31 Ağustos

31 Ağustos

Son dakika 31 ağustos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 31 ağustos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 31 ağustos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

31 Ağustos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 31 ağustos gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.583 31 ağustos haberi bulunmuştur. Tüm 31 ağustos haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 ton hamsiye el konuldu! Bakanlık duyurdu
20 ton hamsiye el konuldu! Bakanlık duyurdu Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, balıkçılık sezonu içerisinde bin 193 denetim gerçekleştirilen kentte kurallara uymayan 17 balıkçıya toplam 439 bin 235 TL idari para cezası uygulandığını, yasal boy sınırı altında avlandığı tespit edilen 20 ton hamsi ile 80 kilogram istavrite el konulduğunu açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi Adli tatilin ne zaman başlayacağına yönelik araştırmalar arttı. Davaları olan vatandaşları yargıda yıllık takvimi sorguluyor. Peki, adli tatil ne zaman başlayacak?
14.04.2024 Yaşam
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Bursa'da otomobilde tartıştıktan sonra araçtan inip uzaklaşan eşi Leyla Koca'yı (45) peşinden gidip 4 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu sanık Hakkı Koca, O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sanık Koca. "Leyla, telefonumla sevgilisini aradı sonra da telefonu bana attı, araçtan indi. Yakalamak için peşinden koştum. Ellerinde demir çubuklar bulunan 3 kişi bana saldırdı. Leyla'nın üzerine düştüm. İlk bıçak darbesini orada vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
1.04.2024 Gündem
Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu.
5.03.2024 Fenerbahçe
TFF, Süper Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı
TFF, Süper Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı!
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı! Fenerbahçe Kulübü'nün borcu 11 Milyar 466 Milyon TL olarak açıklandı.
3.02.2024 Fenerbahçe
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak Türkiye’nin en büyük firmalarının yer aldığı metal sektöründe MESS ile işçi sendikaları Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş arasında 114 gün süren müzakereler sonrasında anlaşma sağlandı.
18.01.2024 Çalışma Hayatı
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mücbir sebep halini 30 Nisan 2024'e uzattı.
29.11.2023 Gündem
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı Skuter sürücüleri Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih'te yaya yoğunluğu fazla olan bölgelerinde en fazla saatte 12.5 kilometre hız yapabilecek.
18.11.2023 Gündem
160 bin metal işçisine avans! Tarihte ilk kez olacak
160 bin metal işçisine avans! Tarihte ilk kez olacak Otomotiv, beyaz eşya, sanayi ve demir çelik sektörünün her alanında görev yapan yaklaşık 160 bin metal işçisini ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde süreç devam ederken, işçilere güzel bir haber geldi. 196 işverene bağlı 400’ün üzerinde işyerini kapsayan ve Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında yapılacak olan 2023-2025 dönemi toplu iş sözleşmesinde ilk toplantı 26 Eylül’de yapılmıştı. Türkiye’nin özel sektördeki en büyük toplu iş sözleşmesi için tarafların bir sonraki toplantılarının 10 Ekim’de yapılması beklenirken MESS, bu süreçte işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, tarihinde ilk kez çalışana avans ödenmesine karar verdi.
7.10.2023 Ekonomi
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi Azerbaycan'ın 24 saatlik müthiş operasyonu sonrası Dağlık Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı. Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtarması üzerine koşa koşa Erivan'a giden Fransa Dışişleri Bakanı Colonne, Ermenistan'a silah sağlayacaklarını "Fazla ayrıntı veremem" diyerek açıkladı. Saydığı bahaneler arasında ise Türkiye de vardı.
4.10.2023 Dünya
Borsa İstanbul rekor kırdı! Yatırımcı 7 milyonu aştı
Borsa İstanbul rekor kırdı! Yatırımcı 7 milyonu aştı Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun yayımladığı verilere göre borsada yatırımcı sayısı 7 milyon barajını aşarak yeni rekor seviyesine ulaştı.
13.09.2023 Ekonomi
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi? Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Motorine ve benzine zam haberleri yakından takip ediliyor. Son olarak 5 Eylül'de LPG'ye 1 lira 30 kuruş zam geldi. Peki, Bu gece benzine zam gelecek mi 12 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
12.09.2023 Ekonomi
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ'nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek yaklaşık 3 buçuk milyon lira dolandırdı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulup para ve altınlarını geri isterken, "Kimseden görmediğim şefkati gördüm. Anneciğim gözlerini GATA'da açtıracağım diyerek beni dolandırdı" dedi.
10.09.2023 Yaşam
Ek MTV ile ilgili Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan yeni açıklama
Ek MTV ile ilgili Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan yeni açıklama Gelir İdaresi Başkanlığı ek MTV ödemeleri ile ilgili duyuru yayımladı. İnternet sitesinde yer alan açıklamada, ek MTV'nin, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen, 11 ilde geniş çaplı yıkıma sebep olan ve yaklaşık 13 milyon insanın hayatını etkileyen deprem felaketinin getirdiği zararların telafisinde kullanılmak üzere ihdas edilmiş yeni bir vergi olduğuna işaret edildi.
