2023 Asgari Ücret

2023 Asgari Ücret

Son dakika 2023 asgari ücret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2023 asgari ücret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2023 asgari ücret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2023 Asgari Ücret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2023 asgari ücret gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 2023 asgari ücret haberi bulunmuştur. Tüm 2023 asgari ücret haberleri aşağıda listelenmiştir.
ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA| Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak, yeni asgari ücret belli oldu mu? Tahmini asgari ücret ne kadar olacak?
ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA| Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak, yeni asgari ücret belli oldu mu? Tahmini asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı tüm Türkiye tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcilerini Külliye'ye çağırdı. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Asgari ücret bugün mü açıklanacak? Yeni asgari ücret belli oldu mu, 2023 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Bu bölümleri okuyanlar işsiz kalmıyor! İşte istihdamı yüksek ilk beş meslek
Bu bölümleri okuyanlar işsiz kalmıyor! İşte istihdamı yüksek ilk beş meslek Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022’de yükseköğretim mezunlarının istihdam oranının, lisans mezunlarında yüzde 71.7, ön lisans mezunlarında yüzde 64.9 olduğunu açıkladı.
22.06.2023 Ekonomi
Yeni zamlı asgari ücret ne zaman yatacak 2023, 11.402 TL asgari ücret zammı ne zaman alınacak? Yeni zamlı asgari ücret hesaplara hangi gün ve ayda yatacak?
Yeni zamlı asgari ücret ne zaman yatacak 2023, 11.402 TL asgari ücret zammı ne zaman alınacak? Yeni zamlı asgari ücret hesaplara hangi gün ve ayda yatacak? Yeni asgari ücret ne zaman geçerli olacak, 11.402 asgari ücret ne zaman yatacak 2023? Asgari ücret belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, net asgari ücretin 11.402 TL olduğunu, brüt asgari ücretin de 13 bin 414 TL olduğunu duyurdu. Peki, Asgari ücret ne zaman yatacak 2023, yeni zamlı asgari ücret hangi ayda hesaplara yansıyacak?
20.06.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret işveren maliyeti 2023! Asgari ücret işveren maliyeti 2023 Temmuz zammı ne kadar oldu, asgari ücret işveren maliyeti hesaplama nasıl yapılır?
Asgari ücret işveren maliyeti 2023! Asgari ücret işveren maliyeti 2023 Temmuz zammı ne kadar oldu, asgari ücret işveren maliyeti hesaplama nasıl yapılır? Yeni asgari ücret 11 bin 402 TL oldu. Zam sonrası Asgari ücret zammı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Asgari ücret Temmuz ayından itibaren net 11 bin 402 TL olarak uygulanacaktır. Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. İşçi ve işveren tarafları başta olmak üzere, uzlaşı kültürü içerisinde asgari ücretin belirlenmesinde emeği geçen tüm paydaşlara milletim adına teşekkür ediyorum" mesajını paylaştı. Asgari ücretin belli olmasının ardından işverenler “Asgari ücret işveren maliyeti 2023” için araştırmalarını yoğunlaştırdı. Peki, Asgari ücret işveren maliyeti 2023 Temmuz zammı ne kadar oldu, asgari ücret işveren maliyeti hesaplama nasıl yapılır? İşte Asgari ücret işveren maliyeti 2023…
22.06.2023 Ekonomi
İneğe içki şişesinde sıvı içiren çiftlik çalışanı tutuklandı
İneğe içki şişesinde sıvı içiren çiftlik çalışanı tutuklandı Mersin’de, ineğe içki şişesinde sıvı verdiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan çiftlik çalışanı B.D., 'Uyuşturucu madde bulundurmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla arandığı belirlenip gözaltına alındı. B.D.'ye ayrıca görüntüler üzerine 4 bin 554 lira idari para cezası kesildi.
20.06.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki: Zeminler sağlamsa zemin artı 4'ten fazla yani 5 katlıdan fazla olmayacak
Bakan Özhaseki: Zeminler sağlamsa zemin artı 4'ten fazla yani 5 katlıdan fazla olmayacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Oy birliğiyle kabul edilen yöntem yerinde dönüşüm. Bizim yeni usuller belirleyerek, yeni standartlarda yerinde dönüşümü sağlamamız icap ediyor, işte onun usullerini belirledik. Zeminler sağlamsa zemin artı 4'ten fazla yani 5 katlıdan fazla olmayacak. Şehirlerin merkezleri bir an önce hareketlenecek, ayağa kalkacak… 5 katlı bir bina düşünün, 10 daire var içerisinde, yıkılmış. Yüzde 67'yi yani 3'te 2’sini sağladığımızda işe başlayacağız, itirazları hiç dinlemeyeceğiz. Yapı yasağı getireceğimiz yerler; özellikle fay hatları ve dere yatakları üzerindeki yerler, buralara asla konut yapılmayacak” dedi.
