3 Yıl  Geri Ödemesiz Kredi

3 Yıl Geri Ödemesiz Kredi

Son dakika 3 yıl geri ödemesiz kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 yıl geri ödemesiz kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 yıl geri ödemesiz kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Yıl Geri Ödemesiz Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 yıl geri ödemesiz kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 3 yıl geri ödemesiz kredi haberi bulunmuştur. Tüm 3 yıl geri ödemesiz kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz 3 yıl geri ödemesiz 75 bin lira kredi! Şartlar değişiyor, süre uzatılıyor...
Faizsiz 3 yıl geri ödemesiz 75 bin lira kredi! Şartlar değişiyor, süre uzatılıyor... Yüz binlerce kişi bekliyordu ve hükümetin pandemi nedeniyle planladığı iki krediden birinin başvuru koşulları yeniden masaya yatırıldı. KOSGEB’in 75 bin liralık imalat sanayi kredisi için istediği şartların çok fazla olduğu şikâyetleri üzerine yeniden değerlendirme toplantısı yapıldı. İstenilen 4 şart yeniden gözden geçiriliyor. 21 Mayıs olarak duyurulan başvuru süresinin, bu nedenle uzayabileceği belirtiliyor.
12.05.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Faizsiz, 3 yıl ödemesiz 75 bin TL... Bugün başladı
Kredi müjdesi! Faizsiz, 3 yıl ödemesiz 75 bin TL... Bugün başladı Kredi kararı! Başvurular bugün başladı. Faizsiz kredi fırsatı sunuluyor. 3 yıl geri ödeme yapılmıyor. Acil ihtiyacı olanlara 30 bin liradan 75 bin liraya kadar kredi veriliyor. Faizsiz kredi ile ilgili tüm detaylar netleşti. Başvuru süreci 21 Mayıs tarihine kadar devam ediyor. Kredi çekmeyi düşünenler e-Devet üzerinden başvuruda bulunabiliyor. Paralar haziran ayında yatırılıyor, geri ödemeler ise 2024 yılında başlıyor. KOSGEB Hızlı Destek Programı ile faizsiz, 3 yıl geri ödemesiz kredi kullanmak isteyenler için işte tüm detaylar...
3.05.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Paralar haziranda yatırılıyor, geri ödeme ise 2024'te başlıyor
Kredi müjdesi! Paralar haziranda yatırılıyor, geri ödeme ise 2024'te başlıyor Kredi müjdesi ile ilgili detaylar netleşti. Tarih belli oldu. Faizsiz olarak 75 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlanıyor. 3 yıl geri ödemesiz kredi başvurularında son tarih 21 Mayıs olarak belirlendi. Ödemeler haziran ayında yapılacak. Bakank Varank, yaptığı açıklamada yaklaşık 130 bin işletmenin yararlanacağı destek programında ödemelerin haziran ayında başlayacağını söyledi.
2.05.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı, faizsiz, 3 yıl geri ödemesiz! Pazartesi başlıyor e-Devlet'ten başvuru...
Kredi fırsatı, faizsiz, 3 yıl geri ödemesiz! Pazartesi başlıyor e-Devlet'ten başvuru... Kredi müjdesinin detayları belli oldu. 3 yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi için başvurular başlıyor. Bu kapsamda, mikro işletmelere 30 bin, küçük işletmelerin ise 75 bin liraya kadar kredi verilecek. Ödeme 2024’ten itibaren 4’er aylık dönemlerde 6 taksitte yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 5 milyar liralık KOSGEB Hızlı Destek Programı'na başvuruların pazartesi gününden itibaren e-Devlet aracılığıyla yapılabileceğini belirterek, "İşletmelerimizi, girişimcilerimizi başvurmaya davet ediyorum." dedi.
1.05.2021 Ekonomi
Emekliye zamlı ikramiye, faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz kredi, 7 bin lira hibe...
