3 Ekim

3 Ekim

Son dakika 3 ekim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 ekim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 ekim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Ekim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 ekim gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.925 3 ekim haberi bulunmuştur. Tüm 3 ekim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın, borsa ve dolar yatırımı olanlar için kader günü! Piyasalar FED kararına kilitlendi
Altın, borsa ve dolar yatırımı olanlar için kader günü! Piyasalar FED kararına kilitlendi Altın fiyatları için çarpıcı tahminler gelmeye devam ediyor. Son haftaları düşüşle tamamlayan altın fiyatlarında yön bu hafta itibarıyla değişti. Gram altın salı günü 2002 lira seviyesini gördü. Öte yandan Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor seviyelere doğru hareketini sürdürüyor. Endeks 8 bin 500 puan seviyesinin üzerine çıkarak önemli bir eşiği geçti. Borsa en son 3 Ekim tarihinde 8 bin 562 puan ile tarihi rekorunu kırmıştı. Peki borsadaki yükselişi nedenleri neler?
31.01.2024 Ekonomi
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "7 Ekim'den beri yaşanan vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok. 28 gündür insanlığa karşı suç işleniyor." dedi.
3.11.2023 Gündem
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar Iraklı aile, bir süre önce nişanladıkları 16 yaşındaki kızlarının evlenmesine izin verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme de “Eşler ve toplum açısından yüksek önem arz eden evlilik kurumunun, yaşı ve vücut/psikolojik gelişimi dikkate alınarak, izin talep edilen küçüğün menfaatine olamayacağı” gerekçesiyle reddetti.
8.10.2023 Yaşam
Yeni kara harekatı olur mu? MSB'den açıklama geldi
Yeni kara harekatı olur mu? MSB'den açıklama geldi Milli Savunma Bakanlığı'ndan terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgi verilirken, 'Kara harekatı olur mu?' sorusuna da yanıt geldi.
5.10.2023 Gündem
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
İstiklal saldırısının faili öldürüldü
İstiklal saldırısının faili öldürüldü İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının planyacılarından "Mazlum Afrin" kod adlı terörist Nabo Kele Hayri, Suriye'de MİT tarafından etkisiz hale getirildi.
4.10.2023 Gündem
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 3 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 3 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Kerem ve Barbaros'un takım kaptanları olduğu kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Bu akşam Karadeniz'in en meşhur yemeklerinin yapıldığı yarışmada şeflere en iyi tabaklar sunuldu. Peki 3 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
3.10.2023 Televizyon
Exxen çöktü mü? 3 Ekim 2023 Exxen yanıt vermiyor ne demek? 503 service unavailable ne demek?
Exxen çöktü mü? 3 Ekim 2023 Exxen yanıt vermiyor ne demek? 503 service unavailable ne demek? Exxen çöktü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 3 Ekim 2023 Salı akşamı Manchester United Galatasaray maçını izlemek isteyen sporseverler Exxen sorunuyla karşılaştı. Peki Exxen sorun nasıl çözülür? İşte detaylar...
3.10.2023 Gündem
CBC Sport nasıl izlenir? Manchester United Galatasarar şifresiz CBC Sport izle
CBC Sport nasıl izlenir? Manchester United Galatasarar şifresiz CBC Sport izle CBC Sport Manu Galatasaray canlı izle! Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Manchester United Galatasaray maçı 3 Ekim Salı akşamı oynanıyor. Gruptaki ilk galibiyetini almak isteyen her iki takım için de maç oldukça önemli. Exxen'den canlı yayınlanacak maçı izlemek isteyenler alternatif kanallara yöneldi. Maçı Azerbaycan spor kanalı CBC Sport da şifresi veriyor. Peki CBC Sport nasıl izlenir, frekansı ne? Galatasaray Manchester United CBC Sport'tan nasıl izlenir?
3.10.2023 Futbol
3 Ekim 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
3 Ekim 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Bu akşam Süper Loto'da büyük heyecan yaşanıyor. 3 Ekim 2023 Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak ve birkaç dakika içerisinde sonuçlanacak. Ardından ikramiye kazanan talihlilerin sorgulama işlemleri başlayacak. Kazandıran numaraların belli olmasıyla birlikte kimin ne kadar ikramiye aldığı da ortaya çıkacak. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
3.10.2023 Ekonomi
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Resmen açıklandı Başakşehir FK'dan 1 ay önce ayrılan genç teknik adam Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardı. Süper Lig ekibi Emre Belözoğlu'nu göreve getirildiğini resmen açıkladı.