20.06.2023 Gündem
500 dolar kaç TL? Asgari ücrete ara zam ne kadar olacak 2023? Asgari ücret 500 dolar mı olacak?
500 dolar kaç TL? Asgari ücrete ara zam ne kadar olacak 2023? Asgari ücret 500 dolar mı olacak? Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, seçim öncesinde asgari ücrette 500 dolara işaret edince 8 milyona yakın asgari ücretli çalışanın gözü kulağı asgari ücret toplantısından çıkacak kararı çevrildi. Peki, Asgari ücrete ara zam ne kadar olacak 2023? Asgari ücret 500 dolar mı olacak? 500 dolar kaç TL?
19.06.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret 2023 zammı! İlk toplantı sonrası gözler 2. Toplantıya çevrildi; yeni asgari ücret zam oranı ne kadar olacak? Asgari ücrette son dakika gelişmeleri!
Asgari ücret 2023 zammı! İlk toplantı sonrası gözler 2. Toplantıya çevrildi; yeni asgari ücret zam oranı ne kadar olacak? Asgari ücrette son dakika gelişmeleri! Asgari ücret 2023 Temmuz zammı olacak mı, yeni asgari ücret belli oldu mu? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Asgari ücrete yapılacak zam oranı ve zammın istihdama etkisinin de masada olduğu kabinede enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele için atılacak adımlar, kiralardaki fahiş artışa karşı alınacak önlemler, emekli ve memur maaş zamlarına yönelik çalışmalar da gündeme alınacak. Öte yandan Yeni asgari ücretin belirlenmesi için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleştirildi. İşçi, işveren ve hükümetten temsilciler bir araya gelirken toplantı sonrasında TÜRK-İŞ asgari ücret komisyon üyesi Veli Solak, 'Yeni toplantı yarın da olabilir, başka zamanda. Bayramdan önce bitmesini bekliyoruz” açıklaması yaptı. Peki, Yeni asgari ücret ne zaman verilecek, asgari ücret ne zaman açıklanacak, asgari ücret 2023 Temmuz’da artacak mı?
14.06.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İlk toplantı sona erdi, işte masadaki zam oranı ve maaş miktarı...
Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İlk toplantı sona erdi, işte masadaki zam oranı ve maaş miktarı... '2023 asgari ücret zammı ne kadar olacak?' milyonlar tarafından merak ediliyor. Asgari ücrete yapılacak ara zam oranını için bir araya gelen Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sona erdi. Toplantı yaklaşık 1 saat sürerken TÜRK-İş heyeti Başkanı Solak, "İkinci toplantı her an yapılabilir. Bayramdan önce bitmesini bekliyoruz" dedi.
13.06.2023 Çalışma Hayatı
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı Türkiye'den Fransa'ya giden bir kargo gemisine gizlenen bir grup göçmenin geminin kontrolünü ele geçirmesi üzerine İtalya donanması kurtarma operasyonu düzenledi. İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, operasyonun sona erdiğini ve kaçakların hepsinin yakalandığını duyururken, operasyonun görüntüleri de ortaya çıktı.
10.06.2023 Dünya
Asgari ücret tespit komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2023, asgari ücret komisyonu toplantı tarihi belli oldu mu?
Asgari ücret tespit komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2023, asgari ücret komisyonu toplantı tarihi belli oldu mu? Asgari ücret tespit komisyonu toplantısı ne zaman, asgari ücret ne zaman açıklanacak? Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücretin belirleneceği toplantının tarihi belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğindeki toplantıya, işçi kesimini temsilen TÜRK-İŞ, işveren kesimini temsilen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) heyeti katılacak.
10.06.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli maaşı ve asgari ücrete yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bilgin temmuz ayını işaret etti. Peki, asgari ücrete zam gelecek mi, son durum ne, net brüt tutar temmuzda ne kadar olacak? İşte 2023 asgari ücret zammı konusunda tüm gelişmeler…
30.04.2023 Ekonomi
KDV'de yeni uygulama! Resmen değişti, asgari tutar 2 bin TL
KDV'de yeni uygulama! Resmen değişti, asgari tutar 2 bin TL Katma Değer Vergisi'nde (KDV), mükelleflerin 1 Şubat 2023'ten itibaren yapılan işlemlerinde uygulanmak üzere, iade hakkı doğuran işlemlerinde, iade talebinde bulunacakları asgari tutar 2 bin lira olarak belirlendi.
