27 Mart

27 Mart

Son dakika 27 mart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 27 mart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 27 mart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

27 Mart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 27 mart gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.188 27 mart haberi bulunmuştur. Tüm 27 mart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı Altın fiyatları yükselişe geçti. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Ons altın fiyatı tekrar 2200 dolar seviyesine yaklaşırken altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar? İşte altın piyasasından canlı rakamlar....
28.03.2024 Ekonomi
Altın gram fiyatı haftanın 4. gününe hareketli girdi: Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını 28 Mart bugün kaç lira?
Altın gram fiyatı haftanın 4. gününe hareketli girdi: Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını 28 Mart bugün kaç lira? Altın fiyatları yükselişe geçti. altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar?
28.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları değerlenmeye devam ediyor: 27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar?
Altın fiyatları değerlenmeye devam ediyor: 27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları canlı alış-satış tablosu yakından takip ediliyor. Döviz ve borsada yaşanan gelişmeler 27 Mart günü gram altının fiyatını 2 bin 255 liraya kadar götürdü. Kapalıçarşıdan altın fiyatlarına haberimizde yer verdik. İşte, 27 Mart 2024 anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatları...
27.03.2024 Ekonomi
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor?
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor? Borsa İstanbul’da 2023 dördüncü çeyrek bilanço dönemi tüm hızıyla devam ederken, şirketler temettü kararlarını açıklamaya ve temettü ödemelerini yapmaya devam ediyor. 27 Mart 2024 Çarşamba günü 2 hisse daha yatırımcılarına temettü dağıtacak. Öte yandan Borsa İstanbul’da düşüş yaşanıyor. Peki, Borsa neden düştü?
26.03.2024 Ekonomi
İkinci ortak sınav tarihleri! Ortak sınavlar ne zaman yapılacak, nasıl olacak 2024, açık uçlu mu olacak?
İkinci ortak sınav tarihleri! Ortak sınavlar ne zaman yapılacak, nasıl olacak 2024, açık uçlu mu olacak? Ülke genelindeki ikinci ortak sınavlar, 26-27 Mart 2024 tarihinde yapılacak, sınavlarda açık uçlu sorular kullanılacak.
25.03.2024 Gündem
Ortak sınavlar ne zaman yapılacak? (2. dönem ortak sınav konu dağılımı): Ortak sınavlar nasıl olacak, 2. Dönem ortak sınavlar ne zaman?
Ortak sınavlar ne zaman yapılacak? (2. dönem ortak sınav konu dağılımı): Ortak sınavlar nasıl olacak, 2. Dönem ortak sınavlar ne zaman? MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) 2. dönem ortak sınav takvimini paylaştı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde yapılacak ortak yazılı sınav tarihlerine yer verildi. Peki,  2.dönem ortak sınavlar ne zaman? MEB ikinci dönem ortak sınavlar test mi klasik mi olacak? İşte MEB ikinci dönem ortak sınav tarihleri…
23.03.2024 Gündem
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de Avustralyalı saykedelik caz grubu Glass Beams 26 Mart’ta Salon İKSV’de dinleyicisi ile buluşacak.
17.03.2024 Magazin
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi İzmir'de ikinci el kitapları 'Hermes Sahaf' adını verdiği iş yerinde satan 16 yıllık sahaf Ümit Nar'ın (51) tescil talebi, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes’in Türkiye’deki avukatlarının ‘ticari isim ihlali itirazı’ üzerine Türk Patent Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararı sonrası Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde Hermes'e karşı dava açan Nar, "Bana bu durum komik geliyor. İzmir'de şubesi olmayan, dünya çapında çok yüksek gelir kategorisindeki bir kesime hitap eden firmayla karıştırılma ihtimalim yok denecek kadar az. Bazı iletişim, çevre danışmanlığı, arkeoloji veya tercüme firmaları da aynı isme sahip. Ayrıca bunlar tescil edilmiş. Yani ya patent kurumu ya mahkeme bu firmaları haklı bulmuş. Ben de bu hukuki sürecin sonunda haklı bulunarak markamı tescil ettireceğime inanıyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
Anadolujet Ramazan kampanyası | Anadolujet 599 TL uçak bileti kampanyasından nasıl yararlanılır? AnadoluJet Ramazan İndirimi
Anadolujet Ramazan kampanyası | Anadolujet 599 TL uçak bileti kampanyasından nasıl yararlanılır? AnadoluJet Ramazan İndirimi AnadoluJet Ramazan Kampanyası ile ilgili aramalar devam ediyor. Ucuz bilet almak isteyen vatandaşlar AnadoluJet’in Ramazan kampanyasından yararlanmak isteyenler AnadoluJet Ramazan bileti nasıl alınır, AnadoluJet kampanyalı biletten nasıl yararlanılır? Sorularına yanıt arıyor.
20.02.2024 Ekonomi
Ucuz bilet kampanyası başladı! AnadoluJet tarihleri duyurdu
Ucuz bilet kampanyası başladı! AnadoluJet tarihleri duyurdu AnadoluJet, Ramazan ayına özel olarak bilet fiyatlarını düşürme kararı aldı. 599 liradan başlayan fiyatlarla yurt içi biletler alınabilecek.
20.02.2024 Ekonomi
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir?
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir? AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen olarak duyuruldu. Peki "AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir, nereli kaç yaşında?"
7.01.2024 Gündem
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri Grip nedeniyle hastaneye giden 42 yaşındaki Kristin Fox teşhis konulduktan 24 saat sonra komaya girdi. Kol ve bacaklarını kaybederek komadan uyanan kadının rahatsızlığına gizli katilin neden olduğu ortaya çıktı.
16.11.2023 Dünya
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi Geçtiğimiz gün tırlarla İstanbul'a getirilen Togg'lar, sahiplerine teslim edilmek üzere Zeytinburnu'ndaki merkezde bekliyor. Temmuz ayında pazar lideri konumunu sürdüren yerli otomobil için sıradaki talihlilerle iletişime geçilip uygun tarihlerde araçlarına kavuşmaları sağlanacak. Teslim için bekleyen T10X araçların yoğunlukla çok siyah (Oltu) ve mavi (Gemlik) renkte oldukları dikkat çekti.