3.10.2023 MKE Ankaragücü
Memur enflasyon farkı kaç oldu? Memur zammı 2024 enflasyon farkı: Memur maaş zammı ne kadar olacak 2023? 3 aylık memur enflasyon farkı…
Memur enflasyon farkı kaç oldu? Memur zammı 2024 enflasyon farkı: Memur maaş zammı ne kadar olacak 2023? 3 aylık memur enflasyon farkı… Memur maaşlarında belirleyici olan enflasyon farkı aylık olarak takip ediliyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 3 Ekim Salı günü Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre TÜFE aylık bazda yüzde 4,75 arttı. Emekliye ek zam çalışması sürerken Ocak 2024’te yapılacak artış için 3 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı oranı netleşti. Eylül ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla yılın ikinci yarısının 3 aylık enflasyon farkı belli oldu. Peki, Memur enflasyon farkı ne kadar oldu, memur zammı enflasyon farkı kaç oldu? Memur 2024 Ocak zammı ne kadar olacak, Memur enflasyon zammı nasıl hesaplanır? İşte memur maaşı enflasyon farkı hesaplama
3.10.2023 Memur
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 17 il için sarı ve turuncu kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı; Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
Dünya Kahve Günü ne zaman? Dünya kahve günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl başladı?
Dünya Kahve Günü ne zaman? Dünya kahve günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl başladı? Kahve günü dünyada birçok ülke tarafından kutlanıyor. Mart 2014'te, ICO'ya (Uluslararası Kahve Örgütü) Üye Devletler, dünya çapındaki kahve severler için tek bir kutlama günü oluşturmak amacıyla Kahve Günü düzenlemesini kabul etti. Peki, Dünya Kahve Günü ne zaman? Dünya kahve günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl başladı?
29.09.2023 Gündem
Ek tercih kayıtları ne zaman başlıyor 2023? ÖSYM 2. ek yerleştirme sonuçları 2023 açıklandı: YKS ek yerleştirme kayıt tarihi
Ek tercih kayıtları ne zaman başlıyor 2023? ÖSYM 2. ek yerleştirme sonuçları 2023 açıklandı: YKS ek yerleştirme kayıt tarihi YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden ilan edilince, Ek tercih kayıtları ne zaman başlıyor 2023? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 27 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak. İşte YKS ek yerleştirme kayıt tarihi…
25.09.2023 Eğitim
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı Merakla beklenen YKS ek yerleştirme sonuçlarıyla ilgili ÖSYM'den son dakika duyurusu geldi.
25.09.2023 Eğitim
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Mudanya Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mudanya Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Mudanya Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mudanya Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarihte yapılmış olan bazı antlaşmalar halen büyük bir ilgi çekmeyi başarmaktadır. Bunlardan biriside Mudanya Ateşkes Antlaşması olarak bilinir. Özellikle Osmanlı Devleti'nin çöküşü ve sonrasında TBMM'nin kurulması birçok alanda farklı sonuçlar ortaya çıkarmıştır. TBMM'nin en önemli amacı ise barış antlaşmaları yaparak ülkeyi savaştan çıkarmak ve sınırları korumaktı. İşte bu doğrultuda Mudanya Ateşkes Antlaşması'nın büyük bir başarı olduğunu söyleyebiliriz. 
12.09.2023 Eğitim
Belgrad Antlaşması Özeti Ve Önemi... Belgrad Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Belgrad Antlaşması Özeti Ve Önemi... Belgrad Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Belgrad Antlaşması, Osmanlı Devleti döneminde imzalanan önemli antlaşmalardan biridir. Bu tarihi antlaşmanın önemi içermiş olduğu maddelerden kaynaklanır. Neden ve sonuçları, bugünkü Türkiye'nin oluşmasında önemli role sahiptir.
4.09.2023 Eğitim
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın fikstürü açıklandı. Sarı - kırmızılılar Kopenhag ile başlayarak yine deplasmanda oynanacak Kopenhag maçıyla grup aşamasını tamamlayacak. İşte detaylar...
2.09.2023 Galatasaray
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan Milli Mücadele ile 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’in ilk adımı atıldı... İşgal ile Cumhuriyet’in ilan edildiği 5 yıllık dönemde; kurtuluş, kuruluş ve Cumhuriyet’e geçiş, iç içe verilen destan gibi bir mücadele ile sağlandı...
19.05.2023 Gündem
İnternetten ev kiralarken dikkat! Akılalmaz tuzak ortaya çıktı
İnternetten ev kiralarken dikkat! Akılalmaz tuzak ortaya çıktı Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı! Bu kez ev kiralamak isteyenleri tuzağa düşürdüler. İnternet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı veren 3 şahıs, aynı evi farklı müşterilere kiraladıktan sonra ortadan kayboldu. Ortaya attıkları yalanla müşterileri günlerce oyalayan fırsatçıların, oyunu mağdurlar tarafından böyle fark edildi.
24.03.2023 Yaşam
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu Robert Pattinson'ın DC evreninin en sevilen süper kahramanlarından 'Batman' karakterini canlandırdığı, dünya çapında 759 milyon dolar hasılat yapan 'The Batman', ikinci film onayını almıştı. Devam filminin vizyon tarihi netleşti.
4.02.2023 Magazin
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Ekim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 ekim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.