6.09.2023 Ekonomi
Ölene kadar yüreğinden vicdan azabının yükünü taşıdı: Oğlum ve Prenses Diana benim yüzümden öldü!
Ölene kadar yüreğinden vicdan azabının yükünü taşıdı: Oğlum ve Prenses Diana benim yüzümden öldü! 31 Ağustos 1997’de Paris’ten gelen bir haber tüm dünyayı yasa boğdu. Tüm dünyanın büyük bir sevgi beslediği Prenses Diana ve Mısırlı sevgilisi Dodi Al Fayed Paris'teki Pont D'Alma tünelinde meydana gelen korkunç trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Dodi Al Fayed'in babası ünlü iş insanı Mohamed Al-Fayed de oğlunun ölümünün 26. yıldönümünden tam bir gün önce, 30 ağustos'ta hayatını kaybetti.
6.09.2023 Magazin
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV'nin ilk taksitinde son gün
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV'nin ilk taksitinde son gün Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, tüm araçları kapsayacak şekilde ve bir defaya mahsus olmak üzere ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kararında son güne girildi. Temmuz ayında alınan karar kapsamında, ek MTV'de ilk taksitin son ödemesi bugün sona eriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 31 Ağustos'ta sona erecek ilk taksit ödemelerini 6 Eylül'e ertelemişti.
6.09.2023 Ekonomi
Zam kararı Resmi Gazete'de! Emekli ve memur milyonlar bekliyordu
Zam kararı Resmi Gazete'de! Emekli ve memur milyonlar bekliyordu Memur ve emeklilerin 2024 ve 2025 yılı zam oranlarını belirleyen Hakem Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
3.09.2023 Çalışma Hayatı
Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek? Ebebek halka arz sonuçları: Ebebek halka arz kaç lot verdi, ebebek hisse borsaya ne zaman girecek?
Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek? Ebebek halka arz sonuçları: Ebebek halka arz kaç lot verdi, ebebek hisse borsaya ne zaman girecek? Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek, ebebek hisse kaç lot verdi? Ebebek halka arz sonuçları ile borsada işlem göreceği tarih merak içinde sorgulanıyor. SPK tarafından onay alıp, 29 Ağustos’ta talep toplama işlemleri başlayan Ebebek halka arzı bugün sona eriyor. Ebebek halka arz sonuçları KAP tarafından açıklandıktan sonra şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Ebebek halka arz sonuçları açıklandı mı, ebebek halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?
2.09.2023 Ekonomi
Suna yemeği döktü stüdyo karıştı! MasterChef All Star'da kaptan Alican'ın bu hereketi konuşuldu
Suna yemeği döktü stüdyo karıştı! MasterChef All Star'da kaptan Alican'ın bu hereketi konuşuldu MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele vardı. Esra Tokelli ve Alican Sabunsoy'un kaptanlığında yarışmacılar oyunu kurallarına göre oynadı. Ancak MasterChef Suna'nın yemeği dökmesi kırmızı takımda sinir harbi yaşattı. O anlar da MasterChef Alican'ın paspas yapması kaptanlığın hakkını veriyor dedirtti.
1.09.2023 Televizyon
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları tüm hızıyla sürüyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu tam bir geri dönüşe sahne oldu. Kırmızı takımın 12-17'den 17-19'a getirerek kazandığı oyun sonrası kırmızılarda büyük coşku vardı. MasterChef Alican'ın kaptan olduğu kırmızı takım haftanın son dokunulmazlık oyununu kazandı. Ancak bundan öte Somer Şef'in elbisesi vardı. Ve bu elbise geceye damga vurdu.
1.09.2023 Televizyon
Aile yemeğinde ortalığı kan gölüne çevirmişti! Kimsesizler mezarlığında gömülecek
Aile yemeğinde ortalığı kan gölüne çevirmişti! Kimsesizler mezarlığında gömülecek Adana'da, evde yemek yedikleri sırada tabancayla ağabeyi ile yeğenini öldüren, yengesi, annesi ve diğer yeğenini yaralayıp, aynı silahla başına ateş eden Burak Yalçınkaya'nın (29) cenazesini, otopsi işlemlerinin tamamlanmasına rağmen ailesi teslim almadı. Burak Yalçınkaya'nın ağabeyi Duran Yalçınkaya, cenazeyi almayacaklarını, Kimsesizler Mezarlığı'na defnedilebileceğini söyledi.
1.09.2023 Yaşam
Adana Demirspor elendi mi? UEFA Konferans Ligi'nde Adana Demirspor turu geçti mi?
Adana Demirspor elendi mi? UEFA Konferans Ligi'nde Adana Demirspor turu geçti mi? Adana Demirspor elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Konferans Ligi'nde Genk ile oynayan Adana Demirspor ilk maçı deplasmanda 2-1 kaybetmişti. 31 Ağustos Perşembe günü Adana'da oynana play-off rövanş maçınin ise normal süresi Adana Demirspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Peki Adana Demirspor turu geçti mi? İşte detaylar...
31.08.2023 Futbol
İlk 15 sıra güncellendi! 31 Ağustos UEFA ülkeler sıralamasında durum değişti! Türkiye'nin UEFA puanı kaç oldu?
İlk 15 sıra güncellendi! 31 Ağustos UEFA ülkeler sıralamasında durum değişti! Türkiye'nin UEFA puanı kaç oldu? UEFA ülkeler sıralaması değişti. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Konferans Ligi'ndeki galibiyetleri sornası UEFA ülke puanları değişti. Futbolseverlerin UEFA ülke puanlarını merakla araştırdığı rövanş akşamında Türkiye'nin sıralamadaki yeri de merak konusu oldu. Temsilcilerimizin alacakları her bir puan sıralamadaki yere direkt etki ediyor. Peki 31 Ağustos UEFA ülkeler sıralaması nasıl oldu?
31.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

31 Ağustos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 31 ağustos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.