29.Bölüm

29.Bölüm

Son dakika 29.bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 29.bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 29.bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

29.Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 29.bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 701 29.bölüm haberi bulunmuştur. Tüm 29.bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi!
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi! Ömer 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, Tahir'e, "Vidan Nilüfer'in senin kızın olduğunu söylüyor" dedi. Gamze ve Ömer'in barıştığı yeni bölümde diziye yeni oyuncuların katıldığı da görüldü.
26.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında nikahı kıyılan Kıvılcım ve Ömer kaza geçiriyor. Öte yandan Doğa'dan müthiş intikam geldi. Aile yemeğinde Fatih'in önüne ihanetin fotoğraflarını attı. İhaneti öğrenen Pembe, Fatih'in yakasına yapıştı.
8.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pembe, Abdullah'ı yerin dibine soktu. "Kendine gelince nasıl da modern oluyorsun" diyen Pembe, Alev'e ayarı verdi. Öte yandan son akşam yemeğini hazırlayan Doğa intikam ateşini yaktı. Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümü Doğa'nın doğum sancısıyla bitiyor.
4.06.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 29. bölüm 3. fragmanı: Seyran'ı Tarık'a verdiler, Suna'yı Saffet'e! Halis Ağa'nın oyunu başlıyor...
Yalı Çapkını 29. bölüm 3. fragmanı: Seyran'ı Tarık'a verdiler, Suna'yı Saffet'e! Halis Ağa'nın oyunu başlıyor... Yalı Çapkını 29 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Suna Ferit'e kötü haberi verdi. "Babamla Saffet ağa anlaştılar, senden boşandıktan sonra Seyran'ı Tarık'la evlendirecekler" diyen Suna, Abidin'le de kesin olarak ayrıldı.
20.04.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 29. bölüm 2. fragmanı: Ferit Tarık'a, Halis Ağa Kazım'a tokatı bastı!
Yalı Çapkını 29. bölüm 2. fragmanı: Ferit Tarık'a, Halis Ağa Kazım'a tokatı bastı! Yalı Çapkını 29 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit, Seyran'ı kurtarmak için Tarık'a meydan okudu. Halis Ağa'nın Kazım'ı tokatlayarak, "Soyadımızı kızınıza verdik. Ancak ailemize girdiğinizden bu yana hayrınızı görmedik. Aç köpekler daha soyadı değişmeden onu satmaya kalktınız" dedi.
19.04.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 29. bölüm fragmanı: Halis ve Saffet ağa savaşında Tarık ve Seyran evleniyor!
Yalı Çapkını 29. bölüm fragmanı: Halis ve Saffet ağa savaşında Tarık ve Seyran evleniyor! Yalı Çapkını 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Halis Ağa ve Saffet Ağa savaşı başlıyor. Büyüklerin savaşında kazanan kim olacak merak ediliyor. Ferit ise dedesi Halis Ağa'ya, "O dedeleri olacak adam daha biz boşanmadan büyük torununa Seyran’ı istemiş" diyerek bombayı patlattı.
16.04.2023 Televizyon
Somer ve Türkan karşı karşıya geliyor! Üç Kız Kardeş 29. bölüm 2. fragmanı yayında
Somer ve Türkan karşı karşıya geliyor! Üç Kız Kardeş 29. bölüm 2. fragmanı yayında Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu bölümde Somer ve Türkan karşı karşıya geliyor.
2.12.2022 Televizyon
Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim 29. bölüm fragmanı yayında!
Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim 29. bölüm fragmanı yayında! Sürücülerinin yollardaki evi olan tırlara dokunup yepyeni bir görünüm sağlayacak olan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim Kanal D'de!
17.05.2022 Televizyon
Ilgaz, Ceylin'in kapısında!
Ilgaz, Ceylin'in kapısında! Yargı 29. bölüm fragmanı 2 yayında!
17.04.2022 Televizyon
Yasin diskalifiye mi oldu, Survivor Yasin elendi mi?
Yasin diskalifiye mi oldu, Survivor Yasin elendi mi? Survivor Yasin diskalifiye mi oldu, elendi mi? Survivor 2022 yarışmasında Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz  eleme konseyinde ufak tartışma yaşayınca, Yasin’in akıbeti merak konusu oldu. Yeni bölümde de Survivor Yasin'in Hikmet'in üzerine yürüdüğü görüntüler ekranlara yansıdı.
22.02.2022 Televizyon
Camdaki Kız'da bebek sevinci! Gerçek ortaya çıktı, 'İşte Sedat'ın aradığı mucize'