1.04.2023 Ekonomi
Asgari ücret için 'fark' formülü! 2023 asgari ücret ara zammını açıkladı, işte net ve brüt maaşlar
Asgari ücret için 'fark' formülü! 2023 asgari ücret ara zammını açıkladı, işte net ve brüt maaşlar Milyonlarca çalışan merakla bekliyor. Asgari ücrete ara zam ile ilgili son dakika haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Milyonların gelirini belirlemek üzere Asgari Ücret Tespit Komisyonu Haziran ayında yeniden toplanacak ve asgari ücret 2023 için ara zam rakamı belli olacak. . Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli zammı sonrası Temmuz ayında maaşların arttırılması için talimat verirken milyonların aklında ‘Brüt-Net asgari ücret 2023 ne kadar olacak?” sorusu şimdiden merak edilmeye başlandı. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "asgari ücretliyi koruyacak düzenlemeyi Temmuz'da yaparız" dedi ve açıkladı. İşte yeni asgari ücret için öne çıkan o rakam ve zam kriteri…
Asgari ücret ile ilgili flaş karar! 400 TL'ye çıkarıldı
Asgari ücret ile ilgili flaş karar! 400 TL'ye çıkarıldı Asgari ücretin iki kat artışla 8 bin 507 liraya yükseltilmesinin ardından bir güzel haber de işverenlere geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın ardından işverenlere asgari ücret desteği yükseltildi.
12.01.2023 Ekonomi
2023 asgari ücret desteği 400 TL'ye çıkarıldı
2023 asgari ücret desteği 400 TL'ye çıkarıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, küçük işletmelere asgari ücret desteğinin 250 TL'den 400 TL'ye yükseltildiğini açıkladı.
4.01.2023 Çalışma Hayatı
Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı Resmi Gazete’de! İşçinin günlük asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret ne zaman geçerli?
Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı Resmi Gazete’de! İşçinin günlük asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret ne zaman geçerli? 2023 yılı asgari ücret kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Çalışma ve Sosyal Güğvenlik Bakanlığı, Asgari Ücret Tespit Komisyonu kararını Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararda , Milli seviyede tek asgari ücretin tespit edildiğine ve bir işçinin bir günlük normal çalışma karşılığı asgari ücreti tutarı belirtildi. İşverene verilen asgari ücret desteği tutarının da sürdürüleceği kararda yer aldı. Peki, İşçinin günlük asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret ne zaman geçerli? İşverene verilecek asgari ücret desteği ne kadar? Asgari ücretin altında çalıştırılır mı? İşte detaylar…
29.12.2022 Çalışma Hayatı
Milyonlarca çalışanı ilgilendiren maaş hesabı tamamen değişti! İşte asgari ücret tablosu
Milyonlarca çalışanı ilgilendiren maaş hesabı tamamen değişti! İşte asgari ücret tablosu Asgari ücret zam oranı belli oldu, maaşlar net 5 bin 500 liradan, 8 bin 506 liraya yükseltildi. Yeni yıl itibarıyla ise yeni dönem resmen başlıyor. Asgari ücretlilerin vergilendirilmesinde köklü bir değişikliğe gidildi. Artık değişti, hepsi kaldırıldı. 2023’te de asgari ücretliler bordrolarında artık geçmişteki kesintiyi görmeyecek. İşte milyonlarca çalışanı ilgilendiren son dakika gelişmesinin detayları...
27.12.2022 Ekonomi
Yeni yaşlılık maaşı ne kadar oldu? 65 yaş maaşı 2023’te ne kadar ödenecek? Yaşlı aylığı ödeme tutarı 2023!
Yeni yaşlılık maaşı ne kadar oldu? 65 yaş maaşı 2023’te ne kadar ödenecek? Yaşlı aylığı ödeme tutarı 2023! 2023 asgari ücret zammı açıklandı. 2023 asgari ücreti ile birlikte birçok ücrette artış yaşanırken bu maaşlar arasında 65 yaş aylığı olarak bilinen yaşlılık maaşında da artış oldu. Yılbaşından itibaren uygulanacak yeni yaşlılık maaşı da pek çok hak sahibi tarafından merak ediliyor. Peki, Yeni yaşlılık maaşı ne kadar oldu? 65 yaş maaşı 2023’te ne kadar ödenecek? İşte 2023 yaşlı aylığı ödeme tutarı!