Emekliye zamlı ikramiye, faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz kredi, 7 bin lira hibe... Emekli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların hesabına yatacak. 100 lira zam yapıldı. 2018 yılından beri emekliye ödenen 1000 liralık bayram ikramiyesi bu yıl 100 lira artışla Ramazan Bayramı öncesi ödenecek. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere hane başı verilen 1.000 liralık nakdi yardım da 1100 liraya çıkartılarak yeniden başlatıldı. İşte yeni destek ödemeleri...
1.05.2021 Emekli
Esnaf destek paketi başvuru nasıl yapılır, gelir kaybı desteği ne zaman yatacak, kimlere verilecek? İşte 3 yıl geri ödemesiz kredi
Esnaf destek paketi başvuru nasıl yapılır, gelir kaybı desteği ne zaman yatacak, kimlere verilecek? İşte 3 yıl geri ödemesiz kredi Esnafa destek paketi gelişmeleri takından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni pandemi destek paketi açıkladı. Destek başvuruları e Devlet sayfası üzerinden gerçekleştiriliyor. Gereli bilgilerin girilmesinin ardından başvuruların durumu ve sonuçları hakkında bilgi ise www.turkiye.gov.tr adresinden öğrenilebilecek. Esnaf destek paketi başvuru nasıl yapılır, esnafa yeni destek paketi gelir kaybı desteği kimlere verilecek? İşte 3 yıl geri ödemesiz kredi…
30.04.2021 Çalışma Hayatı
Kredi müjdesi! Faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz...
Kredi müjdesi! Faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren 3 yıl ödemesiz ve faizsiz kredi müjdesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Kredi için 3 Mayıs Pazartesi'den itibaren e-Devlet üzerinden KOSGEB'e başvurular yapılacak. Krediden salgın sebebiyle gelir kaybına uğramış veya nakit akışı bozulmuş, istihdamını koruyan imalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmeler ile teknoloji alanında faaliyet gösteren şirketler yararlanacak.
29.04.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 2,5 yıl geri ödemesiz, 12 yıl vade imkanı
Kredi fırsatı! 2,5 yıl geri ödemesiz, 12 yıl vade imkanı Güzel haber geldi. Yeni kredi kararı. İmzalar atıldı. Kredi kullanmak isteyenler için büyük fırsat teşkil ediyor. Kredi çekenler 2.5 yıl hiçbir ödeme yapmıyor. 2,5 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı uzun vade imkanı ile de öne çıkıyor. Kredi paketinde 12 yıl vade imkanı bulunuyor. Türkiye Kalkınma Bankası harekete geçti. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Japon Uluslararası İşbirliği Bankası (JBIC) ile 170 milyon dolar tutarında "yeşil" temalı "Green III" kredi anlaşması imzaladı.
29.03.2021 Ekonomi
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı Orman köylülerinin desteklenmesi projesiyle (ORKÖY) orman köylüsünü bilgilendirmek ve kredi kullanmak isteyenleri tespit etmek için Düzce Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen toplantılar tamamlandı.
31.03.2024 Ekonomi
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgenin eski güzel günlerine dönebilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Bakanlık, 11 şehirde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. İnşası biten ve hak sahipliği belirlenen 46 bin konut teslim ediliyor. Mart ayının ortasına kadar ise 75 bin konutun hak sahiplerine teslimi planlanırken; depremin zarar verdiği illerin alt yapısı da Bakanlığın bağlı kuruluşu olan İLBANK tarafından verilecek hibeyle yenileniyor" denildi.
5.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Meclis'e gönderilen "Aile ve Gençlik Bankası" ile ilgili düzenlemenin yeni yıldan önce hayata geçeceğini söyledi. Bakan Göktaş, 81 ilde gerçekleştirilen Aile Çalıştayları'nın ardından düzenlenen Aile Şurası'ndan elde edilen sonuçların da yeni yılda açıklanacağını belirtti.
1.11.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat "Konut için 500 bin TL hibe ve 500 ile 800 bin TL arasında faizsiz kredi iki yıl ödemesiz, on yıl vadeli, iş yerleri için de 250 bin TL hibe ve 250-500 bin TL yine faizsiz kredi uygulaması başlatıldı" dedi.
