3. Havalimanı

3. Havalimanı

Son dakika 3. havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3. havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3. havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3. Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3. havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.380 3. havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm 3. havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen metro hattıyla ilgili İBB Başkanı İmamoğlu'nun iddialarına tepki göstererek "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hiç bir katkısı yoktur. Cevap vermeye değmez, bu bir emek hırsızlığı" dedi. Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı metrosuyla ilgili de tarih verip, "İstanbul Havalimanı - Kağıthane metrosu 1 ay sonra açılacak... Hat tamamlandığında havalimanı ile Taksim 30 dakika olacak..." ifadelerini kullandı.
3.10.2022 Gündem
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Bakan Soylu ve Karaismailoğlu'dan son dakika açıklaması
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Bakan Soylu ve Karaismailoğlu'dan son dakika açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünde açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, İstanbul'da kar yağışının perşembe gününe kadar süreceğini duyurdu, "Özel araçlarınızla dışarı çıkmayın" dedi. Bakan Karaismailoğlu, saat 13.00'ten itibaren özel araçların köprülerden geçişine izin verileceğini açıkladı.
25.01.2022 Gündem
Dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de!
Dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de! Türkiye'de dev yatırımlı projeler hep tartışma konusu oldu. Bunun son örneği Kanal İstanbul.. Dünyadaki on büyük projeden altısı Türkiye'de hayata geçirildi. CNN Türk dev projelerini mercek altına aldı. Bakın hangi tartışmaların ardından hangi projeler hayata geçti? İşte 130 ülkenin milli gelirini geçen o yatırımlar….
6.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında soruları yanıtladı. AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İstanbul'da 39 ilçenin belediye başkan adayları da programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, broşür dağıtan Yusuf'a tepki gösteren kişiyle ilgili "Yusuf’un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete verilen bir ahlak dersidir. Tam bir ahlak dersi verdi." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya camii hakkında ise, "Ayasofya müze midir? Cami midir? Önce bunu çözmemiz lazım. Müze statüsünü Ayasofya yeni kazanmıştır. Önce bir defa Ayasofya’yı o asli künyesine sokmamız lazım. Nedir? Camidir. Bunu bir defa halletmemiz lazım." dedi.
29.03.2019 Siyaset
Otobüs otobüs seçime gidiyorlar! Yer kalmadı...
Otobüs otobüs seçime gidiyorlar! Yer kalmadı... Seçimlere 3 gün kala ne şehirlerarası otobüslerde, ne de uçaklarda yer var. Oy kullanmak için memleketlerine gitmek isteyenler, şehirlerarası bütün ulaşım yollarını doldurdu! Dünden itibaren ise otobüs firmalarının ek seferlerinde bile yer bulmak mümkün değil.
28.03.2019 Gündem
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak! Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. İlker Aycı, "Bin 150 civarı yeni kaptan alacağız. Kabin ekibi olarak da 2 bin 300 kişi işe alacağız. Bu yıl 8 bini aşan istihdam planlıyoruz. 60 bin kişilik ailemiz 68 bin kişiye çıkacak" ifadelerine yer verdi.
17.03.2019 Ekonomi
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, aday gösterildikten sonra ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. "İstanbul'u konuşmalıyız. Anlamsız yere benim istifa edip etmeyeceğim konuşuluyor." diyen Yıldırım, "Partim aday göstereceğini açıklamış. Yapılmayan bir işlem üzerinden tartışmanın gidiyor olması çok rahatsız edici bir şey. Burada ilk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum." ifadelerini kullandı ve 18 Şubat'ta istifa edeceğini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
ISTAC dünya çapında kabul ediliyor
ISTAC dünya çapında kabul ediliyor İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) Başkanı Prof. Dr. Ziya Akıncı, tahkim merkezinin baktığı davaların yarısından fazlasının milletlerarası nitelikte olduğunu belirterek, “Dolayısıyla bizim milletlerarası divanımızın olması, divanımızda dünyanın en önemli hakemlerinin bulunması ISTAC’ın dünya çapında kabul edilmesinin ve saygı duyulmasının en önemli etkeni” dedi.
13.12.2018 Gündem
Danimarka Grönland havalimanlarına ortak oldu
Danimarka Grönland havalimanlarına ortak oldu Danimarka, Grönland'da faaliyet gösteren 2 havalimanının genişletilmesi ve bir havalimanının inşası projelerini gerçekleştirecek.
16.11.2018 Ekonomi
3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı
3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğini taşıyan ve bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşecek olan 3. Havalimanı'nın tabelası takıldı. Merak edilen isim için tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.
29.10.2018 Gündem
THY, 3. havalimanı uçuşları için bilet satışına başladı
THY, 3. havalimanı uçuşları için bilet satışına başladı İstanbul Yeni Havalimanı, THY'nin internet sitesindeki uçuş noktaları arasına eklendi ve online bilet satışına başlandı.
