye'nin 4 Ekim Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Ebru Gündeş, bir jüri seçmesi gereken yarışmacıya kendisini seçmesi gerektiğini söyledi. Yarışmacı ise Hadise'yi seçti.
5.10.2015 Sinema-Dizi