4.08.2023 Ekonomi
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular başladı! Bakan Özhaseki detayları açıkladı
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular başladı! Bakan Özhaseki detayları açıkladı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm' projesi ile ilgili merak edilenleri açıkladı.
17.07.2023 Ekonomi
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurdu
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurdu KOBİ'lerin beklediği haber geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Dünya bankası ile 450 milyon dolarlık bir desteği önümüzdeki haftalardan itibaren yine KOBİ’lerimizin toparlanması adına bölgedeki KOBİ’lere sunuyor olacağız. Bu program kapsamında 11 ilimizdeki küçük ve orta ölçekli büyüklükteki işletmelerimize 120 bin ila 500 bin TL’lik bir desteği sağlıyor olacağız’’ dedi.
14.07.2023 Gündem
Bakan Kacır açıkladı! KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman imkanı
Bakan Kacır açıkladı! KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman imkanı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Dünya Bankası ile hayata geçirilen 450 milyon dolarlık finansman projesi kapsamında; depremde işletmeleri hasar gören küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBİ) 120 bin ile 500 bin lira arasında 3 yıl geri ödemesiz, sıfır faizli ve 36 ay vadeli kredi sağlanacağını açıkladı.
13.07.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Kacır "Sel bölgesinde KOBİ'lere 1 yıl ödemesiz 3 yıl ödemeli 300 bin lira kredi sunduk" dedi. Bakan Kacır "Önümüzdeki 1,5 yıl içinde Ay'a ilk teması gerçekleştireceğiz. İki aşamalı proje olacak. Sert iniş ilki, insansız roket göndereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
7.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner AK Partili Lütfi Elvan, CNN Türk ekranlarında Dicle Canova'ya ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Elvan "Petrol ve doğal gazda düşüş oldu, enflasyona yönelik tedbirler alınıyor, alınmaya devam edecek. Orta vadede 2 yılda enflasyonun tek haneye inmesi hedefimiz. AK Parti hükümetleri enflasyonla mücadelede oldukça deneyime sahip. Büyümeyi sağlarken enflasyonu düşürebilme becerisini ortaya koyduk" dedi.
25.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. "Seçimden sonra kiraların üzerine gideceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kiraların büyükşehirlerde arttığını görüyoruz. Bu fırsatçılık. Bu fırsatçılığa da düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İstanbul'da nüfus 1 milyon olacak iki şehir kurulacağını belirten Erdoğan, "Bakanlığımız yerleri belirledi. Bu alanlar sadece riskli binaları dönüştürmek isteyen vatandaşlarımız için kullanılacak" dedi. Öte yandan Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili müjdeyi 20 Nisan'da açıklayacağını belirtti.
18.04.2023 Gündem
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem
Yeni evlenecek çiftlere 250 bin TL faizsiz kredi! Yeni evlenen çiftlere 250 bin TL destek başvurusu nasıl yapılır, yeni evlenenlere faizsiz 250 bin TL kredi şartları nelerdir?
Yeni evlenecek çiftlere 250 bin TL faizsiz kredi! Yeni evlenen çiftlere 250 bin TL destek başvurusu nasıl yapılır, yeni evlenenlere faizsiz 250 bin TL kredi şartları nelerdir? Yeni evlenenlere kredi desteği sağlanacak. Yeni evlenecek çiftler için 250 bin TL kredi fırsatı için düğmeye basıldı. 14 Mayıs seçim hazırlıkları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni sürprizlerin kapıda olduğuna işaret etmişti. Üzerinde konuşulan sürprizlerden birisi de yeni evlenenlere 250 bin TL kredi imkanı oldu. Krediler için 2-3 yıl geri ödemesiz, daha sonrada 10 yıla yayılan vadeler uygulanacak. Peki, yeni evlenenlere 250 bin TL kredi şartları nelerdir, yeni evlenenlere faizsiz 250 bin TL kredi yardımı başvurusu nasıl yapılır? Yeni evleneceklere kredi desteği hakkında merak edilenler…
7.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

3 Yıl Geri Ödemesiz Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 yıl geri ödemesiz kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.