23.12.2022 Çalışma Hayatı
Yeni işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? 2023 İşsizlik maaşı hesaplama!
Yeni işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? 2023 İşsizlik maaşı hesaplama! 2023 Asgari ücretinin belirlenmesiyle birlikte işsizlik maaşı tutarı da değişti. Sigortalıların kendi istek ve kusuru dışında işsiz kalmaları durumunda işsiz kaldıkları dönem için ödenen işsizlik maaşı ödemelerinin hangi şartlarda yapılacağı, başvurunun nereye ve nasıl yapılacağı da merak ediliyor. Peki, Yeni işsizlik maaşı ne kadar? En yüksek ve en düşük işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşsizlik maaşı hesaplama!
23.12.2022 Çalışma Hayatı
Sigorta primi ne kadar 2023? İsteğe bağlı sigorta primleri belli oldu mu, asgari ücret zammı sonrası isteğe bağlı sigorta primi kaç TL olacak?
Sigorta primi ne kadar 2023? İsteğe bağlı sigorta primleri belli oldu mu, asgari ücret zammı sonrası isteğe bağlı sigorta primi kaç TL olacak? 2023 isteğe bağlı sigorta primleri ne kadar olacak, isteğe bağlı sigorta primi belli oldu mu? Asgari ücret zammı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılında uygulanacak asgari ücretin 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. İsteğe bağlı sigorta primi yeni asgari ücret ile birlikte yeniden belirlenecek. Peki, 2023 asgari ücret zammı sonrası isteğe bağlı sigorta primi ne kadar olacak?
23.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücretin işverene maliyeti belli oldu!
Asgari ücretin işverene maliyeti belli oldu! Yeni yılda geçerli olacak asgari ücret bugün açıklandı. 2023 asgari ücret, yüzde 54,54 oranında zam ile net 8 bin 506 lira oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü ve Çalışma İstatistikleri Daire Başkanlığı tarafından asgari ücretin net hesabı ve işverene maliyeti açıklandı.
22.12.2022 Çalışan Hakları
Evde bakım maaşı ne kadar olacak 2023? Yeni evde bakım maaşı belli oldu mu, asgari ücret zammı sonrası evde bakım maaşı arttı mı?
Evde bakım maaşı ne kadar olacak 2023? Yeni evde bakım maaşı belli oldu mu, asgari ücret zammı sonrası evde bakım maaşı arttı mı? Yeni evde bakım maaşı ne kadar olacak, 2023 evde bakım maaşı arttı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücretin 8500 TL olduğunu duyurdu. Asgari ücrette zam oranı belli olunca, 2023 asgari ücret ile evde bakım maaşının son durumu merak konusu oldu. Peki, Evde bakım maaşı ne kadar oldu
22.12.2022 Ekonomi
AGİ kalktı mı 2023? Bu yıl Asgari Geçim İndirimi olacak mı, 2023 AGİ kalktı mı?
AGİ kalktı mı 2023? Bu yıl Asgari Geçim İndirimi olacak mı, 2023 AGİ kalktı mı? AGİ kalktı mı, 2023 AGİ var mı? sorularına yanı asgari ücret zammının belli olmasının ardından yanıt oluyor. 2023 asgari ücret zammıyla net maaş hesaplanınca Asgari Geçim İndirimi (AGİ) için yapılan aramalar da arttı. Peki, bu yıl asgari geçim indirimi olacak mı?
22.12.2022 Ekonomi
2023 asgari ücret brüt ne kadar, net asgari ücret kaç TL oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam geldi 2023?
2023 asgari ücret brüt ne kadar, net asgari ücret kaç TL oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam geldi 2023? Cumhurbaşkanı asgari ücret açıklaması sabırsızlıkla bekleniyordu. Asgari ücret 2023 zammı açıklandı. Asgari ücret zammıyla ilgili işçi temsilcisi Türk-İş'ten 9 bin lira teklifi gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen 2023 asgari ücret zammını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve TİSK heyeti Külliye'ye geldi.. Türk-İş heyetinin ise Beştepe'de asgari ücret zammının açıklanacağı salona gelmediği görüldü. Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, "Bize davet gelmedi. Erdoğan'ın açıklamasının ardından açıklamamızı yapacağız" dedi. Peki, Brüt asgari ücret ne kadar oldu, 2023 net asgari ücret kaç TL oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam geldi 2023?
22.12.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

2023 Asgari Ücret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2023 asgari ücret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.