Camdaki Kız'da bebek sevinci! Gerçek ortaya çıktı, 'İşte Sedat'ın aradığı mucize' Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisi, 3 Şubat Perşembe akşamı 29'uncu bölümüyle ekranlara geldi. İnşaatta yaşanan kazanın ardından Sedat'ın tutuksuz yargılanması için kolları sıvayan Rafet Koroğlu, evladı için mücadele ederken; hamile olduğunu öğrenen Nalan ,bu durumu kocasını durdurmak için kullandı. İşte 'Camdaki Kız' son bölümde yaşananlar...
3.02.2022 Magazin
Sedat'ın zor kararı!
Sedat'ın zor kararı! Camdaki Kız 29.bölüm fragmanı yayınlandı.
2.02.2022 Televizyon
Halit Özgür Sarı 'Kardeşlerim' dizisinden ayrılıyor!
Halit Özgür Sarı 'Kardeşlerim' dizisinden ayrılıyor! Kardeşlerim dizisinde rol alan Halit Özgür Sarı cumartesi ekrana gelecek 29. bölümde diziden ayrılıyor.
17.11.2021 Magazin
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor?
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor? Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim 29. Bölüm ile ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi hayranlarını üzdü. Kardeşlerim dizisinin Kadir'Halit Özgür Sarı cumartesi ekrana gelecek 29. bölümde diziden ayrılıyor. Peki, Halit Özgür Sarı'nın yeni projesi ne? İşte detaylar...
17.11.2021 Gündem
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? Milyonları ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi dizinin takipçilerini üzdü. Pek çok kişi, "Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı? Kardeşlerim Kadir ölüyor mu? Kardeşlerim dizisinde Kadir kimdir?" sorusunu araştırıyor. Peki, Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? İşte Kardeşlerim dizisinin son fragmanından detaylar...
16.11.2021 Gündem
Asya bütün ipleri eline alıyor!
Asya bütün ipleri eline alıyor! Kanal D'nin çarşamba akşamları merakla beklenen dizisi Sadakatsiz'in 29. bölüm fragmanı yayınlandı.
10.05.2021 Televizyon
Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam var mı? Uyanış Büyük Selçuklu 29. Bölüm bugün yok mu, var mı?
Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam var mı? Uyanış Büyük Selçuklu 29. Bölüm bugün yok mu, var mı? Uyanış Büyük Selçuklu her hafta pazartesi günler TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin29. bölüm fragmanının yayınlanmaması sonrası, dizinin hayranları "Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? sorularına yanıt aramaya başladı.
19.04.2021 Gündem
Konuştukça 29. Bölüm Fragmanı
Konuştukça 29. Bölüm Fragmanı Konuştukça 29. Bölüm Fragmanı yayında!
2.01.2021 Televizyon
Ateş, Memoli'nin hastalığına çare bulacak mı?
Ateş, Memoli'nin hastalığına çare bulacak mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun 29. bölüm fragmanı yayınlandı.
13.12.2020 Televizyon
Hekimoğlu 29. Bölüm Fragmanı
Hekimoğlu 29. Bölüm Fragmanı Hekimoğlu 29. Bölüm Fragmanı yayında! Memoli, ölecek mi?
10.12.2020 Televizyon
Zalim İstanbul 29. Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 29. Bölüm fragmanı…
Zalim İstanbul 29. Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 29. Bölüm fragmanı… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul dizisinin 29. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Son bölümde Şeniz’i öldürmekle suçlanan Nedim, hâkim karşısına çıkmıştı. Peki Zalim İstanbul 29. Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 29. Bölüm fragmanı…
3.02.2020 Gündem
Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı yayında!
Zalim İstanbul 29. bölüm fragmanı yayında! Cenk ve Nedim'in kardeş olduğu ortaya çıkıyor!
30.01.2020 Televizyon
Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
Hercai 28. bölüm izle! | Hercai 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi?
Hercai 28. bölüm izle! | Hercai 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi? Hercai 29. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu 28. Bölümün dün akşam yayınlanmasından sonra dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Hercai son bölümü ve 29. Yeni bölüm fragmanı hakkındaki detaylar…
18.01.2020 Gündem
Afili Aşk yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Afili Aşk'ın yeni bölümde neler olacak?
Afili Aşk yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Afili Aşk'ın yeni bölümde neler olacak? Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kısa bir aranın ardından ekran macerasına devam eden Afili Aşk'ın bu haftaki bölümünde neler olacak? İşte Afili Aşk 29. bölüm fragmanları…
15.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

29.Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 29.bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.