22.10.2018 Ekonomi
Son testi de başarıyla geçti! Boarding completed*
Son testi de başarıyla geçti! Boarding completed* 3. Havalimanı açılışa günler kala 3 bin yolcu ve 9 bin taş dolu bagajla test edildi. Yolcular test için gelen 3 THY uçağında önce biniş işlemlerini ardından iniş işlemlerini gerçekleştirdi
17.10.2018 Ekonomi
Yerli PC’lerle korunacak
Yerli PC’lerle korunacak 3. Havalimanı’nda kullanılacak 4 bin bilgisayar, Türkiye’de ilk yerli bilgisayar üreticisi belgesini alan Technopc etiketini taşıyacak. Özel tasarlanan ve özel yazılım destekleri olan bilgisayarlar, diğer modellere göre daha sağlam. Şirketin yöneticilerinden Murat Yücel, “Böylece datamız da korunacak” dedi.
15.10.2018 Ekonomi
İBB Başkanı Uysal'dan "havalimanı otobüs ihalesi" açıklaması
İBB Başkanı Uysal'dan "havalimanı otobüs ihalesi" açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili yaptığı açıklamasında "Sistem 29 Ekim'e yetişiyor. İstanbul'da 3. havalimanı açıldıktan sonra buraya gelmek isteyen bir yolcu, evinden akıllı telefonuna, bilgisayarına baktığında en yakın nereden otobüs kalkıyor görecek. Bu sistem, yolcuyu en iyi şekilde karşılayan, iletişimi en düzgün şekilde yapan muaviniyle, şoförüyle, konforlu bir araçla alıp havalimanına getirecek" dedi.
15.10.2018 Gündem
Bakan Albayrak: Yasa geliyor, o  iş tarihe karışacak
Bakan Albayrak: Yasa geliyor, o iş tarihe karışacak Türkiye 2023 Zirvesi'nde açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak enflasyon rakamları, kur ve faiz açısından kötü bir dönemi geride bıraktık dedi. Bakan Albayrak önümüzdeki hafta hal yasasının Meclis'e getirileceğini de belirtti.
15.10.2018 Gündem
Enerji koridorunda siber atak tehlikesi
Enerji koridorunda siber atak tehlikesi Yaptığı enerji ve altyapı yatırımları ile Avrupa ve Asya arasında bir enerji koridoru haline gelen Türkiye, özelikle sahip olduğu stratejik projelerle önümüzdeki günlerde siber korsanların en büyük hedeflerinden biri olacak
13.10.2018 Ekonomi
Kanal İstanbul'da "yeni şehir" için ilk adım atıldı
Kanal İstanbul'da "yeni şehir" için ilk adım atıldı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde Kanal İstanbul'un çevresinde kurulacak yeni yerleşim alanının planlamasına ilişkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı arasında protokol imzalanması teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.
13.10.2018 Ekonomi
THY’nin 3. havalimanından ilk uçuş fiyatları belli oldu
THY’nin 3. havalimanından ilk uçuş fiyatları belli oldu Türk Hava Yolları (THY), 3.havalimanından Ankara, Antalya, İzmir’e 59, Ercan’a 179 TL'ye, Bakü’ye 99 dolara uçacak.
11.10.2018 Ekonomi
Satış vaadine de vatandaşlık verilsin
Satış vaadine de vatandaşlık verilsin Konut sektöründe yabancıya vatandaşlık vermenin 3 yıl satmamak üzere tapu sahipliği üzerinden uygulandığını belirten Fuzul Grup Başkanı Akbal, “Biz bu hakkın satış vaadi sözleşmesi ile de verilmesini talep ediyoruz” dedi
5.10.2018 Ekonomi
Sabiha Gökçen’den 3. Havalimanı 45 dakika olacak
Sabiha Gökçen’den 3. Havalimanı 45 dakika olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yapımına devam eden 3. Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesi kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.
4.10.2018 Gündem
3. Havalimanı'nın kulesi ışık saçtı
3. Havalimanı'nın kulesi ışık saçtı Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul 3. Havalimanı’nın 'Lale' figüründen esinlenerek yapılan 'Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin gün batımında ışıl ışıl görüntüsü havadan görüntülendi.
30.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD ziyareti öncesi flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD ziyareti öncesi flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD yolculuğu öncesi, Atatürk Havalimanı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan üçüncü havalimanının açılışının erteleneceği iddiaları için,"Öyle bir şey yok. Dün zaten oradaydım. Tekraren arkadaşlarımıza sordum. 29 Ekim'de inşallah açılışını yapacağız." dedi.
23.09.2018 Gündem
3. Havalimanındaki olaylar: 24 kişi tutuklandı
3. Havalimanındaki olaylar: 24 kişi tutuklandı İstanbul'da 3. Havalimanı inşaatında çıkan olaylarda gözaltına alınan 24 kişi tutuklandı.
19.09.2018 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan flaş 3. Havalimanı açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan flaş 3. Havalimanı açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Bazı çevreler '3. Havalimanını 29 Ekim'de açamayacaklar' iddiasıyla milletimizin moralini bozma gayretindedir." dedi.
18.09.2018 Gündem
Vali Şahin'den 3. Havalimanı açıklaması
Vali Şahin'den 3. Havalimanı açıklaması İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin eylemi ve sonrasında yaşanan gözaltı işlemleriyle ilgili, "Havalimanı inşaatında çalışan işçilerin sorunlarının giderilmesi noktasında işveren de çalışma başlattı." dedi.
16.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3. Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3. havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.