16.08.2023 Gündem
Yakup Kadri Karaosmanoğlu Eserleri Nelerdir? Yakup Kadri Karaosmanoğlu Eserleri'nin Özellikleri...
Yakup Kadri Karaosmanoğlu Eserleri Nelerdir? Yakup Kadri Karaosmanoğlu Eserleri'nin Özellikleri... Yakup Kadri Karaosmanoğlu, Türk Edebiyatı için çok değerli isimlerin başında gelir. Onun vermiş olduğu eserlerin halen çok sevildiğini ve sıkça okunduğunu söylemek mümkündür. Özellikle yazmış olduğu Yaban romanı çok önemli eserler arasında yer almaktadır. Eserde bir aydının kendini ve diğer aydınları eleştirisi vardır. Bunun yanında Yakup Kadri'nin çocukluğunun ilk yılları Kahire'de geçmiştir. 
11.08.2023 Eğitim
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu...
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu... Ormanlık alanda peş peşe bulunan kadın cesetleri seri katil paniği yarattı. ABD'nin Oregon eyaletinde ormanlık alanlarda cesetleri bulunan 6 kadının nasıl ve neden öldüğü araştırılmaya devam ederken polisten seri katil açıklaması geldi.
6.06.2023 Dünya
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı!
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı! Asıl hedefi yeşil sahaların fatihi olmaktı. Ancak babası istemeyince lise yıllarından beri meraklı olduğu politikaya yöneldi. Milli Selamet Partisi saflarında başladığı siyasi hayatında ilk büyük başarıyı 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazandı. Yaklaşık 30 yıldır da yenilgiyi hiç tatmadı.
29.05.2023 Gündem
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl? Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakını destekleyeceğini açıklamış, ardında da CHP Erzincan milletvekilleri aday listesine 1. sıradan katılmıştı. Peki, Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
14.05.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2023 sorgulama ekranı-isim listesi! Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Kura sonucu sorgulama e devlet
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2023 sorgulama ekranı-isim listesi! Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Kura sonucu sorgulama e devlet Sağlık Bakanlığı’nın personel alımı için 22 Mart tarihinde başlayan başvurular 27 Mart tarihinde sona erdi. Personel alımı için kura çekimi ise 25 Nisan ile 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Sabah saat 09.00’da başlayacak olan kura çekimleri saat 18.00’de sona erecek. İŞKUR başvurularının ardından ise süreç kura çekimleriyle canlı olarak yayınlanarak devam ediyor. Sağlık Bakanlığının 10 bin 900 sürekli işçi alımı ilanına başvuran adaylar 2 gün (25-26 Nisan) sürecek kura çekimlerinin sonuçlarını sorguluyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı 2023-isim listesi sorgulama…
26.04.2023 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın izle (YOUTUBE 26 Nisan 2023)! İl il 10.900 işçi alımı kura sonuçları saat kaçta açıklanacak? Youtube kura sonuçları canlı yayın
Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın izle (YOUTUBE 26 Nisan 2023)! İl il 10.900 işçi alımı kura sonuçları saat kaçta açıklanacak? Youtube kura sonuçları canlı yayın Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden 27 Mart'ta tamamlandı, gözler kura çekimine çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, canlı yayın saat kaçta? İşte, 26 Nisan Sağlık Bakanlığı 2023 personel alımı kura sonuç sorgulama ekranı ile Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izle ekranı…
26.04.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne yapacak 2023? Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne zaman işe başlar 2023, ismi çıkanlardan istenen belgeler neler?
Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne yapacak 2023? Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne zaman işe başlar 2023, ismi çıkanlardan istenen belgeler neler? Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 10 bin 900 sürekli işçi alımı başvuruları 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden alındı. Bakanlık bünyesinde gerçekleştirilecek 10 bin 900 işçi alımı kura çekilişi 25 Nisan’da başladı, 26 Nisan’da da devam edecek. Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçlarına göre asil ve yedek nihai isim listeleriaynı gün saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecek. Kurada ismi çıkan vatandaşlar “Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne yapacak 2023? Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne zaman işe başlar 2023?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, kuradan ismi çıkanlardan istenen belgeler neler?
25.04.2023 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izle (YOUTUBE) 25 Nisan 2023! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi canlı yayın nasıl izlenir? (Youtube Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izle)
Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izle (YOUTUBE) 25 Nisan 2023! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi canlı yayın nasıl izlenir? (Youtube Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı izle) Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden 27 Mart'ta tamamlanmıştı. Başvuruların tamamlanmasının ardından merakla sonuç tarihi ve saat sorgulanıyordu. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte 25 Nisan Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi canlı yayın izleme ekranı…
25.04.2023 Personel Alımı
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir?
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MEB Şura Salonu'ndaki 3500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Mayıs ayında 45 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Erdoğan’ın açıklamasının ardından 45 bin öğretmen alımının ne zaman yapılacağı, 45 bin öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjanları merak konusu oldu. İşte 45 bin öğretmen ataması…
25.04.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

27 Mart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 27 mart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.